Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dandelionka14

23. 11. 2011 23:20
Supr článek!

Je docela dobrý napsat článek a upozornit na něco, co dost lidí považuje za běžné... necitový konzumní život..  Zkušenost to musela být hrozná. Bude to znít jako klišé.. ale všechno zlý je k něčemu dobrý :-)

0 0
možnosti

Trapez24

16. 11. 2011 14:34
Ubohost č.r.k.

Ubohost některých diskutujících (především ta začarovaná rybí kost, ale i dalších)  je obrovská. Nechápu, co je to za lidi, kteří se sníží k takovým urážkám. Nemají argumenty, tak to je asi jediné, na co se zmohou.

Jsem muž a příspěvky p_c čtu. Zcela jistě nejsem sám. Souhlasím s nimi a tudíž nemám potřebu reagovat. Teď reaguji na příspěvky, které nemají nic společného s reálnou diskuzí.

0 0
možnosti
KN

kamýk n.V.

10. 11. 2011 0:31
Teda, pane Cihláři,

koukám, že u Vás se scházejí opravdové HVĚZDY blogu - čarodějnická kosti, papaya, isabell, agentka rek, možná je někde v diskuzi i IfčaX, Gmur - zapomněl jsem na někoho? V podstatě samé spokojené ženy, jak samy tvrdí, a proto oplývají na blozích samou "láskou" k opačnému pohlaví. Musíme jim ovšem přiznat, že neštěkají jen u Vás, v klidu je nenechávají ani některé ženy, většinou se vstřícnými názory na muže a především KOČANDY (to si holt ženské neodpouštějí). Takže si z jejich ňafání nic nedělejte, každý si svá traumata léčíme nějakým způsobem, no a tyhle dámy si to holt vyplakávají na Vašem blogu. Vy vlastně, aniž to tušíte, vykonáváte další bohulibou činnost - vždyť co by si tyhle fňukalky bez Vás počaly. Tady se pěkně vybrečí a nemusí kvůli tomu chodit pobrekávat někde v cukrárně či kam takové smutné případy chodí.

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

10. 11. 2011 8:51
Re: Teda, pane Cihláři,

To se ví drobečku, že oplýváme - tedy alespoň já -  láskou k MUŽUM. Ne k fňuknám v kalhotech, co se musí před aktem posilovat myšlenkou na statečné parašutisty;-D. A když už něco tvrdíš, pastni alespoň jeden příspěvek, který je útočný vůči mužům či ženám. Vždy jen kritičnost k lidské ubohosti, jedno zda XX či XY.

2 0
možnosti
K

katango

7. 11. 2011 16:02
Bože!

Když si vzpomenu na svou mateřskou, dvě malý děti, na procházky jsme chodili, hráli si spolu, povídali si...a v životě jsem nebyla v solárku, u kadeřnice 3x a od tý doby si kadeřničím sama doma, na manikuře ani jednou...nejsem, resp. nebyla jsem blbá???

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

7. 11. 2011 16:49
Re: Bože!

Ničeho nelitujte. On je Cihlář zdatný fabulátor.Červenou Karkulku taky nikdy neměl v břiše vlk a žádná princezna nikdy neměla šaty ze slunečních paprsků.

1 0
možnosti
CČRI0

Chmur Čarovné rybí Ifči 007

7. 11. 2011 14:50
Diskuse

Dokud se pod blogy budou scházet pod rouškou anonymity křiklounky a křiklouni, s cílem ne se bavit o tématu článku, ale napadat autora, nelze se některým bloggerům divit, že takové diskuse nepovolují. Spíš je k podivení, že někteří bloggeři si takové diskuse snad přímo pěstují. Diskuse na iDnes mají nevalnou úroveň a někdy se blíží stoce. Horší jsou snad jen diskuse na blesk.cz (samozřejmě taktéž anonymní). Takové diskuse článkům zajímavosti rozhodně nepřidají, spíš naopak.

0 0
možnosti
P

papaya.

7. 11. 2011 15:28
Re: Diskuse

diskuse na blesk.cz ? Co to je ?  No to je anonymní Hodino vidět, kde se pohybujete a s kým máme tu čest ;-DRv

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

7. 11. 2011 14:29
Pro Blížence

Jenom hlupák zakáže diskuzi pod svým vlastním blogem.

