Běžte s genderem někam

Feministky, běžte už s tím genderem někam. Jsem chlap a mám rád ženský. Budu jim koukat na zadek, dělat decentní narážky, aby věděly, že mám zájem nebo prostě jen proto, aby je to potěšilo.

Budu jim držet dveře a pouštět je první do výtahu. Čekám, že za mnou bude ženská stát a podporovat mne, a že já ji budu chránit a starat se o ni. Pohlavi jsou jen dvě. Aspoň pro mne. Ty ostatní mě nezajimaji, nechávám je být a žít, nic proti nim nemám, ale nevnucujte mi je. Přál bych si, aby se normalní ženské, naše milé partnerky, sestry, matky, babičky, vymezily proti škodlivému feminismu, který už s rovnosti nemá nic společného. Aby zrušili gender studies na školách a kvóty, protože kdo umí umí a je jedno, jestli je to chlap, ženská, bílej nebo černej. Aby si společnost začala vážit žen, které se vzdaly kariery kvůli rodině a výchově dětí. Aby se přestaly dávat dotace femogender neZiskovkám a daly se raději postiženým a důchodcům. Aby se nepodporovaly dobrovolné samoživitelky, které brání otcům v rovném podílu na výchově a péči o děti. Aby takové matky společnost odsoudila, ale aby trestala i otce, kteří na vlastní děti kašlou, netráví s nimi čas, i když by mohli a nevychovávají je osobně.

Přeji si, aby se docenil význam tradiční úplné rodiny, tvořené mužem a ženou, dvěma nezastupitelnými a nenahraditelnámi bytostmi. Úplná rodina je základním stavebním kamenem zdravé a silné společnosti. Taková společnost ctí spravedlnost a rovnost, váží si svých občanů bez rozdilu. A proto nepotřebuje faminismus ani gender, tyto moderní dotační parazity.

Autor: Petr Cihlář | pondělí 9.3.2020 10:35 | karma článku: 44,26 | přečteno: 2871x
  • Další články autora

Petr Cihlář

Harry a Meghan jinak

9.3.2021 v 8:32 | Karma: 37,20

Petr Cihlář

Novinky ukradly Klausovi feminismus

28.9.2019 v 21:10 | Karma: 30,12

Petr Cihlář

Vážený pane Drahoši

30.1.2018 v 7:59 | Karma: 41,28