Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pix

20. 4. 2009 12:38
prognoza USD?

hezky den,

a co vas nazor-prognoza USD? drzi se v rozmezi 19,5-21 CZK a nejak nejsem s to si udelat nazor jestli se pohne mimo tento kanal... no dost mozna uz zitra to bude jasnejsi. dekuji.

0 0
možnosti
PF

petr fiala

20. 4. 2009 16:22
Re: prognoza USD?

Dnešní vývoj potvrzuje  klasické schéma - pokud budou vyhlídky akciových trhů dobré, CZK bude posilovat na úkor USD. Pokud se změní a budou špatné, všechny měny budou oslabovat proti USD, přičemž CZK zřejmě ještě více, jak EURO.  Dnes tedy akciové trhy začaly korigovat, USD bude zřejmě posilovat. 

0 0
možnosti
B

bajaja1

19. 4. 2009 11:41
ujetý vlak

a jéé,někomu ujíždí vlak.Tak rychle najít důvody,proč jsem nestihl nakoupit ;-D nejlépe opět převzít nějaké pesimistické komentáře,i když hodně akcií je již o 100-200% výše než před měsícem.Jak jsem říkal dříve,budete nakupovat až my s kamarádama budeme prodávat ;-D

0 0
možnosti
PF

petr fiala

19. 4. 2009 20:20
Re: ujetý vlak

Nehodlám znovu vysvětlovat svoji filosofii, protože lidé jako vy to stejně nepochopí. Šestitýdenní RALLY je ve srovnání s dlouhodobým trendem naprosto nevýznamná, takže mi  ani nedělá starosti. Co jde nahoru, půjde eventuelně zase dolů. A že bych nakupoval až budou trhy na vrcholu je vaše zbožné zlomyslné přání. Na rozdíl od vás jsem v pohodě a klidně vám přeji, pokud jste si zaspekuloval úspěšně. Třeba vám to předtím několikrát nevyšlo. Pro mě je důležitý  dlouhodobý výsledek.  Dlouhodobě nyní investovat nehodlám. A krátkodobá  spekulace? Příležitostí ještě bude dost. Ale i kdybych třeba  celý růst nic nekoupil, tak se z toho nezblázním.  Trhy v delším horizontu nejspíše znovu půjdou dolů.   

0 0
možnosti