Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lego objevily i moje vnučky a začalo to také vytaháním starého ze sklepa Musím říct, že i panenky na něj nemají....takže Ježíšek přinese. A jak píše pan Chalupa..zabaví je to .. žádný tablet na něj nemá.

0 0
možnosti

Mému synovi diagnostikovali v jeho tří letech tupozrakost a oční lékař mu, mimo jiné, doporučil hraní si s titěrnými věcmi ... volba padla na Lego. Stala se z toho hotová vášeň a o dárcích k vánocům, narozeninám, svátkům bylo rozhodnuto, leč uplynula řada let a chlapeček dorostl do skejtu a playstejšnu a ohlížení se za děvčaty a dalších lákadel a krabice s Legem putovaly do sklepa, jakože jednou pro vnoučata. Leč uplynula další řádka let, chlapečkovi je 26 let, vykutal krabice ze sklepa a staví a staví a staví, přikupuje, kombinuje, vymýšlí ... a zapomíná na čas (a občas i na partnerku čekající v ložnici), prostě šťastný mladý muž. :-)

3 0
možnosti
Foto

V83í87t 22C13h78a85l19u68p18a

1. 10. 2018 14:22

Budte rád, že mají synové jiné zájmy než hraní nesmyslných her na tabletu či telefonu, no a holt každá legrace něco stojí. Nicméně, nikdo Vás nenutí kupovat drahé originál Lega, co třeba zkusit čínské nerozpoznatelné kopie za 1/3 ceny (Ali express)?

0 0
možnosti
Foto

Čínské Legon-neLego, to bych dětem teda neudělal, i když v legovém věku dětí jsme měli dost vysoko do žlabu.

Duplo už začalo sloužit další generaci, Lego čeká, až starší vnouček trošku povyroste.

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.