Plní Marie Vodičková sliby?

Vážená předsedkyně Fondu ohrožených dětí, podle mých informací jste nesplnila slib. Týkal se pomoci holčičce, která zaviněním úředníků a pod vaším dozorem postupně ztratila tátu.. :-(

Dne 5. srpna jste na svém blogu odpovídala na můj otevřený dopis. Napsala jste zde: "Dohodla jsem se s kolegy, že podrobnou zprávu s tímto doporučením nyní zašlou soudu přímo." Toto se však nestalo. Podle právníka však žádná taková zpráva ve spise není. Proč?


Dne 5. srpna jste na svém blogu odpovídala na můj otevřený dopis. Napsala jste zde: "Dohodla jsem se s kolegy, že podrobnou zprávu s tímto doporučením nyní zašlou soudu přímo." Toto se však nestalo. Podle právníka však žádná taková zpráva ve spise není. Proč?
Můžete říct, že zprávu zašlete přímo před jednáním soudu naplánovaném na 12.10. 2011. V tom případě bych si dovolil připomenout, že dívka byla otci odebrána na základě smyšlených obvinění po pouhých třech týdnech, co údajně neviděla matku.  S otcem se neviděla skoro rok, když nepočítám setkání hodinu týdně pod dozorem, kterou jim soud určil. Nepovažujete snad toto za vážné ohrožení poměrů dítětě a důvod k okamžité intervenci? Jen v roce 2010 čerpala podle informací z CEDRu vaše organizace, která má pomoc ohroženým dětem přímo v názvu, částku asi 22 milionů Kč. Celkem již 185 miliónů!
Na včerejším setkání dcera oslovila otce "pane Jedličko". Otce, který se o ni sám dříve 4 roky staral, než je pochybení brněnské sociálky rozdělilo.  Poté si řekla o peníze. Na co ještě čekáte? Jsem na rozdíl od Vás přesvědčen o tom, že v případu můžete vykonat mnohem více. Jistě ani Vy nepochybujete, že kontakt dítěte s rodičem pouhou 1 hodinu týdně je vážným ohrožením poměrů dítěte a napsat v tomto smyslu zprávu na soud je věcí několika minut. Nabídl jsem Vám veškerou součinnost k pochopení případu, nevyužila jste ji.
Je smutné, že Vám musím připomínat, abyste plnila svoje sliby, je smutné, že Vám musím připomínat zájem dítěte a informovat Vás o tom, co se děje před zraky Vašich podřízených. Je smutné, že Vás musím prosit o vykonání práce, na kterou dostáváte z našich daní tolik peněz.

Můžete říct, že zprávu zašlete přímo před jednáním soudu naplánovaném na 12.10. 2011. V tom případě bych si dovolil připomenout, že dívka byla otci odebrána na základě smyšlených obvinění po pouhých třech týdnech, co údajně neviděla matku. Absurdní obvinění otce byla dávno jednoznačně vyvrácena uzavřeným policejním šetřením a soudními znalci. S otcem se neviděla skoro rok, když nepočítám setkání hodinu týdně pod dozorem, kterou jim soud určil. Nepovažujete snad toto za vážné ohrožení poměrů dítěte a důvod k okamžité intervenci? Jen v roce 2010 čerpala podle informací z CEDRu Vaše organizace, která má pomoc ohroženým dětem přímo v názvu, částku asi 22 milionů Kč. Celkem již 185 miliónů!

Na včerejším setkání dcera oslovila otce "pane Jedličko". Otce, který se o ni sám dříve 4 roky staral, než je fatální selhání sociálních pracovnic z Brna - Vinohrad rozdělilo.  Poté si dívka řekla o peníze. Na co ještě čekáte? Jsem na rozdíl od Vás přesvědčen o tom, že můžete vykonat mnohem více. Jistě ani Vy nepochybujete, že kontakt dítěte s rodičem pouhou 1 hodinu týdně je vážným ohrožením poměrů dítěte a napsat v tomto smyslu zprávu na soud je věcí několika minut. Nabídl jsem Vám veškerou součinnost k pochopení případu, nevyužila jste ji.

Je smutné, že Vám musím připomínat, abyste plnila svoje sliby, je smutné, že Vám musím připomínat zájem dítěte a informovat Vás o tom, co se děje před zraky Vašich podřízených. Je smutné, že Vás musím prosit o vykonání práce, na kterou dostáváte z našich daní tolik peněz.

 

Autor: Petr Cihlář | čtvrtek 15.9.2011 8:52 | karma článku: 21,26 | přečteno: 1843x
  • Další články autora

Petr Cihlář

Harry a Meghan jinak

9.3.2021 v 8:32 | Karma: 37,20

Petr Cihlář

Běžte s genderem někam

9.3.2020 v 10:35 | Karma: 44,26

Petr Cihlář

Novinky ukradly Klausovi feminismus

28.9.2019 v 21:10 | Karma: 30,12

Petr Cihlář

Vážený pane Drahoši

30.1.2018 v 7:59 | Karma: 41,28