Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Kdyby jste byl u sluzeb policie a ochrany Bileho domu, tak by jste mel odpoved na vasi otazku jestli bylo potreba strilet.  Ti kluci u toho byli a udelali rozhodnuti podle protokolu.  Diskutovat co by kdyby je Monday night quaterbacking.

0 1
možnosti
MR

M28i79l57a48n 17R57a58d91e40k

4. 10. 2013 17:49

to je tim ze teroriste nejsou jen vousati arabasi s nenavistnym kukucem, ale posilaji zeny a deti, to je jejich specialitka. Takze u vas doma pred barakem by takova reakce mohla byt na hlavu, ale pred Kapitolem nebo  Bilym Domem, to je holt jine kafe. Ono to totiz laka ruzne cvoky. Takze posuzovat to z gauce pred televizi nebo internetem, to je trochu tezke.

0 1
možnosti
RR

R29o61m84a48n 14R61y93b29á45r

4. 10. 2013 10:48

tohle je skutečné vítězství teroristů, vynervovaní policajti se sadou kvazi protiteroristických vyhlášek a zákonů v zádech a mlaskající dementní civilisté, kteří by v zájmu vlastní zbabělosti zábavy nechali postřélet všechny , co nezapadají do jejich omezeného světa.

4 2
možnosti
ZB

Máte pravdu a ano je dobře , že jste o věci napsal blog.

Mě se věc velice dotkla.Ze snímků v televizi je zřejmé, že žena spanikařila, když na ni vytáhli zbraně. S dítětem v autě, ani se jí moc nedivim. Pravděpodobně by zastřelili i mě.

1 0
možnosti

To snad stačilo vložit do diskuse k článku, a ne psát hned na blog. Jinak policie nemohla převi vědět, že v autě je ještě dítě.

0 2
možnosti
AT

Pane Dolejš, vy jste kouzelný. Teď už všichni ví, že to byla milá, zcela apolitická dentální hygienistka, která se pečlivě starala o své dítě. To že si myslíte, že to šlo udělat jinak, ještě neznamená, že to tak opravdu šlo. A i kdyby, chtěl bych vidět vás v kůži těch policajtů, jak volíte tu nejoptimálnější variantu.

Nebo ještě jinak: po bitvě je každý Koněvem

1 1
možnosti
Foto

Ano, bylo to milá, zcela apolitická dentální hygienistka, která se pečlivě starala o své dítě, pečlivě ho připoutala do dětské sedačky a vydala se k Bílému domu. Mezitím se dozvěděla, že jí opouští manžel, nebo něco jiného, nebo trpěla dlouhodobě depresemi. To se ženám stává. A vy mi dokažte, že to není opak. Na druhou stranu, se dovedu vžít také do "kůže" těch policajtů, kteří slouží před Bílím domem a kteří mají nervy napnuté jako špagáty. Nicméně, moje přesvědčení, že to šlo udělat jinak je neměnné. Btw. Co vy víte o maršálu Koněvovi?

1 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1047x
Kreativní ředitel, režisér, textař, vydavatel. https://koch.cz
Producent, hudební skladatel, zpěv, sólová kytara, harmonika v hudební skupině THE V.I.P™. https://theviptm.com