Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

houbeless

30. 9. 2011 11:16
stiznost

At kazdopadne kamarad poda stiznost ke skolni inspekci a zrizovateli.

Mne se pred casem napr. stalo, ze ucitelka ve skolce mi odmitla vydat syna. Skolni inspekce to zametla pod koberec, zrizovatel naopak provedl setreni a poucil reditelku a ucitelky, jak postupovat.

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

22. 9. 2011 20:00
Ale no tak,

váš známý zřejmě jen nezná svá práva nebo je zná, ale neumí argumentovat. To není diskriminace, ale jeho neschopnost dožadovat se svých práv.

To, že soudy svěřují děti častěji do péče matky je věc jiná. Škoda, že si nemůžete vyzkoušet například shánět si práci jako bezdětná žena nebo žena s malými dětmi (a nemusí být rozvedená), to člověk musí pracovní nabídky opravdu přehazovat vidlemi. Nedělejte z chlapů takové chudáčky, leckterých by se to mohlo dotknout.

3 0
možnosti
FM

fr-mottl

30. 9. 2011 11:32
Re: Ale no tak,

takovy zensky jako Vy bych nejradsi nakopal nekam ... Oni totiz mladi muzi umi take cist a kdyz ctou takove reakce zen, tak neni divu, ze se tresou jak osika, kdyz by meli vstoupit do nejakeho svazku. Mam dve dcery a vysledky toho mam bohuzel moznost pozorovat z prvni rady.

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

21. 9. 2011 16:58
Podobné případ se bohužel stávají

Poškození otcové by se měli obrátit se stížností na českou školní inspekci. Ze zákona mají rodičovskou odpovědnost oba rodiče, bez ohledu na rozdělení péče, a žádná učitelka není oprávněna kádrovat, kterému z rodičů informace dá a kterému ne.

Potřebujete-li v podobných situacích pomoci, obraťte se na Střídavku.

2 0
možnosti
P

papaya.

21. 9. 2011 17:11
Re: Podobné případ se bohužel stávají

Vy už jste neskutečně trapný s tou svojí šovinistickou propagandou. Skutečně působíte věrohodně, zvláště pak s uzavřenými diskusemi pod blogy, to mají většinou autoři, kteří vědomě lžou a neumí si obhájit svoje názory  ! Udělat si z nenávisti ke všem ženám životní program je ovšem vaše volba a užijte si své prolhané žlučovitosti do sytosti. Ono se vám to vrátí tam, kde to budete nejméně čekat. ;-)

4 0
možnosti
K

Krasavicee

21. 9. 2011 16:04
Na vztah jsou vždycky dva!

Odvěký princip jing a jang. Nelze měřit, který je lepší. To je ztráta času. Bůh to tak chtěl, aby dítě mohlo vzniknout jen díky spojení muže a ženy. S tím nic nenaděláme, tyhle diskuze jsou ujeté. Nemůže v nich nikdo zvítězit. Každá strana má svou pravdu. Muži a ženy jsou jiní, uvažují jinak, mají jiné instinkty, jiné priority. Když už mám se ženou nechráněný sex, musím POČÍTAT SE ZPLOZENÍM DÍTĚTE.  Pokud mám na té ženě jen jednorázový erotický zájem, je lepší si vzít kondom. To Vás otcové nepoučili?  Jinak budete muset s touto ženou komunikovat až do zletilosti dítěte. A jak se ta komuniklace bude odvíjet, to je z poloviny na Vás!  Každý je manipilativní a ovlivnitelný, když se zvolí správná slova!!!!

A končím s Vámi, cihlaříci a fialíci - už mě to s vámi nebaví, je to jak s hluchými! :-/

2 0
možnosti
JT

ignacius01

21. 9. 2011 16:08
Re: Na vztah jsou vždycky dva!

je krasne jak ten jing a jang denohnestujete temi trapnymi poznamkami o fialicich apod. jak u chlapa tak u zeny mi to prijde vzdy velmi nedospele a hloupe ... kdo ma jiny nazor je nepritel ... (ono uz mluvi za sve kdyz si nekdo da nick krasavice ze ;-))

0 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

21. 9. 2011 15:25
Trestní oznámení "porušování cizích práv"

pokutseodcové nebudou bránitz, případy medializovat, trestně stíáhat takovíé povedené učitelky,  třeba i udávat         takovéhle školy,  zveřejnovat jména i totožnost   oněch školních ústavů, zkrátka dokut si nechají šlapartp p hlavách a  nebudou řváttak nic nedocílí.

