Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

anti-multi

9. 5. 2010 10:51
No jsou to zkratka hrisnice

Hm, v tomhle se moc nelisite od primitivniho pakistanskeho muftiho, ktery v mesite kaze, ze zeny, ktere trpi rakovinou delohy nebo prsu onemocnely protoze hresily. Rozdil je jenom v tom, ze v Pakistanu zeny nemaji moc prilezitosti hresit.

0 0
možnosti
L

Luisa

8. 3. 2010 20:36
Ode mě také ANTIKARMA

Mícháte hrušky s jablkama, vaše "logické" dedukce jsou úplně mimo mísu.

Co rakovina u mužů? TAKÉ souvisí s feminismem? Nebo s šovinismem? Psycholog a terapeut? ;-DRv Bože chraň (jak jsem nevěřící ;-D)!

0 0
možnosti
P

papaya

8. 3. 2010 20:40
Re: Ode mě také ANTIKARMA

;-D;-DR^tak teď jsem se zasmála hoodně nahlas ! Jak jsem věřící !... (v cosi ...:-P...)

0 0
možnosti
P

papaya

8. 3. 2010 14:28
antikarma

tak tady jste to, pane autore, asi nevychytal :-P Feminismus s tím souvisí jak ? Asi nijak ,řekla bych. Nikde nevidím, kolik je těm ženám let, třeba jde o pubertální (postpubertální ?) šílení a o to, na čas být středem pozornosti .. kdo z nás to nezná ?? Jsou-li dospělé, potom jde o ně samotné, nezaměňovala bych to za obecný a více rozšířený jev ve společnosti. Nebo myslíte, že s tímhle postojem mohou uspět ? U koho, asi ? U podobně laděných protějšků a to je pak jejich věc, do toho nám nic není. Hezký den.

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 3. 2010 14:57
Re: antikarma

souhlas.Doufam ze u nej nejsou vterapii zadne zeny,ktere treba umiraji na rakovinu.

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 3. 2010 13:40
zena muzatka je

zena, kterou vymysleli muzi ke svym potrebam a dali jim tyto vlastnosti.POkud je nejaka zena nema,je nespravna, spatna, degenerpvana.

Jsou ti presne tyhle ktere sam popisujete:

"Například něhu, cudnost, nekonfliktnost, vábení k mateřství, emoční stálost a smířlivost"..

Zeny nemusi byt ani jedno z toho, to jsou lidske vlatnosti ne zenske.

Vite?

0 0
možnosti
P

papaya

8. 3. 2010 14:31
Re: zena muzatka je

přesně tak, i muži by tedy měli být cudní, nekonfliktní, emočně stálí, smířliví ... snad jenom to vábení k mateřství je tam trochu posunuté.

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 3. 2010 13:32
nesouhlasim

co maji ty dve blogerky a jejich nejaka ,treba zcela a uplne vymysleana dobrodruzstvi spolecneho s feminismem jako takovym?

taky nesouhlasim,ze feminismus nebo emnacipace DEFORMUJE ulohu zeny. jaka jevlasne ta uloha,nebo je spravne, ze zeny nesmeji nic a pak je jejich uloha nedeformovana trudiz krasna,jasna neco janevimco? FAkt si tohle myslite?

Co rikate na podobne blogy od mzu? TAdy deformovani emancipaci (=svou vlastni muzskou, myslim) ?

0 0
možnosti
M

machinist

8. 3. 2010 13:12
asi zustanete nepochopeny

soude podle ohlasu.

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 3. 2010 14:56
Re: asi zustanete nepochopeny

ano opravdu to tak bude. Autor (psycholog!!) si opravdu mysli, ze rakovina se rovna feminismus utrzeny z retezu.

Ja nevim, nemel by spis jit k psychologovi sam????

