Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nocenka

30. 11. 2011 10:33
Nechápu

Přiznám se, že nechápu to rozhořčení některých a neustálé omílání tohoto případu. Chtěla jsem už po jeho prvním vystoupení poslat odkaz kamarádce a při hledání na internetu jsem samozřejmě narazila i na to, že vystupoval v jiných soutěžích. Není to žádné přísně střežené tajemství, ani jsem si nevšimla, že by tvrdil, že přišel odnikud se svým číslem (ale nesledovala jsem celou soutěž tak pozorně, takže je možné, že mi podobné prohlášení uniklo). Vzhledem k tomu, že pravidla ČS talentu zřejmě dovolují, aby se účastnili lidé, kteří už mají nějaké zkušenosti s podobnými soutěžemi či cizí národnosti, tak mi uniká, proč se nad tím neustále někdo pozastavuje. 8-o

2 0
možnosti
M

motylek_02

30. 11. 2011 2:33
Atai je sikovny

a zaujal me. Sice jsem nekoukala, ale narazila jsem na nej a koukla na vystoupeni. Co me prekvapilo, ze ho pozvala Prima, a uhradila mu naklady. Zila jsem v domeni ze je to o spontannim prihlaseni soutezicich, a prekvapilo mne, ze televize zajistovala ucastniky ze zahranici. Rovnez Ataiova cesta soutezemi. Na ukrajine temer finale, ale neuspel, ale v Cesku se mu to povedlo. Nevadi mi ze zvitezil, byl vyborny. Vadi mi, ze TV angazovala nektere ucastniky...

1 0
možnosti
MM

Babajezi

29. 11. 2011 18:29
Kdyby pisatel a někteří diskutující

viděli někdy, co dokáží nadšení amatéři vyrobit za "pár kaček" pro svá vystoupení (taneční, hudební, divadelní...) za výpravu, včetně kostýmů, vůbec by se nepozastavili nad tím, jakou výpravu měl Atai Omurzakov.....

0 0
možnosti
DH

drahuskah

28. 11. 2011 17:48
Jo, jo - to je showbyznys se svými pravidly,

která zničila i tak nadějný talent, jakým byl král popu M. Jackson a před kterými brání Slávik mladinké zpvěvačky. V žádném případě nemám pocit vyje....ky s mým hlasem, když znám prostředky manipulace s divákem včetně dezinterpretace informací novináři.

Kdo si chtěl informace o tanečníkovi sehnat, tak je našel. Info o penězích pro maminku a rodinných poměrech je v klipu na Y-T.  Není v nich zmínka o stepi apod., ale nejistotě a osamění matky s dětmi. 

A jinak - já se svým hlasem posílala i přání vidět častěji neobyčejně talentovaného tanečníka, který mě oslovil natolik, že jsem neměla čas sledovat nějakou výpravu (za mě - jemu by stačily tři krabice, 1květ, 1 pírko a 1 maska, aby vyjádřil, co chtěl). Takhle nějak určitě působil na lidi Deberau. 

Jestli jsem nad něčím opravdu přemýšlela, tak proč mi skvělý prožitek televize dopřeje jenom jednou a jenom v nějaké soutěži plné reklam a jiných plytkostí.

Těžko říct, jestli jsou talentové soutěže dobré, ale bez nich bych AO neviděla...

4 0
možnosti
DM

Aretta

28. 11. 2011 22:24
Re: Jo, jo - to je showbyznys se svými pravidly,

Pěkné! Věcné! R^

0 0
možnosti
F

Ferris

28. 11. 2011 16:44
.

Tohle je snad prvni blog, ktery jsem si precetl a pouze me ujistil v tom, ze nema cenu je cist. O tom, ze Atai byl na Ukrajine se vedelo. O tom, ze vystoupeni bude mit podobne, se vedelo. Ze na sebe natahne par hadru a cca 2 - 3 masky bych netvrdil, ze ma plny kamion. Co se kulis tyce, valna (a tim myslim opravdu 99%) kulis je postavena scenografi z toho, co maji v dilnach a v kulisarne. Tenhle blog je pouze a jen o tom, ze jsi nejaky Cech, ktery v zivote nevidel smlouvu te souteze nekde na youtube nasel video A.O., a ze byl na ukrajine a ted tady vyklada kecy o agenture, maskach, kostymech a nevim cem. Nechapu a rozum se mi zastavuje nad tim, jak clovek vubec muze byt tak neprajny a domyslivy. Jak by rekl Hamlet...cosi shnileho je v state ceskem....;o/ Stejne tak, jak to dokazal on to mohl dokazat kdokoliv jiny. Klidne venujte treba 10 let treninku a zvladnete to take. Vsechny vystoupeni maji par spolecnych prvku, ktere jsou pouze jinak choreograficky postavene, to je cele.

