Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Těším se na další článek Proč se mi nelíbí rozpínavost EU. Děkuji předem.;-D

0 0
možnosti
JG

Vaše názory jsou pro mne kulantně řečeno nepřijatelné. Vidím to jinak. Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Díky za názor. Nepočítám s tím, že se mnou budou všichni souhlasit. Vám také hezký den.

0 0
možnosti
ZK

Z13d67e48n24a 31K30o92č80í

17. 3. 2014 17:48

Svatá prostato, svět je tak ekonomicky provázán, že to ani netušíte. Přestaňte poslouchat řeči politiků a jejich médií, které říkají jen to, co jim politikové nadiktují.  

Je jedno, co se vám líbí a co nikoliv. Čína na Ukrajině skutečně podniká. Rusové vlastní polovinu Karlových Varů, Arabové vlastní firmu Mercedes, Američané staví sklady u Prahy ........, Číňané drží US dluhopisy....... a vám se to nelíbí ;-D

5 2
možnosti
Foto

Škoda, že nejste chlap, ta svatá prostata by vám slušela.. Vyjádřil jsem svůj názor, že já osobně nechci, aby nás Rusko ovládalo. Vím, jaké máte v diskuzích názory vy a tyto vaše názory jsou pro mne nepřijatelné.

5 1
možnosti
Foto

M23i89l25a95n 82N63o42v80ý

17. 3. 2014 15:27

Petře, zdravím, chápu Tě, ono to podobně totiž působí na skoro celý svět. Jenže energie není expanzivní, ale slučující. Proto všechny kroky Putina jdou jako na drátkách. Jsou v souladu s tvořivou sílou univerza. On sjednocuje a dává naději, nerozbíjí nebo "neschlamstává", jako je to nyní médii prezentováno.. Jeho plán vznikl před mnoha lety a nyní se jen materializuje jeho myšlenka. On skutečně tvoří, nikoliv ničí. On osnová realitu. Je to skutečné starodávné umění a každý ho umíme. Píšu o tom i na svém bloguV

0 4
možnosti
Foto

Milane, vím o tobě i tvých článcích.. Nemyslím si, že Putin sjednocuje. Kdysi jsem četl knížku Hovory s bohem, jejíž autor je N.D.Walsch. Ač nevěřící, se zájmem jsem si přečetl první tři díly. Tuším, že ve třetím díle popisuje příčiny chování Hitlera. Ten také zhmotňoval svou představu, o které byl bytostně přesvědčen, že jedná v zájmu celého lidstva. Je dobré představy zhmotnit, ale ne na úkor představ drtivé většiny ostatních.

0 0
možnosti
Foto

My jsme ale tady nemuseli být vůbec, nebýt Sovětské armády a jejího vítězsví v rozhodujících bitvách druhé světové války. To je ten základ, milý pane autore, ostatní věci jako kvalita uniforem jsou vedle toho prkotiny.

0 15
možnosti
IH

Jako třeba osvobození Plzně?

7 1
možnosti
MN

hodne tech kteri tohle tvrdi to maji odposlouchane -  ma to drobnou vadu na krase - vsichni sice tvrdi ze za to vsechno muze Putin, ale pokud si dobre vzpominam, tak prvni kdo zadal o pomoc, byli lide ruske narodnosti zijici na Krymu. Jenze proc neco neotocit - vzdyt kdyz se to hodi ze?

5 8
možnosti
Foto

A víte, pane Nigrine, že já si u vašich článku myslím to samé,  tedy že používáte výrazy pouze tak, jak se vám to hodí?

8 1
možnosti
AK

Nejste sám, komu se to nelíbí:-/

7 0
možnosti
Foto

Co ti na to napsat Kottasi. Že jsi primitiv? Nemusíš mít stejný názor jako já, ale pokus se být alespoň trochu slušný.

4 0
možnosti
SB

Pan autor píše, že se mi suce nemusí zamlouvat současná politika EU, ale zcela určitě se mu nezamlouvá současná politika Ruska.

Já však dodávám, že současná politika Ruska je zaviněna do značné míry právě tou současnou politikou EU. Rusko vidí slabost a těžkou krizi na naší straně, téměř pád na ústa, a tak prostě pouze zaplňuje uvolněné mocenské pozice.

4 1
možnosti
IH

Takže ta ženská si to znásilnění vlastně zavinila sama....

2 1
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.