Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

M79i83l19a86n 69L97i36b96a86l

31. 10. 2021 7:59

Už to psali jiní, myšlenky celkem dobré, vedou k zamyšlení. Ale ten pravopis.

U nějaké krátké úderné úvahy, odstavec až dva, by to tolik nevadilo. U textu takového rozsahu to odvádí pozornost od myšlenky.

0 0
možnosti
Foto

Zvýšit bohatství lidí lze za dodržení jediného pravidla:

Dbát na to, aby každá získaná koruna byla podložena adekvátním hmotným nebo ideovým produktem.

0 0
možnosti
Foto

Jak navýšit bohatství lidu ? Toť otázka. Za Gustáva Husáka byl majitel garsonky v Praze velmi chudý člověk, jeho majetek - garsonka - byl směšný až ubohý. Ale dnes, za současného demokratického režimu je majitel takovéto stejné garsonky velký boháč !! Jeho jmění dosahuje dobrých 6 - 8 milionů Kč R^ a to se vyplatí !R^

0 0
možnosti
PK

Neadoriji současnost a nekydám lacině na minulost - ale ta garsonka byla státní, podniková, družstevní, nepatřila mu, když už ...

1 0
možnosti
PC

Mladíku, doporučil bych vám, abyste se nejprve naučil pravopis. Je otřesné, kolik hrubých chyb dokážete nasekat i v jediné větě, o celém textu ani nemluvě. Kvůli množství chyb je váš text nestravitelný.

2 0
možnosti
Foto

Myšlenky výborné, ale ty pravopisné chyby jsou děsivé. Přitom i ten word dokáže plno chyb zachytit. Je to obrovská škoda, že si autor v tomto ohledu nenechá poradit.

Pokud to bere jako protest proti pravopisu, je třeba to zmínit.

1 0
možnosti
MS

Jak zvýšit bohatství lidí? Nechat to na nich. Jestli někdo chce bydlet pod mostem, je to jeho věc. Jestli někdo pod mostem bydlet nechce, ať pracuje.

4 0
možnosti
PK

Když těch "pod mostem" bude přibývat - tak to necháte "jen tak"? On ten úplně!! svobodný kapitalismus nebyl a není zas tak vynikající.

0 1
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 9,01
  • Průměrná čtenost 387x
elektrikář, investor začátečník (7let), student "rakouské" ekonomiky ....

Seznam rubrik