Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aakubik

1. 4. 2009 19:45
aa

aa

0 0
možnosti

AAK

1. 4. 2009 19:24
Re fórum

Málem bych zapoměl! Některé útoky na moji osobu zde nedávají smysl. Proč? Již před několika měsíci jsem zařadil blog a link pana Fialy na svoje tři webové stránky a je zde uveden jako jeden ze zdojů informací pro burziány. Každý si může udělat obrázek o mé objektivitě...

KUDYKAM - BLOGY - FIALOVÝ BLOG - http://akudykam.blogspot.com/ ,

NEJLEPŠÍ BLOGY O AKCIÍCH - http://akcieblogy.blogspot.com/ ,

AKCIE KOMODITY - příspěvek - http://aakjh.blogspot.com/ ,

! Hýsek

0 0
možnosti

AAK

1. 4. 2009 18:53
Re fórum

Je vidět, že toto téma vzbuzuje emoce. Přiznám se, že jsem nikdy nechápal ten boj mezi fundamentálními a technickými analytiky. Snad proto, že se nepočítám ani mezi jednu skupinu.

Jinak si velmi vážím J. Dvořáka (přes naše dlouhodobě odlišné názory), který se pod příspěvek také podepsal svým jménem! Ono to (většinou ) zvyšuje kulturu.

J.Hýsek

0 0
možnosti

Jan Dvořák

1. 4. 2009 15:16
Trhy jen tak neporostou

Já bych se také zastal p. Fialy. Vyjádřil svůj názor. Co je na tom špatného. To není poplašná zpráva.

Já se také domnívám, že akciové trhy se ještě 5-10 let počkají na další býčí trh (pokud to nebude jen vyrovnávající budoucí hyperinflaci).

Každý má svůj nátor, podle něhož investuje.

0 0
možnosti

AAK

1. 4. 2009 19:02
Re: Trhy jen tak neporostou

Musím se přiznat, že to, co dělají trhy, je mi s prominutím šumafuk. To je zásadní pro někoho, kdo si kupuje "celý trh". Zajímají mě jednotlivé akcie, komodity, měny...

A také je nám asi všem jasné, že na světě je minimálně několik miliard názorů na to, jak se na burze vydělávají peníze ;-)

0 0
možnosti

AAK

31. 3. 2009 17:01
Re fórum

Všechny názory jsou vítány.

Jinak děkuji těm, kteří mi adresují rozmanité urážky. Nechal jsem se unést a málem zapomenul, že je to zde většinou anonymní a nikdo se pod ty urážky nemusí podepisovat. A to se to pak krásně sprostě nadává!

;-D

(Resp. podepsal se pouze autor článku. )

J.Hýsek

0 0
možnosti

krimir

31. 3. 2009 13:55
už nechápu

Opravdu nevím, kam táto diskuze vede. Nechápu, proč by měl p.Fiala odpovídat na urážky.  Já s některými situacemi taky nesouhlasím, ale proč bych měl urážet. Je to názor p.Fialy a jsem rád že je prezentuje a já jsem opatrnější při investici.

Opravdu nemá smysl odpovídat že svět jde do háje. Ať jde, stejně se jednou zničíme sami. A když trh klesne na úroveň roku 74?? Bude příležitost dobře nakoupit.  :-/:-P

0 0
možnosti

AAK

31. 3. 2009 9:11
Pro pana RNDr. Petra Fialu

Pane Fiala, nenechte se odradit a pište dál o svých katastrofických scénářích. Pište o tom, že investovat do akcií se vůbec nevyplatí a ať to nikdo nedělá! Napište třeba, že predikujete pokles akciových trhů minimálně o 70% již v tomto roce.

