Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé, ale nemám na to pouštět se do polemiky. Jsem alespoň o 10-20 bodů IQ zaostalejší než autor. A k Bohu. Pane Skáceli, nepřehlédl jste už titulek? ;-)

0 0
možnosti
PS

P14e65t91r 95S93k98á74c28e64l

14. 4. 2020 20:52

Mladý muži, "nějaký" Bůh není, Bůh je jediný. Ale tohle se i bez Vašich vychovatelů jistě doučíte sám. K odstavci "hmota": "Hmota a energie jsou dva pojmy o téže věci" » A.Einstein. Takže vše je energie a naše Země a další planety drží magnetismus. V tomto směru doporučuji četbu díla Břetislava Kafky z Červeného Kostelce, o ně se ve škole neučí. Dobře víme proč byl celý svůj život pronásledován, léčil totiž čistou vodou, pracoval s magnetismem. Farmacprůmysl zuřil...

0 0
možnosti
Foto

Pane Skácel, původně jsem se nechtěl zapojit do diskuse, ale po přečtení vašeho příspěvku musím. Chápu, že jste věřící, takže diskutovat o Bohu s vámi nebudu.

Zato o hmotě a energii, hlásáte bludy, stejně jako Einstein.

Hmota není energie, protože energie je pohyb hmoty, a to zrychlený. Abych to vysvětlil, je to stejné, jako byste řekl " Auto je stejné, jako jízda autem"

Ano vím, že jste na ten nesmysl nepřišel sám, už jsem to slyšel od geniálních vykladačů relativistické fyziky, jako je Michio Kaku a jemu podobní.

Většinou si napíší Albertovu známou rovnici E = mc2 a začnou. " Vidíme rovnici, kde na jedné straně je "E" a na druhé je "m" a "c" je rychlost světla, z čehož je vidět, že E=m. "Z čehož vyplývá, že hmota a energie jsou dva pojmy o téže věci". Jenže matematika má své zákonitosti a nelze jednoduše vynechat "c2".

Další nesmysl je, že magnetismus něco "drží". Elektromagnetické vlny, vždy mají odpudivý charakter, takže nemohou nic držet.

Pokud pan Kafka popisoval fyziku, tak jak jste napsal a léčil čistou vodou, tak se nedivím, že ho pronásledovali.

Co říci na závěr. Článek se mě líbil, ale není vyhraněný. Je to hledání pravdy a každý si může vybrat tu svoji pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik