Premiér rezignoval a ztracené miliardy se vrátily do ČR

Tunelářům obstaven majetek, Poslanec zatčen a uvězněn, Vláda má podporu obyvatel, Ministrův dům propadl státu, Za Pandury padly nepodmíněné tresty, Majetek prezidenta zkoumají auditoři, Nezaměstnanost klesá a lidé jsou s vývojem spokojeni.

Tak takové titulky bych rád četl v novinách, až bych se z této noční můry probudil. Kde se stala chyba? Je to socialismus a alibismus hluboko v každém z nás? Jak si může politik dovolit úkolovat soud a soud reflektovat na ekonomickou situaci země? K čemu jsou dnes zákony, když i prezidentovi vadí, že se lidé podle nich chtějí řídit? Honem přispěcháme se záplatou, aby nám lidé do našich zlodějen nekeceli. Na jiné důležitější zákony je času dost


Tak takové titulky bych rád četl v novinách, až bych se z této noční můry probudil. Kde se stala chyba? Je to socialismus a alibismus hluboko v každém z nás? Jak si může politik dovolit úkolovat soud a soud reflektovat na ekonomickou situaci země? K čemu jsou dnes zákony, když i prezidentovi vadí, že se lidé podle nich chtějí řídit? Honem přispěcháme se záplatou, aby nám lidé do našich zlodějen nekeceli. Na jiné důležitější zákony je času dost.
Každý článek v novinách a na blogu je o stávce. Proč se nepíše o nevyšetřených kauzách? Stávka zdaleka nezpůsobí tolik škod, jak se v našem státě rozkrade za jediný měsíc. Tak o co vlastně jde? Jen o to odvést pozornost od důležitých věcí a ukázat, kdo je tu pánem. Vláda by se měla především starat o to, aby lidé nespokojení nebyli. Pak by tu nespokojenost nemuseli projevovat.

Každý článek v novinách a na blogu je o stávce. Proč se nepíše o nevyšetřených kauzách? Stávka zdaleka nezpůsobí tolik škod, jak se v našem státě rozkrade za jediný měsíc. Možná týden, možná den. Nevím. Tak o co vlastně jde? Jen o to odvést pozornost od důležitých věcí a ukázat, kdo je tu pánem. Vláda by se měla především starat o to, aby lidé nespokojení nebyli. Pak by tu nespokojenost nemuseli projevovat.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Cihlář | úterý 14.6.2011 12:45 | karma článku: 30,47 | přečteno: 1702x
  • Další články autora

Petr Cihlář

Harry a Meghan jinak

9.3.2021 v 8:32 | Karma: 37,20

Petr Cihlář

Běžte s genderem někam

9.3.2020 v 10:35 | Karma: 44,26

Petr Cihlář

Novinky ukradly Klausovi feminismus

28.9.2019 v 21:10 | Karma: 30,12

Petr Cihlář

Vážený pane Drahoši

30.1.2018 v 7:59 | Karma: 41,28