Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D56a21d46a24k 54P25e90t60r

6. 3. 2014 6:04

Odstřelovači na Majdanu, komu to prospělo? Rozhodně a výhradně jen opozici.  Co se dnes, ne na iDNES, začíná  publikovat?  Vážné podezření kdo si je najal a platil. Ti dva příznivci tvrdého jádra Slávie, jména a fotky jinde již publikované, se přidali na čí stranu?

Duch Rudého práva nevymizel.

0 2
možnosti
JR

J89a12r96a 88R40a45n37k

6. 3. 2014 1:55

DikyR^, zda se, ze spousta tech starych, kovanych zde na idnes prevlada, ale nesleduji, ze uz i mysi opousti RT tv, nekolik hlasatelu jiz dalo vypoved. Kanadsky konzul a diplomate opustili Moskvu a viza jsou zmrazenaR^

1 0
možnosti
ZK

Z89d97e44n19a 52K58o37č85í

6. 3. 2014 14:38

Vaše pseudorozumy tady opravdu chyběly ;-D

0 0
možnosti
JN

keci v kleci, viděl jsem na videu jak to šijou policajti co pak zaběhli za kordony.

0 2
možnosti
FK

Hezky blog, ale s par detaily nemuzu souhlasit, Putin moc dobre umi sirit svou propagandu a tak mezi ocividne lzi pasuje i spoustu spornych polopravd a v nekolika vecech ma i pravdu. Nesmis to psat tak zaslepene, protoze tim davas munici tem debilum, co se Putina zastavaji.

Konkretne prvni dva body jsou velmi sporne a Putin pojmenoval problem, ve kterem ma docela i pravdu. Kdyby Janukovic neuprchl, verejne by ho na namesti obesili a tim porusili dohodu. Urcitym zpusobem je dobre, ze mu dal Putin moznost utect. Ale mel by nekde v Rusku zalezt do nory a byt rad, ze tam muze prezit.

Jinak samozrejme ze paralela s rokem 1938 i 1968 perfektne sedi. A ze Putin i jeho ministr zahranici opakuji, ze vojaci bez insignii nejsou ruska armada, je uz jenom smesne, kdyz uz i televize vysilaji skrytou kamerou natocene rozhovory s temi vojaky, kteri na nich priznavaji, ze jsou ruska armada.

2 0
možnosti

Taková maličkost, když něco popře Putin, nelze mu věřit, když něco popřou jiné státy, je nutné jim věřit každé slovo, že ano.

4 7
možnosti
MS

Abyste se z toho svého bývalého KGBáka nepotento ... :-/ Rv

5 3
možnosti
Foto

Proti EU mohu mít cokoli ... ale k Rusku se nepřikloním nikdy.

Kdo toto není schopen pochopit ... tak je naprostý ????  mimoň.

11 0
možnosti
MS

Lapidárně řečeno. A víc není potřeba dodávat. R^R^

2 0
možnosti
Foto

Mezi tisíci a tisíci lidmi na Majdanu se samozřejmě vyprofilovaly různé názorové skupiny. Ovšem ty radikálnější ve skutečnosti nebyly na Majdanu, ale v přilehlé Bankovní ulici, která vede směrem k úřadu vlády a parlamentu. Tady se házely koktejly, nikoli na Majdanu. Pokud by obyvatelstvo s demonstranty na náměstí nesouhlasilo, tak proč na jejich podporu po brutálním zásahu policie se této demonstrace zúčastnilo až 500 000 lidí, proč pod dobu tří měsíců obyvatelé Kyjeva pomáhaly demonstrantům od polních kuchyní s výdejem pohankové kaše a horkého čaje a to i ve dnech, kdy teploty klesly na mínus patnáct až mínus dvacet stupňů, až po ošetřovny, informační centra, výdejny dřeva na palivo. Nikdo nikoho nenutil - ani nemohl - vláčet na barikády pytle s pískem když mrzlo, tak s ledem, dlažební kostky, zahradní lavičky a všechno další

10 2
možnosti
JC

I kdybyste to nakopíroval ještě do každé diskuze několikrát, nemáte pravdu.

1 9
možnosti
JN

Policisté na Majdanu bránili těžké mezinárodní zločince, co si budeme nalhávat. I kdyby protestanti byli první kdo hodil kamenem (což nebylo, je doložený zásah jednotky Berkut, únosy, vězení za přestupek atd...)šly bránit svoji zem před těmi kdo jí vykrádají a holdují nespravedlnosti. [>-]=EU

5 1
možnosti
PK

Jaké těžké zločince? 

Bylo něco proti zákonům ukrajiny? Nebylo. A policie a vláda je od toho aby vymáhala pořádek podle zákonů všemi prostředky- a do těch patří i střelné zbraně.

Pokud se to lidu nelíbí má plné právo udělat převrat. Při kterém je ovšem naprosto v pořádku že se do lidí střílí protože tento převrat popírá smysl vlády.

Pak jde pouze a jenom o to kdo vyhraje.

A pokud se na jedné části území udělá převrat tak má pak jiná část území vžýhradní právo udělat "kontrarevoluci" a ignorovat tuto novou vládu kterou rozhodně nevolila.

Tento stav - jinak též zvaný občanská válka - je jediný stav který všem umožní svobodně projevit své názory a prosazovat svou vůli o směřování země. JDe pak pouze o to kdo vyhraje, a nebo jestli se území jejichž obyvatelstvo prostě nesdílí názor na to kdo má vládnotu rozdělí (což je stav též maximalizující individuální svobody o tom kdo bude vládnout)

3 1
možnosti
MS

Dobře jste to sepsal. R^ R^

4 0
možnosti
FB

Fascinuje mě, jak obránci maximální svobody, libertariání a jejich nejrůznější klony zarytě obhajují Putinovy kroky a neskrývají k nim svoje sympatie. Přitom toto flagrantní zasahování do věcí jiného státu je v přímém rozporu s jejich vyznávanou ideologií... Že na druhé straně barikády stojí ta nenáviděná EU (nebo že je pozval Janukovyč- 1 člověk bez autority z 45 milionů) to nemůže ospravedlnit.

4 0
možnosti
PK

Řekněme že velice obdivuji Krymský parlament v tom poslat vládu v Kyjevě která jejich zájmy a zájmy krymu hájit nebude ani omylem do háje.

Putin je jenom nástroj který vcelku pomáhá tomu aby tento trend nastartoval pokud možno všude a byl precedent pro libovolné území vyhlásit nezávislost a nebo se připojit k jinému státu bez ohledu na názor  zbytku původního území.

Z toho by jsme si měli vzít příklad a poslat do háje všechny mocenské struktury které aktivně nehájí naše osobní zájmy.

Trhat státy podle mne má být stejně běžné jako je slučovat a to jenom výhradně na základě přání obyvatelstva na daném území.

Když se Brtiským koloniím nelíbili daně které na ně parlament uvalil taky se v roce 1776 odtrhli. Stejně tak zvýšení daní třeba ve Španělsku musí být dostatečným důvodem pro odtržení například Katalánska pokud se kataláncům ty daně líbit nebudou.

0 2
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.