Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drahý Petře já si to prodělal před 3 lety. Nejdřív mě nechali 2 dny běhat v nemocnici po schodech - že prý jsou to malé kamínky a musí vyjít samy. Pak se pan primář slitoval a vzal mě na sál . Pak mi ukázal 2 milimetrové kamínky a sdělil mi , že prý mi tam ještě nějaké další zůstaly a mám si rozmyslet jestli chci jít na rozbíjení ultrazvukem nebo si počkám na další záchvat.

0 0
možnosti
Foto

tak hlavně že je venkuR^

0 0
možnosti
MS

Pravidelný konzument piva s tím zpravidla nemá problém. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud vyjde sám, je to ještě radostná událost :) Ale také se může stát, že nejde ven ani kapka, natož kámen...a to Vás pak čeká například velmi radostné zavedení tzv. stentu do prostoru mezi ledvinou a měchýřem - přes penis. A po čase ho stejnou cestou zkoušejí najít a zase vyndat ven. Báječná akce :))

0 0
možnosti
DR

Také jsem to zažil, takže vím o čem píšete. Buďte rád, že jste ho vyčural, jinak operace. I když teď prý to rozbíjejí. Jen s tím kamenem mám jiné zkušenosti. Když jsem jim ho do nemocnice donesl na rozbor, tak mě s ním sestra vyhodila. Přitom mi předtím lékař doporužoval, že ho mám přinest.

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.