Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono vlastně o Ukrajinu nejde ani těm zmíněným pisálkům. Je to pro ně pouze platforma, z níž útočí na jiné. Tu na USA, jiný na EU, všichni, bez rozdílu bez znalostí poměrů na Ukrajině. Ta neznalost vlastně ani není tak důležitá, protože účel je splněn. Je nasazena psí hlava celé EU, i našim politikům. A je obhajován ruský postup a podsouvána správnost spojovat se s Ruskem.

Když si odmyslím použité fráze, floskule, útoky, urážky a napadání, tak je směrování takových autorů podivně jednotné, takové skoro stejné. Všichni stejně překrucují realitu, znesvéprávňují občany Ukrajiny v opozici a obhajují útoky proti Ukrajině a Ukrajincům, o útocích na ně píší, jako by vlastně oni útočili.

Nerespektování skutečnosti, útočný styl, jednotné vymezení nepřítele a vnucování hodného přítele a vhodného partnera..... Připadá mi to takové organizované, sledující určitý cíl. 

Proč by někdo tak zarputile překrucoval běh událostí a až násilně tam vše přičítal někomu jinému než skutečnému viníkovi? Je to jako masáž čtenářů, aby se jim v mysli vytvořily parametry pro jejich rozhodování v pozdější době. Mohou to být volby. Prezidentské? Určitě ne, nikdo nepředpokládá předčasné. Do Parlamentu? To je stejné, taky je nikdo nepředpokládá (až na nějaké jedince). V úvahu přicházejí komunální volby. A pokud to dobře odhaduji, tak by za tím musela být nějaká dosud neúspěšná strana, protože úspěšné by používaly jiný způsob a jiná témata. 

Vezmu-li v úvahu nekompromisní až nesmyslný tah proti EU, tak mne to nutně vede ke straně (stranám) tvrdě útočícím na EU, které zřejmě toto téma použijí jako tahouna v komunálních volbách. 

No nevím... Je to až tak velký nesmysl?

0 0
možnosti
Foto

Ne, nenapsal jste nesmysl. Díky za Váš názor.

0 0
možnosti
KB

Mě tyto články "jak by se mělo psát o něčem jiném" vždy rozesmějí. O ničem co se děle jinde nepište, máme svých starostí dost. Přijde mi to stejné, jako kdybych na pořad antilopách v Africe reagoval "a proč radši nemluvíte o problémech našich zahrádkářů s krtkem".

0 1
možnosti
Foto

R^ Ano. O tom to je!! Ale když ono si jde tak krásně na blogu i v diskuzích ,,honit triko", návštěvnost a karmu a notovat si s různými ,,soukmenovci" a projevovat beztrestně nenávist a často i svou ubohost vůči jiným. Neb, bohužel, i o tom to je:-/

2 0
možnosti
BM

Zrovna soudruh Cvalín to opět rozsvítil......hotová perla světové diplomacie.

0 0
možnosti
Foto

Když ono to, BOHUŽEL, není pouze o ,,tom jednom", atˇ už se hlásí ke komukoli, či čemukoli. Někdy to vypadá, že mnohé platí o spoustě těch, kteří se na těchto stránkách a diskuzích prezentují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.