Zesměšňuje slušný člověk soupeře kvůli zdravotnímu handicapu? Svinstvo.

Vyzdvihovat slušnost jednoho kandidáta proti druhému se muže zdát legitimní. Pokud ovšem ten “slušný” sám lže a navíc se uboze posmivá soupeřovu  zdravotnímu stavu - je mi líto. Sám sebe diskvalifikuje. 

Pominu teď Páně Drahošovu lživou volnou jízdu v krasobruslení z debaty na Primě, kdy se v otázce migrace, na otázku stran jeho diskuze v Lucerně (2600 migranti z Afriky atd) zamotal a lhal o významu předešlého výroku. Stačí si tu diskusi poslechnout. Kdo chce, ať si jeho výroky a slabošskou reakci na publikum v Lucerně najde. Tim je zcela zjevně prokázáno, jak je pan Drahoš ne “kam vítr tam plášť”. To je zjevně “Kam vítr tam všechno”. Protože co kdyby to klaplo co mi řikaj všichni kolem - třeba budu prezident. No ty vole!!!!

Až potud všechno sice lehce blbě, ale budiž. 

Ale v návaznosti na neuvěřitelnou masáž stran zdravotního stavu MZ - je neuvěřitelně, kam se “VŠICHNI TI SLUŠNÍ A KULTIVOVANI LIDÉ “ propadli. Vykládejte si dal o papalášství, sprosťáctví a hulvátství. Jak se muže proboha normální člověk zařadit po váš bok, když váš slušný, korektní důstojný a čestný člověk chová takhle? https://youtu.be/Mu1udSjOPJI

“Byl jsem na běžkách a nikdo mě na ně nemusel zvedat” ??? Kdyby fyzická kondice stála obráceně, nebylo by hlubší dno Zemanová tábora, než otírat se o soupeřovo zdraví  NATOŽ ABY TO UDĚLAL ON SÁM !!! 

Mimochodem v minule volbě by tento ubohý argument možná i mohl použit  - neudělal to. 

Je mi z vašeho pokrytectví zle. 

Nemáte ve svém středu Mirka Dušína. Mirek Dušín by vám - a zejména tomu, koho za něj vydáváte - plivl do tváře.

Takhle se čestný člověk nechová. 

Žijte si ještě chvilku svůj - jako profesorovy brýle - falešný sen o slušném prezidentu. Nic takového na hradě nebude. Ať vyhraje MZ nebo JD. Každý z nich je svým způsobem dobytek. Rozdíl je v tom, že zatímco MZ se chová jako hulvát a sprosťák veřejně a z očí do očí komukoli, JD se za zády druhého nestydí posmívat jeho zdraví a ještě se vydává za slušňáka. A jeho příznivci to samé. 

Tak kdo je tu slušný a kdo je prase??????

Volte co chcete. Ale neříkejte mi, kdo je větší hovado. Je to šu nul. 

Basta.

Autor: Petr Gros | pátek 26.1.2018 2:03 | karma článku: 31,07 | přečteno: 1376x