Diskuse

2 komentáře

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a86n 36R85á98ž

8. 8. 2016 15:32

Jakákoliv diskuze na téma "migranti" s lidmi, kteří mají podobně dogmatický a logickými argumenty slabě opřený názor, jako pan Janota, je iracionální. Diskuze se dá vést pouze s lidmi, u nichž je alespoň malá šance, že pod tíhou objektivně nevyvratitelných argumentů svoje názory podrobí revizi, když ne už změně. To u pana Janoty, stejně jako u některých zde se vyskytujících diskutérů očekávat nelze, takže diskuze pod jejich články se stávají pouhou snůškou nesouhlasných stanovisek, někdy i vzájemných invektiv.

Taková diskuze postrádá smysl.

0 1
možnosti

s panem Janotou jsem také měl výměnu názorů, je to celkem zbytečné.....kdysi mi jedna moje známá psycholožka řekla.....NIKDY KRÁVĚ NEVYSVĚTLÍŠ, ŽE JE KRÁVA..... myslím, že to byla velmi správná myšlenka

5 0
možnosti

P86e10t91r 59Č39e10j35k68a

8. 8. 2016 11:19

Což mi připomíná jiné přísloví, na které já sám bohužel občas zapomínám - pokud se člověk hádá s blbcem déle než pět minut, tak se už hádají 2 blbci. :-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud není v euroústavě napsáno výslovně, že složení Evropské komise musí být utvořeno v součinnosti s národními vládami, což asi není, pak se jedná toliko o zvyk, nikoliv o nějakou záležitost, která by se nemohla změnit.

A jestli jste si to nevšiml, tak i v Česku se bere při vytváření vlády do úvahy, zda ten či onen ministr nezastupuje ten či onen region.

0 0
možnosti
Foto

1/ Pořád jste nepochopil, že uprchlíci nejsou nějaká jednolitá masa. To, že je u nás cca 10 000 muslimů je sice pravda, ale ti lidé nehledají komunity dle víry, ale komunity dle národnosti. Stejně jako se v zahraničí sdružují Češi tak se sdružují Syřané, Afghanci....Rozdíl mezi Syřanem a třeba Čečencem muslimské víry je mnohem větší než mezi 2 Syřany-meslimem a křesťanem. Navíc primární důvod proč k nám nechtějí nejsou ani peníze ani to, že u nás nejsou komunitu, ale kvůli nesnášenlivosti, která u nás panuje, kvůli neochotě jim udělovat azyl, kvůli podmínkám azylu...A ano je potřeba hodnotit bezpečnostní riziko u žadatelů o azyl.Nicméně se hodnotí každý jednotlive zvláště, nelze nikoho posuzovat za o co uděla někdo jiný něde jinde někdy jindy a měl s žadatelem stejný původ či víru. Ostatně nejrizikovější jsou pro EU právě občané EU-ti zde vždy páchali nejvíce násilí.

2/ EK volí Evropský parlament. Volbou rozhoduje zda ji schválí nebo ne. Rozdíl mezi volbou EK a úřednickou vládou je mimo jiné v tom, že úřednická vláda je jmenována a následně žádá ve stanovené lhůtě o důvěru ale do proběhnutí hlasování o důvěře je platnou vládou s veškerými pravomocemi. EK napřed žádá o zvolení a teprve po zvolení jsou komisaři uvedeni do funkcí. Srovnávat tedy hlasování o důvěře s volbou Ek je zcela absurdní. Rozdílný je i způsob výběru kandidátů kdy do úřednické vlády nemusí být nominováni ministři volenými zástupci, ale do EK nominují zástupce volené reprezentace jednotlivých zemí.

1 8
možnosti
Foto

I14v53a49n 27M20a80r75e69k

8. 8. 2016 7:21

A Vás p.Polický, podle té prezidentské standarty "volil" kdo ? A nebo jste se do této role už před volbami pasoval předem sám ? ! RvRvRv

6 1
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1376x
Občan ČR, který má obavy ze směřování vlastní země a chce věcně vyjádřit své názory a postoje ke světovému dění.

Seznam rubrik