Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Jan Havelka

24. 9. 2011 17:37
Naprostý souhlas s autorem

Nedávno mě moje ex pohnala k soudu o zvýšení výživného a několika dobře mířenými křivými svědectvími dosáhla svého bez jakýchlkoliv komplikací. Soud nějaká realita absolutně nezajímá. Stačí, že mám živnosťák i na reklamní a marketingovou činnost, aby moje ex mohla u soudu prohlásit, že jak všichni víme, průměrný plat v tomto segmentu činí 80 tisíc měsíčně. Soudkyně tento údaj bez rozpaků akceptovala jako platný podklad a když jsem se pokusil namítat, ječela tam na mě jak na malého kluka, že drobní živnostníci své účetnictví zásadně fixlují, proto musí soud vycházet z reálnějších a ověřitelnějších podkladů. Naprostá fraška, jednali tam se mnou jak s čarodějnicí u inkvizice.

Ale toto se už dávno přirozeně obrací v neprospěch žen, protože stát se dárcem buněk a peněz - to si dnes normální chlap stokrát rozmyslí a to je také jeden z podstatných důvodů, proč u nás klesá porodnost. Naše civilizace na tuto pozitivní diskriminaci všeho schopných samic už začíná docela dojíždět.

2 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

25. 9. 2011 12:30
Re: Naprostý souhlas s autorem

http://www.nečas.eu/

0 0
možnosti
CČRI0

Chmur Čarovné rybí Ifči 007

21. 9. 2011 17:07
feministky

není nic horšího než feminismus

1 0
možnosti
BP

Bílá paní

21. 9. 2011 21:54
Re: feministky

zřejmě jste se inspiroval naším prezidentem a jeho -ismy. Dle této logiky vlastně nemáte nic proti feministkám, nýbrž nesouhlasíte s feminismem. O tom už by se dalo diskutovat, stejně jako o homosexualismu apod.

Já osobně zastávám názor, že pokud žena i muž pracují, měli by se oba stejnou měrou podílet na chodu domácnosti, péči o děti, atd - s ohledem na fyzické dispozice a předpoklady každého z partnerů (dělba práce). Podle mnohých jsem díky těmto názorům feministkou (a ráda jí i zůstanu).

2 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

21. 9. 2011 16:57
0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

21. 9. 2011 16:59
Střídavka funguje i při rozbrojích rodičů

http://www.stridavka.cz/cihlar.html

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

21. 9. 2011 15:52
0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

21. 9. 2011 15:52
Re: Važme si žen se střídavou péčí

---bez ohledu na to, co budou říkat nenávistné babizny. :-)

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

20. 9. 2011 8:00
Diskuze se už jistě chýlí ke konci,

tak vám Cihláři ještě navrhnu malou úpravu titulku: Kluci narcističtí, šovinističtí, deprivantní, násilničtí  - nežeňte se!

To by byla úleva pro - po soudech vláčené a v azylech pobývající děti.

4 0
možnosti
AH

alex hart

21. 9. 2011 10:05
Re: Diskuze se už jistě chýlí ke konci,

To máte jistě pravu. A vážně si myslíte, že totéž nemůžete aplikovat na nemalou část dnešních žen?

.

Zkuste si představit, co asi musí prožívat slušně vychovaný chlap, vedený od malička k zodpovědnosti a k pomoci v rodině, když se ožení a vezme si moderní zfeminizovanou ženu, které je zatěžko dělat jakoukoliv domácí práci, které je zatěžko pečovat o děti, okolo každé práce, kterou udělá má tisíce keců, jejíž hlavní životní motivací je, aby byla obdivována,  a která nemá respekt k partnerovi, ale sama jej vůči sobě vyžaduje.  Dospělý čolověk nelze dost dobře převychovat, partnerovi není dobré šéfovat. Přesto se o to mnohé ženy vehementně snaží. A muži tohle všechno mají denně doma. Má se kvůli tomu každý rozvést? To asi není ta pravá cesta, že? Zejména tehdy ne, když nechce rozbít dětem rodinu. Takže musí s takovou ženskou žít. A takových chlapů je dneska velké množství, a řekl bych, že do jisté míry máme tohle doma s manželkou každý.