Jsem velmi rád, že mi píší e-maily neznámí lidé z celé republiky a ptají se mě, zda jsem četl to, co píší na iDNES (Fiala) a zda opravdu přijde finanční katastrofa a oni přijdou o všechen majetek. R^

0 0
možnosti

petr fiala

31. 3. 2009 10:10
Re: Pro pana RNDr. Petra Fialu

Pane Hýsku  na vaše ubohosti skutečně nemá smysl reagovat. Každý rozumný člověk si udělá sám názor na mé rozbory. Jste tak zaslepený,  že nepoznáte, o čem píši (např. o tom, že trhy  na pár měsíců zřejmě porostou). Jinak zdaleka nejsem sám, kdo si myslí, že druhá vlna poklesů teprve přijde. Např. největší světová  poradenská firma přes investice elliotwave.com předpokládá, že pokles by se mohl dostat  v nejhorším případě až k úrovním z roku 1974. Přestaťe mě už otravovat svými výlevy.

0 0
možnosti

AAK

31. 3. 2009 9:00
Re fórum

Zdravím všechny diskutující, zejména Martina911, který nejde pro urážku daleko.

Vítám každého autora, který je ochoten tomu věnovat čas a napomoci finančnímu vzdělávání v ČR, neboť je to u nás s úrovní zatím hodně slabé. Pan Fiala mě zatím přesvědčil o tom, že do problematiky finančních trhů teprve proniká. Na tom ovšem není nic špatného!!! Pokud je to míněno upřímně. Zatím to působí bohužel tak, že pan Fiala lidi záměrně odrazuje od racionálního investování na finančním trhu a ve skutečnosti se jedná o skrytou reklamu na společnost FP real s.r.o., IČ 269 39 134, jejímž jednatelem a společníkem je RNDr. Petr Fiala. (Možná si toho iDNES konečně všimne, připomíná mi to kauzu Bison&Rose)

0 0
možnosti

martin911

30. 3. 2009 20:48
to MUDr.Hýsek

Omlouvám se za tento příspěvek, není věcný, ale nedá se to vydržet. MUDr.Hýsku, jaké specializace jste lékař? Vlastně je to jedno, hlavně, že se tím snad neživíte...

MUDr.Hýsku (jak příznačné jméno), jděte onanovat na jiný blog a  cestou se nechte vyšetřit u Chocholouška.

MUDr.Hýsku, je těžké srovnat se stím, že někdo dělá stejnou věc nesrovnatelně lépe než vy svůj slaboduchý blog, který zde neustále přiblble propagujete? 

V případě, že jsou vaše příspěvky altruistickou snahou ochránit nás plebejce, tak nemarněte čas a šup zachraňovat v duchu vaší o.p.s. nezaměstnané dlužníky. 

MUDr.Hýsku, nereagujte na tento příspěvek a nejlépe už nereagujte vůbec.  Nasměrujte svůj intelekt konstruktivně, pravidelně se otužujte  studenou vodou a uvidíte, že to půjde:-) Mám vás rád. martin

0 0
možnosti

martin911

30. 3. 2009 20:18
to PF

Dobrý den Petře, obdivuji Vaši trpělivost při debatě s hlupákem z Hradce Králové. Nenechte se jím otrávit a pokračujte prosím kvůli těm, pro které má Vaše práce smysl v době bořlivých vln. Martin

0 0
možnosti

petr fiala

30. 3. 2009 20:29
Re: to PF

Máte pravdu , otrávit se nenechám, ačkoliv se někteří lidé o to snaží. Již mám řešení. Nebudu omezovat diskuze, to je hloupé.  Přesunu velkou část analýzy na mé stránky a  přístup povolím na základě registrace.  Nevidím žádný důvod, aby někteří lidé  četli  mé úvahy a ideje, navíc když jsou podle nich tak špatné. Kvůli těmto lidem to nedělám. Tady na blogu budu zveřejňovat jen obecné věci nebo analýzu jen velmi krátkého rozsahu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2664x
Snažím se porozumět kapitálovým trhům, abych věděl, jak naložit se svými penězi. Vedle toho řeším běžné problémy, jako většina populace. Jsem také horolezec, cykloturista, lyžař a snowborďák.