Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já věřím BTC ale před nedávnem jsem si nakoupil SOLANU, když stála 27 Dolarů. Solanu jsem nakupoval na základě článku zdejšího blogera, jen už si nepamatuji jeho jméno. Někde píší, že zvládá 40-60 tis operací za 1s. To je víc, než dokáže například VISA.

0 0
možnosti
Foto

Ano děkuji, mám tam chybu až 50 000 za sekundu. (i to by nestačilo při globální adopci + inteligentní transakce)

Opravil jsem to i v článku. Trochu to změnilo pořadí. (článek budu upravovat do konce roku, pokud najdu další chyby, nebo argumenty)

0 0
možnosti
FL

Je třeba ještě zohlednit že se do pár desítek let vyvinou počítače postavené na optických součástkách. Rychlé a energeticky nenáročné umožňující levnou těžbu Bitcoinu. Když už bych to chtěl probírat precizně... Osobně, polovinu portfolia nechám degradovat na účtě v korunách, s tím že za rok tam budu mít reálně minimálně 90% toho co letos. To je jistota a ztráta inflací je cena za tu jistotu. S druhou půlkou investuji do akcií, kde jsou sice rizika, ale dlouhodobě mám zisky vysoce porážející inflaci.

0 0
možnosti
Foto

To nehraje roli. Čím více zvýšíte efektivitu o to více navýší výkon. (to jsem bral v potaz)

Kombinace akci a krypta poskytuje těž jistotu. K čemu potřebujete držet peníze? Pokud se něco stane můžete dikoli prodat akcie nebo krypto, je to dostatečně likvidní a ještě více bezpečný ("jistý")

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 8,98
  • Průměrná čtenost 387x
elektrikář, investor začátečník (7let), student "rakouské" ekonomiky ....

Seznam rubrik