Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal Danyi

10. 12. 2007 16:15
Pochvala

Tímto byc rád poděkoval panu Minaříkovi za vyčerpávající informace uvedené v článku. Už dlouho jsem nečetl nic tak skvělého a vzato za pořádný konec. Libí se mi Váš přístup a obdivuji Vás. Děkuji Milane:-). M. Danyi

0 0
možnosti

Imperator_rex

18. 11. 2007 22:03
Vazeny pane,

Byl jste nekdy v Belorusku? Nejspise ne, jinak byste nemohl psat takove nesmysly. To, ze je Belorusko na pokraji revoluce nam prinesly pouze media, z nichz cerpate asi i vy. Opravdu si myslite, ze kdyz se shromazdi nekolikatisicovy dav znamena to, ze cela zeme s nimi souhlasi? Prosim prestante kecat o tom, cemu nerozumite. Naopak Lukasenko ma doma velkou podporu, v Belorusku se uspesne etablovala rada zapadnich firem, po ulicich jezdi rada zapadnich vozu, obchody jsou plne, v Minsku se horecne stavi a jedine, co je odlisuje napriklad od CR je rada vyvesenych vlajek, billboardu s narodnimi motivy a vetsi pocet policistu. Takze se laskave venujte svym Polakum a ostatni nechte na fundovanejsich. :-)

0 0
možnosti

blacknatur

12. 12. 2007 16:22
Re: Vazeny pane,

Vůbec nevýš o čem mluvíš!!!;-€

0 0
možnosti
OZ

ilanot

17. 11. 2007 18:26
Vážený pane

JIRKO 1938--- kdyby byla běloruská opozice silnější a měla oporu v lidu (pracujících), tak by Lukašenka s trůnu sesadila. Opozice je slabá a Rusové kontrolují vše, i co nemusí. Obava ze ztráty celistvosti Ruska nakonec i silně ovlivňuje česká hnutí proti radaru. Až radar by dal úřední štempl na střed Evropy, že už nenáleží chamtivému Kremlu. Možná jednou vyjde najevo, kolik české protiradarové hnutí stálo Rusy peněz. Tím chci jen říct, že  silně výhružný tlak cara Putina na Běloruské vedení je velmi agresivní.

0 0
možnosti

honza

18. 11. 2007 20:11
Re: Vážený pane

Jak vasi teorii vysvetlite udalosti v Barme?

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

17. 11. 2007 18:06
Predchozi prispevek

je naivni. Proti silne policejni diktature a nebo vlade vnucene a podporovane silnou moci z venku se tezko da neco delat, pokud lide nechteji masove polozit zivoty. Moznosti opozice jsou velmi omezene.

0 0
možnosti

ilanot

17. 11. 2007 14:48
Vážený pane

každá země má takovou vládu, jakou si lid zaslouží. Všichni státní úředníci jsou Bělorusové, kteří vládnou Bělorusům. A některým národnostem vyhovuje diktatura a státní OPATERA !!, po které u nás hlučně volají bolševici a jejich odnož - socdemáci!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.