0 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

19. 9. 2011 18:47
Cihlář má problém

sám se sebou.... To těžko vyřeší :-)))) Jenom neustále někoho  udává, nejraději samozřejmě svoji bývalou ženu....

6 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

20. 9. 2011 7:47
Re: Cihlář má problém

To je víc než jasné. Smutné je množství deprivantů, kteří se nejen dokáží sdružit, ale i politicky prosazovat své cíle. Jak jsem si tak procházela ty chlapíky okolo K213, je to jedna hrůza. Nějaký Štefek - dnes jejich přední zmocněnec  - se vyjadřuje k rozvodové žalobě své ženy nesouhlasně s tím, že jde o nerozveditelné :-/katolické manželství, atd., atd.

Stránky K213, Střídavky, diskuze na blueboardu jsou tristní čtení. Plné hulvátství a agresivity. Lidé bez etiky, morlky soucitu - využívající jakýkoli prostředek k dosažení svých cílú.

O nich a jim podobných pojednává Drtilová, Koukolík v knize "Vzpoura deprivantů".

4 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

19. 9. 2011 14:56
http://www.stridavka.cz/jeden-domov-v-praxi.html

Snad jen díky tomu, že svým představám dáváte větší váhu než skutečnosti, se vám tentokrát vaše manipulace příliš nepovedla. Dokonce s vámi, paní "Fialová" kostičko, zcela výjimečně i v něčem souhlasím.

 

Ten narcistní tajtrlík, jak ho označujete, který ze zcela nepochopitelného důvodu volal policii (snad na sebe?), se jmenuje Pavel Pešan, je milencem agresivní matky Michaely Korbelové a mimo jiné představitelem ultrafeministického Občanského sdružení Jeden domov, přezdívaného trefně "Jeden domov bez otce".

 

Je to ten pán, který "snahu něco sdělit" projevoval šťoucháním do břicha a do zad tatínka, což jste při svém "objektivním" komentáři jaksi neviděla nebo nechtěla vidět.

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

19. 9. 2011 16:12
Re: http://www.stridavka.cz/jeden-domov-v-praxi.html

Tak to se panu Voráčovi omlouvám:-). Už jem se v pánech zorientovala. Přivolání policie jsem mylně připisovala Voráčovi, pravděpodobně i na základě toho, že jsem ho viděla iracionálně násilnicky řádit na následujících videích:http://www.youtube.com/watch?v=1a_SeewM6m8

http://www.youtube.com/watch?v=xRnh1scmYPg&feature=related

A proč, prosím vás volal pan Pešan policii. Pan Voráč zase vyhrožoval?

2 0
možnosti
R

rek007

18. 9. 2011 22:08
Vítězem

této diskuze je Kostička s novotvary "papajugend" a "papaválka". Děkuji, moc pobavily! S výkřikem Vivat CZPW se loučím. Věčná škoda, že se tohoto nedožil Jára Cimrman!

2 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

19. 9. 2011 9:55
Re: Vítězem

Děkuji, děkuji - vítězství je společné. :-)Přinejmenším v tom, že my  se umíme alespoň zasmát, což nám jistě upevňuje zdraví a prodlužuje život. Doufám, že zde bojující zapšklí fialoví borci alespoň nekouří a berou sluneční koupele, aby je vlastní žlučovitost nesklátila.

1 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

18. 9. 2011 17:17
Nahota feminismu - kniha RNDr. Hausmanna na pokračování

http://www.stridavka.cz/nahota-feminismu-cast-1.html

0 0
možnosti
K

Krasavicee

18. 9. 2011 14:30
Nesedí mi názory pana Hodiny, Fialy ani Cihláře, ale

kvůli toho přece nezačnu nenávidět všechny chlapy a zakládat antimužské spolky :-)  No, občas rodina vychová trubce a občas zlatokopku, tak to chodí. Ale když se mužskej povede R^:-)V

4 0
možnosti