0 0
možnosti
K

Krasavicee

21. 9. 2011 15:28
Ano! Udávejte! Vaši synové si Vás začnou vážit asi tak jak

synové pana Fialy!  R^

2 0
možnosti
K

Krasavicee

21. 9. 2011 15:17
Je zajímavé, že teprve staří muži, kteří vychovali dcery a

vnučky, dokáží hovořit o ženách s úctou a respektem.  Jen blbec nemění v průběhu života názory.

2 0
možnosti
JT

ignacius01

21. 9. 2011 15:21
Re: Je zajímavé, že teprve staří muži, kteří vychovali dcery a

uctu a respekt neprojevujeme na zaklade pohlavi, ale na zaklade konkretnich cinu a chovani. jinak je to pokrytectvi a fales!

1 0
možnosti
K

Krasavicee

21. 9. 2011 15:15
Pánové, jsou věci, které nemůžete pochopit, dokud

nevychováte a neprovdáte vlastní dceru!  Do té doby ženám neporozumíte!  Až teprve strach o vlastní dceru Vám otevře srdce.

3 0
možnosti
JT

ignacius01

21. 9. 2011 15:19
Re: Pánové, jsou věci, které nemůžete pochopit, dokud

mila damo, mohu se zeptat jak to souvisi s clankem? ano - zenu nedovede pochopit nikdo. nejspis s tim ma problem i ona sama ... coz se takhle dostat k podtate veci a sdelit nam co je amoralniho na tom, kdyz rozvedeny otec chce znat studijni vysledky sveho ditete? to ze soulozi s nekym jinym a ne s jeho maminkou?:-P

2 0
možnosti
JC

Jarcho

21. 9. 2011 14:46
Nu jistě, je to tak.

Otcové jsou nejvíce diskriminovanou skupinou obyvatel.

Výsledek je vidět: muži jsou čím dál méně ochotni vstupovat do manželství a stávat se otci.

Každý rok je to horší a horší...

Zanedlouho (i my starší se toho dožijeme) to bude v tomto státě vypadat tak, že 1/3 lidí budou nemohoucí důchodci a 1/3 lidí budou mladí nepracující Cikáni a všechny je bude živit pár udřených Vietnamců.

3 0
možnosti
K

Krasavicee

21. 9. 2011 14:50
přesně tak! A můžou zato ženy! I když vláda jsou samí muži!

Pryč s ženami !

2 0
možnosti
K

Krasavicee

21. 9. 2011 14:40
Pan Cihlář musí mít mezi předky nějakého Roma, jinak

si to volání o diskriminaci a útisku neumím vysvětlit ?

2 0
možnosti
C

cihli

21. 9. 2011 14:20
?

Všechny články jsou psány jedním směrem - ženy jsou špatné a mají jen výhody. Muži jsou bezvadní a jsou jen znevýhodňováni. Shlédnuto trochu střízlivě - blbost. Tento článek by taky mohl znít - Jsem matka, kdo je víc? Otec Jo, a v nějakém článku jste psali, že se rozvádí více ženy než muži. Já jsem četla pravý opak. Zas ty ženy. Pánové ze střídavky, začněte mít ty ženy alespoň trošku rádi.;-)

2 0
možnosti
JT

ignacius01

21. 9. 2011 14:40
Re: ?

me tenhle clanek naopak prijde velmi konkretni. odmitat otci podat informace o studiu ditete je imho pekne svinstvo. zvlast kdyz otec plni zakonem dane vyzivovaci aj. predpisy. pak ma proste na informace tohoto tipu narok a je navic chvalihodne, ze se o ty veci jeste zajima ...

3 0
možnosti