4 0
možnosti
DM

Aretta

28. 11. 2011 22:25
Re: .

No bezva! R^

0 0
možnosti
S

sarahshir

28. 11. 2011 12:31
Nepřejícný článek

Z Čechů a jejich názorů mi bývá blivno...:-( Rasistické, xenofobní, nenávistné názory vidím a slyším až příliš často a stydím se za ně.

 Další typické české vlastnosti,závistivost, nepřejícnost,  pomluvy na internetech.

Přišel, ukázal svoje dovednosti, občané ČRa SR je vyhonotili jako nejlepší ve srovnání s ostatními účinkujícími a jsem po dlouhé době hrdá na Čechy, že dovolili vyhrát českou(československou) soutěž nejlepšímu z nejlepších bez ohledu na to, jestli je žlutý nebo černý. Výhru jsem mu nesmírně přála!Protože název není Československo hledá nejtalentovanějšího bílého Čecha!

Pane Gros, vy tu svoji závist raději spolkněte protože věřte, že Atai si odteď svým uměním bude vydělávat pěkné peníze

a možná vyhraje ještě hodně soutěží :-) příště se nám v soutěži můžete předvést se svým uměním Vy ! ;-D

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

28. 11. 2011 16:36
Re: Nepřejícný článek

Tohle je reakce taky Čecha. Neschopného si něco řádně přečíst, pak zamyslet, vcítit se do autora a přijít na to, o co mu jde. Takže co všechno jsme? Rasisti, závistivci ... a podle reakce i primitivové. Pak ovšem nenadávejme na poměry. Ovce potřebují pasáky, kteří je dojí a stříhaj.

1 0
možnosti
FH

Bouše

28. 11. 2011 10:16
Nejvíc mě na té soutěži otrávilo primitivní vystupování

porotkyně Lucie Bílé. Její pištění a vyvalenost téměř nad každým číslem byly k nesnesení, stejně jako používání jediného anglického výrazu, který ovládá - wow ! :-/

1 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

28. 11. 2011 16:37
Re: Nejvíc mě na té soutěži otrávilo primitivní vystupování

Bílá byla svým chováním protivná i vlastnímu tátovi, aspoň to naznačila.

0 0
možnosti
JS

Jan Stanislav

28. 11. 2011 9:23
Proč vyhrál cizinec?

Můžete mi někdo vysvětlit, jak může v soutěži s názvem "Česko Slovensko má talent" vyhrát cizinec? Proč je tedy název soutěže "Česko Slovensko........"?

Děkuji

0 0
možnosti
V

villík

28. 11. 2011 9:47
Nemůže. Vy ale jste nemultikulturní !

;-D;-D;-D

Jinak, mám stejnej názor jako Vy. Příští rok tam budou peruánští Indiáni s píšťalkama. ;-)

1 0
možnosti
H

Halfunx

28. 11. 2011 8:29
Sakra práce

a já pořád co mi na tom nesedělo, že je to o komerci jsem neměl pochyb, ale až takhle. Docela by mě zajímalo kdo mu tu výpravu dělal. Jeho "štáb" někdo od nás? Slušně umělecky zvládnuté kulisy a výborná choreografie, dal bych jim taky nějakou cenu. Jinak tanec jen průměr (hlavně finále), na netu najdete lepší borce. Tenhle díru v Las Vegas neudělá.

0 0
možnosti
M

martina.mia

28. 11. 2011 0:49
Ó ano, kulisy ze smetí.

Jenom bych ráda podotkla, že ty úžasné kulisy, byly ve skutečnosti smetí, které z 99% tvořily staré pomalované kartonové krabice. A dost pochybuju, že to byly ty z Ukrainy. Jinak ve finále byla spousta zkušených profíků, včetně cirkusáckých dítek. Tak asi tak pane Rýpale.

4 0
možnosti

zab5

28. 11. 2011 7:38
Re: Ó ano, kulisy ze smetí.

Cirkusácká dítka ovšem  netvrdila, že jsou z Klokánku. Tam bude ten rozdíl.

1 0
možnosti