Diskuse

Bojím se míru

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je mládím. Až vám bude přes sedmdesát, tak se při vzpomínce na dnešní pocity pousmějete.

1 0
možnosti
JM

J24a63n 47M95a65r55e34k

26. 3. 2022 21:58

"...NATO je podělané strachy a Putin to ví". O kus dál píšete, že Putin nezmačkne červený knoflík, protože tu je NATO. Tak jsem z vašich úvah poněkud zmaten.

2 0
možnosti
Foto

To je ona jednota a boj protikladů. :-)

0 0
možnosti
Foto

Nemusíte se bát. Mír bývá toliko pauzou mei válkami, z nichž žádná nekončí slovy, ,,co sme si, to sme si, a tedˇ zase kámoši":-/ Již proto, že následky vždy přetrvávají po generace:-(

0 0
možnosti
JL

To jsou řeči namířené k vlastním lidem. Narážet obě strany budou na sebe otázce Krymu a Donbasu.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasim s tim, ze nejlepsi by bylo, kdyby Putina nekdo sesadil/oddelal. Putin se boji a vzdy se bal, ma dost nepratel mezi oligarchy i starymi strukturami. Nekteri z nich nejsou skveli, ale klepou se na posty ci maji duvod ho nesnaset.

Pokud mluvite o nutnosti nechat Putinovi manevrovaci prostor tak,aby si mohl doma obhajit aspon jako castecny uspech, je to tak.

To stejne se ale tyka Zelenskeho. Patrne nema vsechny jednotky na Ukrajine pod kontrolou a ti chteji pomstu. Valci tam 8 let. Prilisna vstricnost by se obratila proti nemu.. Nemuze rici ani normalnim Ukrajincum: sorry, zabili vam deti a znasilnili zenu, slozte zbrane a jde se domu" I Zelensky potrebuje prijatelny vysledek. A my potrebujeme nejakou zaruku, ze Putina choutky prejdou propriste.

Takze se v dohode budou muset vzit v potaz zajmy vsech aspon do nejake miry. Volani Zelenskeho po svetove valce (odnesla by i Ukrajina) svedci i o jeho zoufalstvi.

0 8
možnosti
Foto

Odkud jste slyšela volání Zelenského po světové válce?

Nepletete si ho s Medvěděvem?

9 0
možnosti
JZ

Putin už prohrál v každém případě! Slava Ukrajiny![UA]

10 0
možnosti
JM

J79a64n 56M68a69r68e11k

26. 3. 2022 22:11

Nejsem si tak jist, pane Zieglere, nepovažujte tento příspěvek za obhajobu Putina. To NAPROSTO NE!!!!!! Nicméně "Putin to už prohrál, jeho vlastní ho sesadějí, Rusko je ekonomicky na huntě" a já nevím co ještě se píše. Jenomže Putin nic neprohrál, západ mu tam cpe miliardy za plyn a naftu,aby nezmrznul a ty sankce jsou k smíchu. Když čtu, že jsou tam v Rusku tak na dně, že tam cibuli zdražili o 15 procent, tak se směju, tady v Kanadě, která je jednou z nejbohatších zemí světa, na kterou nedopadají žádné sankce, se nyní zdražuje řekl bych tak o 30 procent i více. Šel jsem do obchodu pro ovesné vločky. Pytlík, který stál kolem Vánoc 3,69 dolců ted stojí 5,99. Benzin před vánoci 1,47 za litr, dnes 1,99. A Putin vede válku dál, NATO si na něj pochopitelně netroufne a Ukrajina, později třeba Moldava budou jeho další oběti za nečinného přihlížení západu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik