Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Michaell

21. 12. 2008 21:14
Vánoční obchodování

Podle tech.analýzy měly být trhy minulý pátek v poklesu,ale prezident Busch oznámil,že půjčí automobilce Chrysler a General Motors a tím se analýza dostala do pozadí.

Očekávaný propad se zrušil a je na bodě odkud může jít kamkoliv.

0 0
možnosti
PF

petr fiala

21. 12. 2008 21:40
Re: Vánoční obchodování

NIkdy nelze říci s jistotou, že nějaký trh půjde nahoru nebo dolů. Bavit se můžeme pouze o pravděpodobnosti, že určitý vývoj nastane. Proto nelze metody technické analýzy vinit z toho, že určitý vývoj nenastal. Velmi záleží na samotném analytikovi a na metodách, které používá. Předpokládat nějaký vývoj s jistotou může být dost nákladné, zejména pokud se jedná o velmi krátkodobou spekulaci (mluvíte o vývoji v pátek). Jednodenní vývoj není z hlediska střednědobého nebo dlouhodobého investora podstatný. Cenový vývoj obsahuje v sobě spoustu "šumu" (cenové fluktuace), který musí analytik odfiltrovat, aby dokázal odhadnout podstatu vývoje.  Metody v rámci technické analýzy zkoumají cenový vývoj a cenový vývoj odráží veškeré nové informace, tedy i  to, co se děje  v autoprůmyslu. Proto nelze říci, že technická analýza se dostala do pozadí, investoři pouze promítli do cen  nové informace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2664x
Snažím se porozumět kapitálovým trhům, abych věděl, jak naložit se svými penězi. Vedle toho řeším běžné problémy, jako většina populace. Jsem také horolezec, cykloturista, lyžař a snowborďák.