Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

18. 2. 2009 0:17
Nějak vám ten pokus

o další barevnou revoluci nevychází, co? Lidé totiž nejsou až tak hloupí a už se poučili.

0 0
možnosti
T

Tausret

17. 2. 2009 11:32
Lukašenko se nezbláznil,

je to prostě kovaný komunista rozhodnutý vládnout tvrdou rukou. Nic jiného se od něj nedá čekat. Mám dotaz, od Bělorusky žijící už leta v Praze jsem se dověděla, že Lukašenko pouští do médií propagandistické hlášky o tom, jak že se v  tom kapitalistickém Česku máme špatně - je tu na příděl benzín, nejsou potraviny, lidi umírají hladem atd. Máte o tom nějaké informace? Dále prý běloruská vláda zmrazila občanům bankovní účty, neznáte nějaká fakta? Díky za odpověď.

0 0
možnosti
PH

Bolekczech

18. 2. 2009 8:56
Re: Lukašenko se nezbláznil,

Lukašenko toho řekl již hodně. Na adresu Západu pronesl už tolik lží, že se tomu už nikdo ani nadiví. Lidé se podle slov Lukašenka u nás opravdu mají špatně. Žijí pod úrovní chudoby, na potkání se zabíjejí na ulicích, je u nás bída a hlad. O benzínu na příděl jsem sice osobně neslyšel, ale nepřekvapilo by mě to. Co se týče druhého vašeho dotazu, to také nemohu stoprocentně potvrdit. Krize sice na Bělorusko dopadá velmi tvrdě. nedávno byl v Bělorusku celonárodně zaveden kratší pracovní týden. Běloruský rubl padá a nikdo si nedokáže odhadnout, kde je jeho dno. Ceny potrvain závratnou rychlostí rostou, růst mezd byl naopak zastaven. O úplném zmrazení účtů bych pochyboval, ale slyšel jsem o omezení možnosti výběru hotovosti z účtů. Více info: http://www.svobodnebelorusko.cz/aktuality/nektera-ekonomicka-cisla-za-rok-2008-versus-dopady-financni-krize-v-belorusku 

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.