Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hafusak2

16. 12. 2010 14:04
Za mých dětských let se říkalo:

"Na posměváčky jsou háčky". Kdekdo se pošklebuje odborům, demonstracím, stávkám a pod., před věrchuškou poslušně vrtí ocáskem a očekává pamlsek. Skutečnost ale začíná být jiná. Dokonce ani Praha už není tou baštou pravice, jakou byla dřív, komunální volby zvláště na venkově zametly s pravicovými stranami mnohem více, nežli se čekalo, senát už také není tak modrý jako dřív. "Blbá nálada"je na postupu. Jen ta naše věrchuška stále dělá, že je všechno v naprostém pořádku a stále úspěšně postupujeme vpřed. Takové řeči měla KSČ také ještě na začátku listopadu 1989. Bude-li to ale stejně postupovat dál, buď dojde na slova klasika B. Brechta, že "nespokojená vláda vyzvala lid k demisi", případně další parlamentní volby změní politickou scénu u nás - anebo si stačí připomenout známou scénu z filmu "Anton Špelec ostrostřelec": A až řeknu tři, tak se to tu začne řezat!.

0 0
možnosti
G

Gamehoror

16. 12. 2010 7:38
Jistě že lidi jsou nespokojený

s tim co se dnes v politice děje, korupce, tunely, nesmyslný zákony.

Praha prožere na svůj chod málem veškerý daně a zpátky na venkov se vrátí minimum.

Taky jsem jako občan nespokojený ale tahle stávka co proběhla pod vedením odborů něak nebojovala za lepší zítřky občanů ve všech profesích.

Bylo to více-méně jen o dotorech co chtěj ke svým už teď slušným penězům ještě víc a ještě vyhrožováním. Jistě že se ke stávce podařilo nabalit i další jako školství ale pořád to nebylo o národu.

0 0
možnosti
PD

DolevaP

16. 12. 2010 7:32
to máte jak s ...

- předvolebním průzkumem

- počtem členů čssd

;-D

vaši nespokojenost s vládou chápu a jsem za ni rád

0 0
možnosti

debater

16. 12. 2010 7:22
Tak v těch zprávách ze

stávky jsem viděl všechno možné ale strach tam rozhodně nebyl. Převažovaly posměšky a to oprávněně. Stávka byla médii více jak dva měsíce avizována a omílána, to, že se jí nakonec skoro nikdo nezúčastnil hovoří o něčem jiném, než o čem hovoříte Vy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Narodil jsem se v roce 1971 v Teplicích. Jsem členem předsednictva ČSSD a předsedou KVV ČSSD Ústeckého kraje. Včetně funkcionaření a práce se snažím co nejvíce zbylého času věnovat svojí rodině - manželce a dvěma dětem a pokud mohu věnuji se sportu.

Seznam rubrik