Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Pesan Pavel

25. 2. 2012 22:08
www.jedendomov.cz

http://www.jedendomov.cz/obcanske-sdruzeni/213-kauza-cihlar  a je od Cihláře pokoj :-) určitě ne však na dlouho, udávání ho zřejmě uspokojuje. Nakonec posledních několik let co provozuje tu svoji dítětiprospěšnoustřídavoupéči téměř nic jiného nedělá.

2 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

21. 2. 2012 7:58
Dotaz Cihlářovi, neb nová diskuse neotevřena

Cihláři, proč jste vložil fotku s tím nevidomým dítětem?

Jste šovinista?Jste psychicky závislý na spolcích agresivních otců?

Byl jste za trvání manželství někdy vykázán z domácnosti?

Proč od rozvodu vyděláváte jen 10tis?

Je astma vašeho syna psychogenní?Záleží vám na dětech nebo jen na vašem egu?Budete se soudit až do zletilosti syna?

7 0
možnosti
MP

polárnice

21. 2. 2012 15:14
Re: Dotaz Cihlářovi, neb nová diskuse neotevřena

Paní doktorka neodpověděla. Nyní tedy ještě jednou, prostřednictvím medií...... Pan Cihlář neodpověděl. A ani neodpoví.....

1 0
možnosti
PS

www.revoluce.net

4. 2. 2012 2:54
Děti potřebují oba rodiče

Alimenty osobní péči nenahradí.

2 0
možnosti
EB

tenterhook_willow

2. 2. 2012 15:21
Proč tak nenávidíte ženy?

7 0
možnosti
BT

markyz.Gero

2. 2. 2012 15:33
Re: Proč tak nenávidíte ženy?

protože si některé dovolily poslat ho do háje

9 0
možnosti
T

tabasco

2. 2. 2012 11:08
...

to je marný. tady je spousta žen, skálopevně přesvědčená o své pravdě a jakýkoli jiný názor považují za nesmysl, bez toho aby nad tím alespoň trochu přemýšlely. žádná z vás si asi ani nepřipustí, že jsou opravdu tátové, kteří se chtějí podílet na výchově potomka a jsou jim ze všech stran házeny klacky pod nohy. v důsledku své dítě ani neznají, i když se o to roky snaží a nejde jim o pomstychtivost vůči matce, která je třeba bezdůvodně opustila i s dítětem. takové případy opravdu jsou, stejně tak jako případy opačného gardu. otcové jsou již znechuceni soudy, které ve spoustě případů otcům křivdí, jsou znechuceni tím, jak soc. pracovnice jdou na ruku matkám, neumí pracovat s dětmi, jsou domluvené s advokátkami a nemají zájem o blaho dítěte ale jejich jediným zájmem jsou práva matky. na otce, kteří se u soudu bijí za to, aby mohli alespoň jednou za 14 dní vidět syna, se pohlíží jako na ty co dělají problémy. to je špatně.

3 0
možnosti
DKK

Děkanka Katedry Kroupologické

2. 2. 2012 13:59
Re: ...

Je to marne. S vami.

Ano, jsou taci, kteri chteji dite videt casteji nez jednou za 2 tydny. Jsou taci. Jenze tech je minimum. A nesvadejte vse na zeny, na pracovnice zeny, protoze v jinych zemich je treba vic soudcu a vic socialnich pracovniku muzu a stejne to vypada stejne. Je to o lidech vseobecne. A kdo se diva na otce bojujici o vic dni pece jako na problematicke? Zde se divame na stridavku za kazdou cenu cpanou do chrtanu diteti bez ohledu na jeho prospech a matce jako nejakou manipulativni zbran. Lezi otcum blaho ditete na srdci? Tohle je proste stejne. Jsou matky bestie a jsou otcove smejdi. A neni jich malo. Na druhe strane je x lidi, kteri se dokazou dohodnout.

7 0
možnosti
T

tabasco

1. 2. 2012 14:12
doporučuji

doporučuji si přečíst dnešní rozhovor v deníku Aha. Mladá holka popisuje jak fungují sociální pracovnice na Praze 2 aby místním diskutérkám bylo jasné jak to chodí.

0 0
možnosti
IX

IfčaX

1. 2. 2012 15:34
Re: doporučuji

Často čerpáte informace o tom, "jak to chodí" z deníku Aha? Leccos z vašich názorů by to vysvětlovalo...

