Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Racionálně shrnuto R^

0 0
možnosti

Můžete nám tu o demokracii na Ukrajině psát co chcete, nicméně v ŽÁDNÉ demokratické a pokojné zemi neexistuje, aby v ní naprosto legálně existovaly vojenské prapory a soukromé ozbrojené bataliony jako je tomu právě na Ukrajině. Ty najdete tak ve střední Africe .

0 0
možnosti

To nejsou nacisté,

co vtrhli na území Ukrajiny a ničí a vraždí civilní obyvatelstvo včetně žen a jejich děti, bombardováním a odstřelováním Ukrajinských měst. Odjakživa to byli a jsou fašisté, nebo nacisté byli vždy Němci a vyplynulo již toto rozdělení podepsáním smlouvy o vzájemné hospodářské spolupráci a rozdělením si sfér vlivu ve smlouvě mezi nacistickým Německem a fašistickým Sovětským Svazem Ribbentrop a Molotov. Tak si to OVĚŘTE A OPRAVTE a nebo napište a můžete tak obhájit své vlastní napsaná slova např. tím, že tato smlouva nikdy mezi nacistickým Německem a fašistickým Sovětským Svazem nebyla nikdy podepsána. Děkuji autore předem za Vaši odpověď a jasné a srozumitelné stanovisko....

0 0
možnosti

J57a33n 35R21i88c70h61t65e40r

24. 3. 2022 13:27

Nacionalisté jsou všude, ale jinde nejde o ozbrojené polovojenské, státem podporované jednotky.

1 1
možnosti
Foto

Jo. A ten Wagner to je pěvecké sdružení a Dmitrij Utkin jejich dirigent....

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti

Zrejme jste tam dele pobyval kdyz to tak dobre vite. Tak se o tom prosim rozepiste.

3 2
možnosti
Foto

Za nacionalisty pokládám i proruské jednotky bojující za nezávislost Donbasu a Luhanska.

4 4
možnosti
Foto

To nebyli nacionalisté, ale dovolenkáři. ;-D

3 1
možnosti

J90i28r68i 24T30i17c20h37y

23. 3. 2022 16:50

V jednom kanadskem meste nekdo napsal (na nejakou stenu?) "podporujeme Ukrajinu". Pak tam nekdo jiny napsal "nenavidim ukrajinske nacisty". V Ukrajine urcite nejaci lide s nacistickym smyslenim existuji, tak jako skoro vsude jinde. I kdyby tam zadni nebyli, tak se ten pisatel mylil, nicmene nenavidet nacisty je pochopitelne.Ted to vysetruje policie a az bude pisatel dopaden bude souzen za sireni nenavisti a podporu terorismu. Ocekava ho znacny trest. Tak funguje zapadni demokracie.

2 4
možnosti

Nacisté na Ukrajině.

Zbraně hromadného ničení schopné ohrozit USA v Iráku.

Poláci napadající nacistický německý vysílač.

Srbové odpovědní za atentát na následníka rakousko-uherského trůnu.

A tak dále.

:-):-):-)

5 0
možnosti
Foto

J59a74n 20S87v23a52t11e48k

23. 3. 2022 16:41

Jenže Srbové měli v atentátu na následníka ruce skutečně...

Viz:

Na vrcholu spiknutí stáli velitel srbské vojenské rozvědky Dragutin Dimitrijević, jeho pravá ruka, major Vojislav Tankosić, a špion Rade Malobabić. Major Tankosić měl na starosti výcvik a ozbrojení atentátníků a umožnil jim přístup do sítě agentů a konspiračních bytů, kterou byly na území Rakousko-Uherska pašovány zbraně.

Atentátníci, klíčoví členové sítě agentů a srbští vojenští činitelé zodpovědní za organizaci atentátu byli posléze uvězněni, souzeni a potrestáni. Pachatelé uvěznění na území Bosny byli souzeni v Sarajevu v říjnu 1914, ostatní aktéři byli souzeni v letech 1916 a 1917 před pololegálním soudem ve Francouzi okupované řecké Soluni.

Atentát v Sarajevu, jenž byl spáchán na následníka rakousko-uherského trůnu, vyvolal mezinárodní krizi známou jako červencová krize a byl záminkou k vyhlášení války Srbsku Rakousko-Uherskem a je považován za jednu z příčin první světové války.

zdroj: wikipedie.cz

9 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik