AL

Je to způsobené buď A)katastrofálně nízkou úrovní rozlišovací schopnosti nebo B) zlým úmyslem. Osobně bych se klonil k B.

KB

Jukl jsem i na další vaše blogy (abych jako nebyl zaujatej) a myslím, že byste býval byl vážným konkurentem angažovanému novináři Dušanu Jasánkovi, jinak dříve též redaktoru časopisu Rudá vatra, o kterém se zmiňuje jistý Švandrlík.

JL

Pane Petre Duchoslave, ano mame v CR totalitu. Presne po volbach, kdy se vytvori nutna koalice a dostane ve Snemovne duveru. Od tohoto okamziku, tento celek vladne bez jakekoliv vlivu tech stran mimo. I to rozhodnuti teto vlady nemuze byt zamitnuto, protoze vlada ma moznost svoji nadpolovicni vetsinou odvolani prehlasovat. At je ze Senatu ci od prezidenta.

Zde na konec vam zdeluji, ze tato totalitni vlada dostava vsechny penize statu a muze s nimi nakladat podle libosti. Ustava nam tento idiotsky vymysl dava do vinku vzdy po skonceni voleb.

Prosim, premyslejte o tom!!

Foto

Pro Přírodu, to je tak hluboce a neskutečně nemoudré.

Vy vůbec nechápete podstatu a základní principy demokracie. To, že někdo někomu vládne není apriori aspekt totality, naopak. Jak můžete vládu vzešlou z demokratických voleb a respektující základní principy demokracie a práva jedinců nazvat totalitou?

Mám obavy o váš zdravý rozum. Zkuste si o demokracii přečíst nějakou literaturu, snad vám to pomůže.

  • Počet článků 5
  • Celková karma 18,10
  • Průměrná čtenost 399x
Jsem novinář a publicista, kterého zajímá každodenní dění v naší zemi i ve světě. Tyto události pak kriticky reflektuji ve svých četných blozích či komentářích.

Seznam rubrik