Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Buriane, krása, nádhera. Ten poslední článek.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji paní Černá :-)

0 0
možnosti
Foto

Chtějí-li být slečny v prominentním klubu Kappa-Omega pana Feriho a tím pádem dělat zkoušky zadarmo, musí něco vydržet. Co by za to jiná dala !!

0 0
možnosti
JU

J67o44s20e65f 52U14l46m64a37n

29. 5. 2021 12:52

Nechápu. Na Ferim není vůbec nic božského. Ani vzhledově, ani intelektuálně, ani jinak. Je to jen maskot...Něco jako bývala šilhavá vačice Heidi, Grumpy cat nebo chobotnice Paul...nebo youtuber Mischa...Jak k něčemu takovému někdo může mít obdiv, to vážně nepochopím...

6 0
možnosti
Foto

Hele, nevypadá špatně. Ba dokonce vypadá docela dost dobře. Jasně žádná čistá rasa jako rajnhart hajdryk, ale prostě vypadá dobře. Až zdání klame, zřejmě.

0 4
možnosti
PH

P18e89t15r 30H51l92o75b79i42l

29. 5. 2021 11:55

to je tak, kdyz se stretnou rasisti a feministi.. jeste chybi ruznopohlavni a pak to bude zabava.... vse je krasne do te doby, nez se na nektery prase z nich neco provali...prase je prasetem, at je bile, cerne, homo, hetero, chlap, zenska... proste na prase se neberou ohledy... to jen diky jim, je tak jak je.. a skoro vsichni mlci

1 0
možnosti
DD

Nejvíce bezpráví se děje v soudních místnostech.

A pak na právnických fakultách..

6 0
možnosti
PJ

Ty studentky by se v podstatě musely vzbouřit proti systému PF. Feri byl součástí systému, možná pro některé, díky své popularitě a tím, že byl známý politik, poslanec, i něčím víc.

1 0
možnosti
Foto

Co rozumíte "systémem PF"?

0 0
možnosti
Foto

Smiřte se konečně s tím, že jediný, kdo má pravomoc znásilnění vyšetřovat, je Policie ČR. Podnět k tomu může dát úplně každý, kdo se o trestném činu dozví.

1 0
možnosti
Foto

A v tom to je. Dal někdo podnět?

1 0
možnosti
DV

D97a11n 51V39l52k

28. 5. 2021 12:15

A my jsme se donedávna divili, proč v Německu policajti nereagují na trestní oznámení, které podávaly skutečně znásilněné holky. Prostě se to zametlo pod koberec. Nikdo z nás si nechtěl připustit, že by se něco takového mohlo stát i u nás. A hle... ;-€

Pro ty méně chápavé - neobviňuji DF ze znásilnění, to ať udělají ty dívčiny, pokud k němu došlo. Jen naznačuji, že tak dlouho se zlu ustupuje, až bývá pozdě. A pak se všichni diví, jak to mohlo zajít až takhle daleko. Rv

10 0
možnosti
VK

Je jasné, že fakulta se vůči Ferimu chovala servilně!! Jaký vztah může mít profesor ke studentovi, kterému je 21 a je poslancem!!? Každý měsíc mu na účtu přistane 100 tisíc plus různé náhrady!! Kdo z profesorů to má? ;-)

10 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek. Jak já poznal vysokoškolské učitelé, tak mám podobný pocit z nich. Je to vždy o samostatném člověku. Náš bývalý primátor, vysokoškolský profesor se naopak nadřazeně nechová, vždy je slušný, nemá problém pozdravit jako první atd. Je to opravdu o lidech a co je v nich a jak jim narostlo ego s jejich pozicí.

3 0
možnosti
Foto

Pane Buriane ano také mne to zaujalo, ta vyprávění o právnickém studentském spolku, jehož předmětem bylo organizovat prvačky na právech tak, aby je Feri společně s kámoši mohli patřičně opít, na závěr ještě nafetovat a pak je mít k volné zábavě. Moc krásné na tom je to, že o Ferim se na faktultě sice všechno vědělo, ale když jako 18-ti letá holka dojdete do prváku, tak než se rozkoukáte...... a docvakne vám, co všichni už dávno vědí...... no myslím že to měl Dominik dobře promyšlené a naorganizované. A jeho charisma musí být mimořádné, když mu ostatní tak šli na ruku (no, mnoha z nich asi vylepšil motivaci tím, že ne taky nechal si sem tam píchnout). - - - - Docela žasnu, co se v té Praze děje, to je fakt jiný svět. Tady v Brnisku, to je dálný východ, tady se to taky provozuje, ale člověk musí být v těžké konspiraci, co teda vím z doslechu. No ale ve vidlákově, jako jsou třeba Hluk anebo přes údolí naproti Boršice, tak tam to můžete zkoušet jak chcete, Pražák nebo Tepličák, na hlavu vám přistane hasičák.... a to nemluvím o tom, co vás s tím hasičákem provedou pak a jak moc to bude bolet. Prostě my tady na venkově jsme zaostalí a machističní a rasističtí, jó ta Praha a hlavně pražská práva, to je fakt jinej, pokrokovej svět. Kam já jsem jenom oči dal, že jsem se do Prahe nevydal.... A Dominik mi nikdy neposlal ani SMS, a to přitom prý psal všem, a to opakovaně. Jsem já to ale zoufalec!

4 0
možnosti
Foto

:-)) Můj dojem je, že na těch právech měl Dominik výsostné postavení umocněné ještě tím, že rychle stoupal na politickém žebříčku.. Prahu mám rád, ale žít bych tam nechtěl. Brno mám moc rád. Jednak jsem tam chvíli studoval a bydlel na Kounicových kolejích a pak jezdil 10 let pracovně do Brna a další týden do Prahy. Takže zdravím Brno!

3 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.