7 0
možnosti
P

Pacik

31. 1. 2012 13:55
No

Víte,stát musí rozhodnout tam kde se nedohodli dva lidé a stvořili neodpovědně dítě.A potom nadávají státu který rozhodl jak rozhodl.Prvotní zodpovědnost tedy je kde?Našlápl jsem si v životě špatně,nechal jsem o tom rozhodnout druhou stranu potažmo stát,musím nésti důsledky.Příště do svých životních kotrmelců nebudu,pokud možno,zatahovat druhou stranu.Pokud nejde o holý život je to dobré.

8 0
možnosti
T

tabasco

2. 2. 2012 11:11
Re: No

nikdo na 100% neví zda se rozhodl správně při výběru partnera. a ano, pokud se to již stane a manželství se rozvede, tak by ten soud měl ale rozhodovat spravedlivě.

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

31. 1. 2012 13:23
Pro Tabasco

Prroč feninistky neřvou o rovné genderové zastoupenív soc. sféře?: Protože asi nejsou padlé na hlavu. V některé z minulých diskusí jsem uváděla, že mezi 78 uchazeči na jednu ze soc.-právních VOŠ se pro tento školní rok přihlásili 3 muži ze 78 uchazečů. Přijati byli všichni, jeden už bohužel vypadl. Tak proč by feministky řvali po něčem, co je nereálné a nerealizovatelné? Nebo mají vtrhnout na průmyslovky - např., s lasem v ruce pochytat hochy a s koltem v zátylku je přinutit jít studovat daný obor a pak v něm působit? Proč píšete nesmysli?

2 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

31. 1. 2012 13:45
Re: Pro Tabasco

y

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

31. 1. 2012 13:06
Starat se o blaho dětí

to je nejtrapnější póza zdejších střídavkářů. Vybrali si  skupinu údajně diskriminovaných otců, kteří vinou matky nemohou vyluzovat blahodárný otcovský vliv na dítě. Avšak nevadí jim: 1)Otcové násilníci, tyranizující ženu i děti

2) otcové násilníci tyranizující "jen" ženu 3) otcové násilníci (zejména alkoholici) na rodinách parazitující 3)otcové neplatiči, odsuzující rodinu (matku s dětmi - i to je rodiny, pánové) k živoření.Nemohou být tak tupí a myslet si, že tato skupiny "tatínků" je oproti skupině "hodných" a "diskriminovaných" nějakým způsobem zanedbatelná. Musejí vědět, že naopak. Musí jim být také  jasné, že jistá nezanedbatelná část rozvedených rodičů jsou v podstatě slušní lidé a na péči o děti se dohodnou bez intervence státu (soudů).

6 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

31. 1. 2012 13:11
Re: Starat se o blaho dětí

ZÁMĚRNĚ vytvářejí dojem masové diskriminace otců. Odmítají brát zřetel

na individuálitu každého muže, ženy, dítěte, rodiny. Tím odmítají brát

na zřetel blaho dítěte. Prostě oktrojovat, oktrojovat, oktrojovat. Ten

kdo je schopen vypustit z huby, že střídavá péče je pro dítě

nejvhodnější, je asociální tvor a dítě mu do ruky nepatří.

5 0
možnosti
T

tabasco

30. 1. 2012 16:06
Fandím Vám

Fandím Vám a z diskuze je cítit, že ženy a muži, kteří s Váma nesouhlasí asi neví o čem mluví. Sami nejspíše nezažili, co to je, když se partner najednou rozhodne odejít z manželství i se svým dítětem a s tím, že již nikdy nehodlá ani ukázat potomka, natož se spravedlivě dělit na výchově. Já vidím problém ve střídavce ten, že jedna strana někdy toto porozvodové řešení odmítá a snaží všemi prostředky ukázat, že to řešení je za všech okolností nešťastné (i kdyby nebylo). Bohužel tyto způsoby jsou velice brutální vůči dítěti. Dítě je naučeno druhého rodiče nenávidět, nebo jsou mu podsouvány jiné lži. Spousta z Vás z diskuze si neuvědomuje, že střídavka jako taková není špatná. špatní jsou pouze rodiče, kteří se nedokáží rozumě domluvit na porozvodové výchově.

2 0
možnosti
T

tabasco

30. 1. 2012 16:07
Re: Fandím Vám

Možná by to chtělo vyšší tresty za ignorování soudních rozhodnutí a za dělání dětinských naschválů, které výrazně ovlivňují zdravý vývoj dítěte. Třeba by bylo účiné, kdyby matce, která nepředává dítě otcovi, dát za trest svěření dítěte do otcovi péče.

2 0
možnosti