Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

22. 9. 2009 12:37
100% souhlas

modrácký diskutéři se opravdu chovaj jako dobytekRv!!

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

22. 9. 2009 11:39
???

"Vydáváte se za pravicového voliče, chcete pravicovou politiku a přitom je článek obhajobou socialistického státu!" - nechápu, co máte zrovna proti této větě, já v ní nevidím ani zbla urážky či něčeho podobného.

0 0
možnosti
NB

j@ck

22. 9. 2009 11:47
Re: ???

ja v ni vidim cloveka s dvojbarevnym videnim, ktery vidi jen bilou a cernou a nezna sedou. Jedna se o cloveka hloupeho, s mozkem vymytym ideologii. To tvrdim s vysokou pravdepodobnosti jen na zaklade te jedne vety

0 0
možnosti
NB

j@ck

22. 9. 2009 11:31
tentokrat naprosty souhlas

Politolog Dolezal modrou luzu shrnul nasledujicimi slovy: "Mezi skalními přívrženci ODS na internetu je hojně zastoupena mimořádně odporná chamraď. Není to asi moc lidí, ale jsou to zbabělí darebáci s protektorátně – stalinistickou mentalitou a dělají velký kravál; ODS a její čelní představitelé dnešní i bývalí včetně pana prezidenta si sami můžou za to, že takovou verbež přitahují: chovali se v minulosti tak, že si získali její důvěru"

----

Tihle lide nadavaji kazdemu s trochu odlisnym nazorem do socek. Typicka je pro ne cernobila mentalita a jednobarevne ideologicke videni sveta (typicky rys mene vyzralych osobnosti): nase strana i jejich predstavitele delaji vse spravne, CSSD dela uplne vsechno spatne. Velmi casto tuto luzu pritahuje taky Vaclav Klaus.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

22. 9. 2009 22:32
Re: tentokrat naprosty souhlas

ty jses j@cku barvoslepy

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

22. 9. 2009 11:18
Lůza dějinami jdoucí je lůza,

ať je pravá nebo levá. Občas obé, jak se to hodí. Za politický názor se jen schováváme.

0 0
možnosti
ZH

Zani

22. 9. 2009 10:03
Vyšetřit !!

Taky se občas ptám, když čtu diskuse, kde jsem se to narodil ? Ale napadá mě, nejste jako doktor povinen poskytnout prví pomoc? Některé příspěvky jasně ukazují na těžkou poruchu. Měl by jste si vyžádat IP adresu a poslat dotyčnému záchranku. Jinak ho máte na svědomí . Ještě k té lůze , padesátá léta nepamatuju, ale antichartu jsem podepsal spolu se všemi spolužáky na učilišti. Bylo nám 16, dali před nás papír a řekli že to je to co večer podepisovali v televizi všichni herci a zpěváci. Jsem teda taky lůza? Dneska vím jak by dopadl ten, kdo by to tenkrát nepodepsal. Ztratil by jakoukoliv možnost dělat i malinkou karieru, skončil by mezi opilci v Pražské pobočce našeho podniku. A milej pane sám jsem je zažil , to byla opravdová lůza. S bolševikem se bily každej den , dokud jim půlitry nevypadly z rukou.

Pro mě je lůza pilot ČSA, kterej než by si dal sáhnout na plat, tak nechá firmu zkrachovat. ( Já vím, že hlavní vinu na krachu maj zkorumpovaný politici, ale teď jim jde o kejhák)

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

22. 9. 2009 10:35
Re: Vyšetřit !!

Už něco pamatuju a i to jak jsme v práci měli hlasovat a podepsat tu Antichartu.Dožadoval jsem se přečtení.Když to bylo odmítnuto,tak hromada lidí nepodepsala .A nic se nám nestalo.Takže asi to bylo někde tak a někde jinak.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

22. 9. 2009 9:39
dobrý je to, že si to dovolujeme pouze jako anonym

a lůza nelůza......když jde do tuhého pomůžeme si.Proč se pak zase neposlat do "prdele" když nás to / některé / baví.....730 000kč se vybralo na postiženou holčičku a "lůza" přispěla i na popálené cikáně.......jsme tak špatní?Anonymita je tu jako náhrada chlastu - co na srdci,to na jazyku

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

22. 9. 2009 9:38
.

Zobecnujete z jednoho (nebo nekolika) nejviditelnejsich pripadu ocividnych magoru.

0 0
možnosti