Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Krasavicee

18. 6. 2011 20:57
a přitom stačí tak málo -

dobře si vybrat a slušně se chovat k matce svých dětí, dát jí odpovídající postavení v rodině a odpovídající respekt.

A občas pohladit a vyslechnout. Nešťastná máma nebo máma zahnaná do kouta, přehlížená či psychicky deptaná Vám štastné a zdravě sebevědomé děti nevychová ...

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

10. 6. 2011 20:24
Chtěla bych slyšet od vás "střídavkářů"

pádné důvody, proč by měla být střídavá péče nařizována vždy, když o ní jeden z rodičů požádá.

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

11. 6. 2011 19:27
Re: Chtěla bych slyšet od vás "střídavkářů"

jak vidno, pádných důvodů se u vás zřejmě nedočkám :-(

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

10. 6. 2011 15:17
Jak nezralé matky vytěsňují otce ze života dětí

http://www.stridavka.cz/nezralematky1.html

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

10. 6. 2011 15:26
Re: Jak nezralé matky vytěsňují otce ze života dětí

tak teď ještě přihoďte tu o nezralých otcích, kteří se nechtějí starat o své děti (ačkoliv by matka chtěla) a můžeme se bavit dál.

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

10. 6. 2011 14:59
Stejně by mě zajímalo, proč za rovnoprávnost

při péči o dítě nebojujete jaksi... komplexně? :-) Proč kupř. SPOLU s návrhy na povinnou střídavku nepředkládáte návrhy na STŘÍDAVOU "rodičovskou" a STŘÍDAVKU při ošetřování nemocného dítěte? Já myslím, že muž má PRÁVO vyměnit dítěti přesně stejný počet plínek, jako žena ;-)R^.

Nehledě na to, že by se tím zcela změnilo společenské klima a narovnalo by to diskriminaci žen na trhu práce (lépe, než jakési ponižující kvóty). Žen by se pak už nikdo neptal "jak zvládnete rodinu+práci?". Muž by byl v úplně stejné situaci :-), zaměstnavatel by také nevěděl dne či hodiny, kdy zůstane s dítětem doma.

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

10. 6. 2011 15:09
Re: Stejně by mě zajímalo, proč za rovnoprávnost

a jak by bylo krásně na světě ;-)

0 0
možnosti
AA

Saša

10. 6. 2011 11:09
Držím Vám palce.

Tisíce jiných mužů to nakonec vzdalo.

Výsledkem je zoufalý morální stav dnešní společnosti.

0 0
možnosti
DK

Dagiss

10. 6. 2011 9:03
Proti takové

ženě vám držím palce,abyste se svými dětmi měl pěkný vztah a mohl je mít co nejvíce.Já jsem bohužel v jiné koleji....otec o děti nemá zájem,neměl,ani když jsme byli spolu,nebere si je,neplatí na ně,prostě je komplet ignoruje. Zná je,pouze když chce půjčit peníze,ale naštěstí se dcerka vždy svěří,takže ho ženu svinským krokem. Díkybohu děti pochopily,že on jako otec nikdy nefungoval a fungovat nebude.

0 0
možnosti
PC

p_c

10. 6. 2011 9:21
Re: Proti takové

Ten pán neví, o co přichází :-(

0 0
možnosti

Danny boy

10. 6. 2011 8:32
V článku mi chybí alespoň náznak řešení.

Jak chcete řešit situaci, kdy se rozvádějící nenávidí a nechtějí se domluvit na ničem? A nejen to, snaží se ublížit si navzájem. Podle mně to řešit nejde. Jen čas může pomoct a až když dítě dospěje začne hledat otce (případně matku) a pravdu. Smutné, leč nadějné vyhlídky.

0 0
možnosti
PH

petrph

10. 6. 2011 8:31
ale jo

Podporu pro zmenšení počtu rozvodů i  menšího  počtu polosirotků klidně. Ale podporu pro stejný počet rozvodů  a stejný počet polosirotků, které si budou rodiče ještě střídat, to  asi není to pravé ořechové.

Tady se jako všechno v tomhle absurdistánu řeší od konce. Špatné je že jste si vzal mrchu, která počítá s tím že si s rozvodem polepší. spatné je že může Vás může obvinit z týrání a domácího násilí a není to správně vyšetřeno.Špatné je, že jí jde systém na ruku. Špatné je že soudy trvají dlouho.Toto všechno je špatně.

Ale řešit to tím, že si budou rozvedení rodiče dítě přehazovat? Ještě že se to nehodlá řešit jako za časů krále Šalamouna:-(

0 0
možnosti
HB

medvedice1

10. 6. 2011 7:52
Nejlepší táta

Asi budete dobrý táta, ale z Vašeho textu čiší obrovská nenávist k ženám.

Připustíte že jsou i páry co se po rozvodu umí domluvit a tak jako Vy to necítí?

Vidím u Vás velké nebezpečí pro syna - nebude mít rád ženy, bude je podezírat z nekalých úmyslů, pokud bude zastávat teorie jako Vy, tak ho třeba žádná nebude chtít.

Pro mne jsou Vaše články poučné v jednom. Mám dcery - dospívající. Občas se bavíme o klucích o partnerech, když čtu Váš článek- tak je to poučení - před kluky s takovými názory utíkej, a strašně rychle.

Hledej kluky, se kterými se dá domluvit a kteří si neléčí komplexy  tím, že neustále pomlouvají ženy (jako celek) v novinách.

0 0
možnosti