Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jarcho

15. 6. 2011 7:22
Vidím to jinak.

Veverky jsem nevolil. Ale soustředěný mediální útok a podivné úniky informací a účelová vyšetřování ve mně vytvářejí pocit, že bych je volit měl. Zdá se, že silně rozšlápli zaběhlé penězovody a politickopodnikatelská mafie proti nim tvrdě vystartovala. Pokud vyvolají pád této škodlivé vlády, budu je asi za odměnu volit. Pokud ne, budu se rozmýšlet mezi extremistickými stranami, protože ODSČSDTOP09 si rozhodně můj hlas nezaslouží.

0 0
možnosti
WG

marwill

15. 6. 2011 9:08
Re: Vidím to jinak.

Ano, jakmile přišly VV o svůj vliv, tak je najednou se skandály ticho po pěšině. To je nějaké divné, ne? Ale asi to tak někdo chtěl a vyhovuje mu to tak.

0 0
možnosti
B

bakules

15. 6. 2011 7:14
o volbách

Teplice bylo jediné město ve které bez broblémů zvitězila většinově ODS.Přestože Kubera už ani být zvolen nechtěl na plakát ODS jsme teměř nenarazili přesto bez potíží vyhrál.Autor tohoto článku to zařídil pouhou svou existencí;-Dtenkrát ještě nepsal blogy.Jeho odulá tupá tvář na Tepličany koukala s každé volné plochy ale ouha nestačíloto ,oni ho totiž znají.A on ted chce vést polemiku o voličích;-D

0 0
možnosti
JC

Jarcho

15. 6. 2011 7:23
V Teplicích přeci nevyhrála ODS.

V Teplicích vyhrál Kubera.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Narodil jsem se v roce 1971 v Teplicích. Jsem členem předsednictva ČSSD a předsedou KVV ČSSD Ústeckého kraje. Včetně funkcionaření a práce se snažím co nejvíce zbylého času věnovat svojí rodině - manželce a dvěma dětem a pokud mohu věnuji se sportu.

Seznam rubrik