Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P83e59t88r 80N68e89d92v10ě87d

13. 1. 2024 22:10

Chudáci hasiči, jeden požár může upálit kluka s jeho dítětem v lese. Oni ho nemají šanci uhasit. Požár upálí i toho, kdo plamen zažehl a dvacet let ho udržoval, než se změnil na oheň zabijácký. Oheň dokonce oznámí že bude pálit a ničit dál..

Vybere si však jiné místo, než hasiči odhadují. Hoří si v budově, kde jsou lidé, tu a tam někoho sežehne, někoho jen popálí, někdy se k popáleným vrátí a způsobí jim popáleniny ještě větší, či je úplně sežehne. Hasiči se snaží hasit, ale oheň zhasne sám.

Pan Burian bude v klidu, nikdo, koho znal se ohni ani nepřiblížil. Navíc ho vrchní hasič, ještě v době doutnání přesvědčil, že hasiči pod jeho velením hasili bezchybně. Ovšem jen do té doby, než se někdo ozve a hlavně ten někdo není členem uličního výboru. Uliční výbor totiž už zase věří svému zvolenému ministru hasičů a nedovolí si pípnout.

0 3
možnosti
Foto

Jinak vše v pořádku? Uliční výbor mi chyběl. Vy a vám podobní pohůnci se bez tohoto označení už neobejdete.

11 0
možnosti
PN

V naprostém, naštěstí, pane Buriane. Škola mého dítka, byť také FF, je v jiném městě. Tam nehořelo. Bohužel rodiče a kamarádky jedné z jeho spolužaček z gymplu toto říci nemohou. Ta, popáleninám podlehla.

Jak Vám může chybět něco, čeho se celkem pravidelně účastníte? Mám hledat jiný příměr pro ten váš místní společek? To už bude problém, napadají mě jen banovací slůvka.

1 2
možnosti
Foto

Vy jste ten článek asi nepochopil že? Vlastně ne. Vy jej ani pochopit nechcete.

4 0
možnosti

A připustíte si možnost, že tomu může být opačně? Někdo porozuměl Vám, já rozumím panu Nedvědovi a dokonce s jeho reakcemi, oběma souhlasím. Ale tomu zase neporozumíte Vy. Že byste nechtěl, to je ale myslím vyloučeno.

0 1
možnosti