Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Promiňte, přidal jsem Vám karmu za Váš štvavý hospodský článek. Prostě se Vám líbí, že rusové něco mohli udělat proti nám a že je za to skásneme. Mohli, ale stejně mohla naše BIS před 7mi lety spolupracovat s krytím nelegálních obchodů od Ukrajiny až do tzv. ISIL. Mizerové jsou prostě všude. Mi to dnes spíš ukazuje na mezinárodní hru tajných služeb k rozvracení naší země a proti druhým darebákům, kterými jsou jejich protějšky ruské či čínské strany.

0 0
možnosti
Foto

Nemusíte se omlouvat, já se s tím nějak srovnám.. Jen v krátkosti Vám odpovím. Celkem mi je jedno, jestli je můj článek pro Vás hospodsky štvavý. Každopádně, jakmile napíšete článek Vy, máte ode mě karmu jistou.

1 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

A ona "rychlost", kterou zmiňujete, při vytváření oné kolaborantské pseudoanalýzy bych přičítal i docela solidní slabomyslnosti ...

5 0
možnosti
Foto

 Trochu dost se však obávám, že on to myslí úplně vážně

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 0
možnosti
JF

Jsou země kde ví ze vládne prezident, jsou země kde ví ze vládne premiér a pak je Česko kde to ví všichni kromě prezidenta a premiéra a ústavní soudce mění účelově své vlastní volební zákony ve prospech tzv. demokratické opozice která se ji totiž cítí být ze všech nejvíce a dle toho jak se demokraticky vyspal. Jedni to považují za demokracii v plném rozkvětu jinym se zda ze tu kvete zcela něco jiného. ;-D Myslím ze na Česko si jen tak nikdo netroufne, není silnější zbraní hromadného ničení než je hloupost. Obavám se ze tajna česká zbraň muze zničit celou modrou a moudrou planetu pokud se vymkne kontrole, ale každopádně už nyní se lze ptát kdo za to může. ;-D V Česko jsou všichni bratři v tom jak se přechytraci - nejsou zadní blbci. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Velmi dobře.

Pokud takto budete pokračovat nadále, brzy se stanete VIP blogerem.

0 6
možnosti
Foto

Pane Petříku, ani netušíte, jak rád Vás zde vidím. Zabrousil jsem do diskusí na Novinkách a Seznam zprávách a ten hnus, co tam je vepsán od podobné smýšlejících jako jste Vy, to je opravdu síla. Říkal jsem si: "Zlatý pan Petřík tady." A jen tak na okraj. Není to pravděpodobné, ale i kdyby mě někdo měl navrhnout na VIP, tak s díky odmítnu. Na to si můžete vsadit svoji rudou knížku.

10 0
možnosti
OD

Pane Burian, ono to nebude tak horké -

- zákopy vyšly z módy, i když jste asi ještě mobilizační ročník (pod 50), tak do zákopu vás už nepošlou

- zmínění vám do zad nevystřelí, jednak jsou ve věku, kdy sotva unesou moč, natož ještě meč a jediný zákop, který je čeká, je ten od hrobníka.

- zmínění nadto rozhodně v uniformě nehrozí, oni raději vždy vyčkají u pivka, aby se včas vetřeli na vítěznou party s obvyklým "Jsem to vždycky řikal..." či v případě porážky vynesou "lidový soud" nad nezodpovědnými avanturisty, kteří nás zavlekli do....(doplň dle potřeby)

Ne pane Burian, zbabělce nepotkáte tam, kde se umírá, protože v boji platí - "koho nechceš v obraně za zády, toho žeň před sebou do útoku"

Ale to nebude potřeba, naše pátá kolna dokáže jen výhružně klapat umělými zuby a útočně hrozit francouzskou holí.

Nicméně, ten hrdinný obraz "Lajtnant Burian žene zdejší marškumpačku na bodáky na zákop plnej muromců " si asi uložím v paměti. Na pozadí Halíč, krajina je plochá a má hlubokou perspektivu. 0vidím je tam všechny, Petříka, Nikla, tělocvikáře, mrože, toho s půllitrem, jen Bicera chybí, dostal přes hubu už na nádraží od těch, kdo s ním museli týden cestovat v ešalonu.

1 0
možnosti
PP

"Lajtnant Burian".... víte, že mně tahle asociace po přečtení taky naskočila. A takový ten ešalon, kde na vratech vagonu bylo napsáno "Für 46 Männer oder 6 Pferde und 4 Männer"....úplně živě.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti
Foto

Není to poprvé, kdy se Zeman postavil na stranu Ruska. Miloše Zemana ve výkonu funkce charakterizuje několik věcí. Bezpochyby je to jeho neustálý tlak na personální obsazení vlády. A tento tlak je vyvíjen proto, aby ve vládě byli ti lidé, kteří vyhovují jeho zájmům, a jestliže mluvím o zájmech Miloše Zemana, v souvislosti s tím, co vychází najevo teď a co jsme všichni sledovali i v letech předtím, tak to také musely být osoby, které budou vyhovovat zájmům Ruska. Druhou věcí je systematické znevěrohodňování tajných služeb České republiky. Vzpomeneme na všechna prezidentova vyjádření o čučkařích, pamatujeme si, jak po tajné službě požadoval vyzrazení všech informací o ruských agentech a jejich spolupracovnících v ČR, o rozsahu jejich aktivit. Je důvodná obava, že tyto informace mohl předat Rusku. Všichni experti varovali, že by splnění tohoto nehorázného požadavku znamenalo faktický rozvrat našich tajných služeb a přímou bezpečnostní hrozbu pro Českou republiku. Vzpomeneme na prezidentův postoj v kauze novičok, angažmá v zájmu Rosatomu, či tlak na nákup neprověřené vakcíny Sputnik. Pramen : M. Němcová

9 0
možnosti
PB

P72e42t40r 18B51u83r15i18a25n

26. 4. 2021 13:47

Souhlas, karma.

6 0
možnosti
Foto

Někde se ztratila původní odpověď, tak ještě jednou. Díky a zdravím kolegu Buriana.

0 0
možnosti
Foto

Naučte se lépe rozumět psanému slovu i vyřčenému textu. Pan prezident svůj postoj deklaroval jasně a to co řekl je výsledkem dlouhé expertní analýzy, trvající týden. To se s improvizacemi Hamáčka a Babiše vůbec nedá srovnat, takové to odletí/neodletí resp. věděl/nevěděl co předvedl Hamáček nebo úsměvné státní terorismus/útok na zboží/terorismus pana Babiše si respektovaný prezident nemůže dovolit.

3 9
možnosti
Foto

"respektovaný prezident";-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

18 0
možnosti