Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

krab

23. 2. 2009 0:00
zlate pravidlo trhu

Btw, na trhu moc pravidel neplati, nicmene jedno ano: ti skutecne uspesni lide se tim nechlubi a uz vubec ne svym knowhow. Ti ukecani chlubilove jsou ti pristi zkrachovalci ;-)

0 0
možnosti
JM

krab

22. 2. 2009 23:57
DRZTE MI PALCE!!!

Trosku se venuju rulete. Teda ne ze bych si vsadil, zatim se jen rozkoukavam, ale udelal jsem si par analyz. Tak napriklad pulhodinovym pozorovanim jsem zjistil, ze v 89 pripadech padlo cerveny cislo a 91x krat cerny. Casto taky padaji licha cisla, ovsem i suda cisla padaji zhruba 1.5x vice, nez druha dvanactka ze 36 cisel.

Nerad bych daval nejake rady na konkretni cisla, ono je to osemetne, taky to nemusi vyjit. Ale zda se mi, ze pokud nepadne liche cislo, melo by padnout sude. Rovnez kdyz padne 11, je to vzdycky cerna (to je hotova gamblerska TUTOVKA!!)

Kdyz uz mi to zacalo v mych analyzach vychazet a vsechno davalo smysl, rekl jsem si, ze si vsadim. Samozrejme ne za skutecne penize, ale jen s manzelkou. Vsadil jsem na cervenou, manzelka trvala na cerne (blahova!!). Samozrejme jsem vyhral, padla cervena!

Manzelka uz ruletu netipuje, jasne vidi ze jsem odbornik. Ted se chystam vsadit celou svoji vyplatu. Nemam strach, s mymi analyzami tohle nemuze dopadnout spatne.

0 0
možnosti
P

pf11

21. 2. 2009 10:56
Dotaz na nutne znalosti

Dobry den pane Fialo,

Se zaujetim sleduji Vas serial, ktery na mne dela velmi dobry dojem.

Mohu Vas poprosit o seznam znalosti (publikaci), ktere je nezbytne nacerpat pred tim nez clovek muze pomyslet na drahu profesionalniho investora.

Dekuji a preji peknou dovolenou - Vas zaujaty ctenar Pavel

0 0
možnosti
JM

krab

22. 2. 2009 23:43
Re: Dotaz na nutne znalosti

Staci virgule, balicek tarokovych karet a minci s panou a orlem :-)

Ja zasnu, jak tomu furt nekdo veri... :-)

0 0
možnosti
NB

j@ck

20. 2. 2009 15:32
-

Sice ekonomii moc nerozumim, ale tve clanky si vzdycky rad prectu. Obecne vylepsujes image ekonomu v mych ocich. Castecne asi diky VK jsem mel ekonomy zafixovane jako v prve rade ideology, dogmatiky a demagogy, co jsou presvedceni, ze jsou na vrcholu lidskeho poznani. Myslim ze ty stojis vic pri zemi a zrejme tomu i mnohem lip rozumis. Samozrejme predpovidat trhy je vec velmi slozita, je v tom tisic neznamych promennych a ridi se to dle teorie chaosu.

0 0
možnosti
JM

krab

22. 2. 2009 23:46
Re: -

VK by byl demagogem, ideologem a dogmatikem, kdyby jeho teorie byly demagogicke, ideologicke a dogmaticke. To, ze jste je nikdy necetl, tim min porozumel, neznamena, ze v nich neni naprosto brilantni argumentace (opak od dogma).

No nic, urcite vas nepresvedcim, ale ze liberalimus nazyvate dogmatickym, to hovori spis o vas.

0 0
možnosti
P

Parisek

19. 2. 2009 15:31
Doporučení pražská burza

Dobrý den pane Fiala, nic si nedělejte z těch řeší v diskuzích, to je naprosto normální :-) Rád si čtu vaše analýzy trhu, jen tak dále..

Mám jednu otázku, co byste doporučil jako nejperspektivnější akcie na pražské burze v současné době? Nemyslím z dlouhodobého hlediska, ale spíše na držení v horizontu několika týdnů/měsíců? Osobně jsem koupil ČEZ za 650 a Erste Bank za 215. Zatím jen na zkoušku za malé peníze, teprve se učím, jak to chodí... Děkuji

0 0
možnosti
PF

petr fiala

19. 2. 2009 16:15
Re: Doporučení pražská burza

MUsím Vás zklamat.  Nedám Vám žádné konkrétní doporučení na pražskou burzu. Nemám z ní žádná data - nemohu nic analyzovat. Po pravdě ani bych žádné jednotlivé společnosti doporučovat nechtěl, je to ošidné. Můj rozbor by měl každému sloužit k tomu, aby si sám zhodnotil svoje vyhlídky na trhu. Osobně se stále držím mimo trh. Ale to je otázka investičního stylu a míry rizika, do kterého jste schopen jít.  To má každý investor asi trochu jinak. :-)  

0 0
možnosti
RR

rezjir

19. 2. 2009 15:21
Tedy myslíte si,

že jste úspěšnější než papoušek? Ale to si z vás jenom utahuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2664x
Snažím se porozumět kapitálovým trhům, abych věděl, jak naložit se svými penězi. Vedle toho řeším běžné problémy, jako většina populace. Jsem také horolezec, cykloturista, lyžař a snowborďák.