Ne,fakt, je to vazne myslemo???? To az bude mit v terapii zanu nemocnou rakovinou, ktera nemuze mit dite, zacne na hlavu hazet neco o feminismu utrzenem ze retezU???? nebo k cemu to je? Rv

0 0
možnosti
RP

Robert Poch

8. 3. 2010 10:32
Děkuji

a karma

0 0
možnosti
G

Gmur

9. 3. 2010 10:08
Re: Děkuji

doufam, ze neonemocnite na rakovinu.vylouceno to neni.

0 0
možnosti
VN

VasekN

8. 3. 2010 10:16
:-/

"První dítě plánované až po třicítce, vztahy z rozumu" ... jsem asi ten poslední kdo by se zastával jakýchkoli feministek, ale zrovna tohle z pohledu muže není nic nového pod sluncem. Romantická láska bez ohledu na rozum je z hlediska dějin hodně mladá záležitost a rozhodně neptaří k nějkým tradičním vkořeněným hodnotám předchozích generací. Moje babička žila v manželství z rozumu a netroufl bych si soudit jestli bylo horší než když se někdo vezme zamilovaný a rodinu po pěti letech opustí kvůli jinému romantickému vztahu. Troufám si říct, že za vysokou rozvodovost může právě málo rozumu při uzavírání manželských svazků.

"Omlazování či otěhotnění prostřednictvím hormonálních přípravků" nevím co konkrétně na tomhle vidíte špatného. Vlivem špatného životního prostředí, nekvalitních potravin z řetězců a dalších negativních vlivů prostě plodnost ve vyspelých společnostech klesá i u mladších párů než jsou třicátníci. Pokud jim medicína může pomoct nevidím na tom nic špatného.

0 0
možnosti
KP

krysodlak pizmovy

8. 3. 2010 10:13
vy psychologove mne neprestanete sokovat

svou nevzdelanosti pokud jde o patogenezi nemoci. Vy si myslite, ze "deformace zenskeho nitra" je zodpovedna za endometriozu, laktacni psychosu, rakovinu prsu, cipku a delohy? Bud zacnete studovat i neco z mediciny nebo si o vas pomyslim, ze mate sklony k magickemu mysleni. Clovek neni jen software, ale i hardware, a spousta nemoci (vcetne psychickych) ma problemy prave v hardwaru, coz vam zrejme zcela unika. Chtelo by to trochu celistvejsi pohled na cloveka a nevnimat jen jednu stranku veci.

0 0
možnosti
P

papaya

8. 3. 2010 20:43
Re: vy psychologove mne neprestanete sokovat

;-D;-Dto ještě není nic proti magii Havelky !

0 0
možnosti
PN

Alrauna

8. 3. 2010 9:11
zkuste přemýšlet, než začnete psát

Docela mě děsí, že někdo, kdo dokáže dát vedle sebe něhu, cudnost a kojení, píše učebnice. Možná máte mariánský komplex, můj milý, ale pokud od něj odhlédnete, zjistíte, že cudnost a nekonfliktnost rozhodně není základní charakteristikou samic savců :) Kojení je biologická dannost, cudnost samic společenský konstrukt.

NO a pokud jde o vztahy bez lásky, chlape, neblamujte se. Nikdy za celou lidskou existenci se láska nezohledňovala tolik, jako teď.

Uzavíraly se snad ve středověku sňatky z lásky? Ve starověku?  V primitivních společenstvích? Naopak, to byly vždycky pakty z rozumu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2483x
Klinický psycholog (psychosomatika a psychoterapie).
Autor publikací: Filozofie nemocí, Proč jsme nemocní, Tajemství hypnózy, Kdo s námi manipuluje.
S Janem Kellerem napsali učebnici pro gymnazisty:
Úvod do filozofie, sociologie a psychologie
(s ilustracemi Vladimíra Renčína).
Informace o jmenovaných knihách:
www.dialog-lbc.cz

Dvojité kliknutí na foto zobrazí starší články.

Seznam rubrik