Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Pokud se někdo potlouká těsně u hrany nástupiště, obsluha pouští dvojjazyčné slovní upozornění. A nesetkala jsem se s tím, že by strojvedoucí troubil kvůli blokování dveří. Aby strojvedoucí spustil klakson, to už musí vypadat situace velmi vážně. Nemyslím si, že vy takové situaci mělo smysl pustit do reproduktoru nahrávku několika taktů z Alžbětinské serenády. Zvuková signalizace nemá oblažit nevinné cestují, ale upozornit toho neukázněného, že situace je nebezpečná.

0 0
možnosti
MK

Jezdi v posledním vagonu. Tam to bude slabší. A příštím vlaku už to neusl:-)yšíš vůbec.

0 0
možnosti
ZB

Tý jo, já budu muset víc jezdit metrem. Docela bych si to ráda poslechla. Jsem trochu masochistka asi :-)

0 0
možnosti
MM

No pane Bindere, když to zkrátím, strojvedoucí přesně dodržel ustanovení předpisu D1/1, takže on je ten špatný. Cestující, kteří nedodrželi ustanovení Smluvních přepravních podmínek za nic nemohou a nemají na Vašem leknutí žádnou vinu. Možná byste se nad tímhle článkem měl ještě zamyslet.

0 0
možnosti
Foto

Pane Mrázku, nenapsal jsem, že je řidič ten špatný. Jen se domnívám, že ustanovení je k ničemu, když nepřiměřeně postihuje ty, kteří se ničeho nedopustili. Tedy prosím, nepřevracejte smysl mého příspěvku.

3 0
možnosti
Foto

Klasická zvuková signalizace, která má zabránit nevhodnému chování cestujících. Respektive na toto chování upozornit. Tento váš blog nechápu8-o

2 1
možnosti
Foto

Jistě se nejedná o klasickou zvukovou signalizaci, ale o torturu cestujících. Pravděpodobně jste ještě nebyl tomuto intenzivnímu zvukovému zážitku vystaven. Zajděte si do metra a jistě se vám ho dostane.

1 0
možnosti
VP

Není to příjemný zvuk,ale neviděl bych to jako extrémní problém. Nechápu o čem by se s vámi strojvedoucí měl bavit,navíc on si musí hlídat ve stanici jiné věci,než diskutovat,zda nepoužil zvukovou signalizaci zbytečně.

6 0
možnosti
Foto

Nehodlal jsem diskutovat se strojvedoucím, na to jistě nebyl čas. Jen jsem mu chtěl naznačit, že jeho siréna padla do nesprávných uší a že by ji mohl používat přiměřeněji.

2 0
možnosti
Foto

mluvíte mi z duše-právě před dvěma dny se mi stalo to samé, tak jsem se toho klasonu lekla že mě málem klepla-nekecám-mít slabší srdce tak mě mají na svědomí, je to šílený zvuk

3 0
možnosti
Foto

Stává se to poměně často. Děkuji, že máte podobnou zkušenost.

0 0
možnosti
TH

Nesouhlasím. Jediné řešení je brát rozražeče dveří pendrekem po zádech. Sakra, vždyť to metro jezdí každou minutu...

1 0
možnosti
Foto

Šílené v dnešní humanistické době, ale rozhodně je to spravedlivější řešení k cestujícím, kteří se chovají normálně.

0 0
možnosti

Když jste zmínil ty sluchátka... Tak nejvíce se obvykle motají právě ti, co je mají na uších. A na ty by siréna se s nižší hlasitostí byla krátká :-)

1 0
možnosti

J23i94ř44í 30Š93i42m14e89k

23. 4. 2018 16:53

Otikovska sluchatka s aktivnim potlacovanim hluku jsou genialni vynalez na cestovani metrem... sirenu by asi nedaly (i kdyz mozna utlumili na prijatelnou mez), ale otravne ruchy spolucestujicich a celkove rachot metra (tramvaje, autobusu) tlumi dokonale ;-D;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.