Souhlasím s Vámi pane Fuchsi.Nejvíce zakázaných diskusí mají ti, kteří se oponentury nejvíce bojí. Vyblijí svoji pravdičku a ze strachu, že ji nebudou schopni obhájit, nedovolí říci protinázor. A nejsou to jen anonymní uživatelé.

doporučit (+1)  Doporučuje 1 čtenář

nevhodné? vlákno PeTaX v 13:56 reagovat

2 0
možnosti
R

rek007

7. 11. 2011 5:26
Bingo!

Stačí jen pár přátel mít co uměj za to vzít a Cihlář vždy vysokou karmu bude mít! ;-D

2 0
možnosti
S

stedrik

7. 11. 2011 7:53
Re: Bingo!

ono, zakomplexovaných mužů s lahváčem v ruce před konzumem je vždycky dost.

2 0
možnosti
CČRI0

Chmur Čarovné rybí Ifči 007

7. 11. 2011 1:31
On ten článek zase není tak špatný....

... jako ty rýmy v něm. Forma nestojí za nic, obsah je dobrý. Něco jako odrhovačka Michala Davida "Pár přátel". Důležité je, kolik žen se v tom článku poznalo, nebo kolik mužů v něm poznalo nějakou konkrétní (svou nebo cizí) ženu...

0 0
možnosti
R

rek007

7. 11. 2011 5:29
Re: On ten článek zase není tak špatný....

Co by na článek řekl asi Asdareel, nevíte pane Hodino?

2 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

6. 11. 2011 22:47
Uvolnily vás ty neumětelské modré veršíky,Cihláři?

Pravděpodobně nevědomky ano. Ten kdo se pokouší neuměle rýmovat, aby mohl uplatnit slova jako: ku.vička, cuchta, buchta.., už může být na hraně.

Tyhle veršíky, zdá se, už by mohly být dobrým podkladem k psychiatrické diagnóze. Kdysi jsem četla jakousi  kazuistiku  Krom velmi podobného veršování byly v anamnéze obsaženy i násilnické sexuální fantazie při masturbaci, vždy se jednalo o pokoření ženy. A slovo ku.vička a ty další jsou pokořující, že?

Jistě chápete, dělím se pouze o jakýsi poznatek mnoho let starý. Dokonce tak starý, že paní Fialová si v té době pravděpodobně plácala na písku bábovičky. To víte, k čemu všemu knihovnice nepřijdou:-).

Věřte, zkáza nenávisti a zloby vždy člověka dožene a vyleptá jako kyselina. V podstatě - naprosto jednoznačně od tohoto článku - je mi vás líto. Vy nežijete, vy jen přežíváte sycen letitým přežvykováním nenávistného žvance.

3 0
možnosti
BP

bila pani

6. 11. 2011 22:52
Re: Uvolnily vás ty neumětelské modré veršíky,Cihláři?

Tak jsem se dočkala!  Všichni jsme tady na Vás čekali, kostičko. ;-D Ale už jdu. Bezva komentář, jako vždycky.R^

2 0
možnosti
PC

p_c

6. 11. 2011 22:01
Dobrou noc

Protože si těch pár věrných diskutérek vystačí samo, nikdo jiný to nečtě a mně to už nebaví, tak se s vámi loučím. Jen prosím připište ještě pár příspěvků, at těch příspevků mám 200. Děkuji předem

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

6. 11. 2011 22:59
Re: Dobrou noc

Trefil jste hřebíček na hlavičku. Muži vaše články v podstatě nečtou. Prostě je nezajímáte, opustily vás, nepatříte mezi ně. Ženy zajímáte pouze z toho důvodu, že a) nemají zájem ponechat opelichaného slabého kohoutka jeho pokusům sekat po nich zahnojeným zobáčkem a potom "vítězně" kokrhat vysoko na smetišti, b) mají soucit s ženami a dětmi,  které se bohužel ocitly v akčním rádiu takovýchto jedinců, c) docela se tu pobaví - koneckonců hořkých komedií je na světě dost a malost zaslouží posměchu. Mějte noc, jakou si zasloužíte.

4 0
možnosti