Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

5. 9. 2010 11:54
"Nechápu, proč ta tvář nemá být spravedlivější"

Ale má, Benda, má. Jen vy chápete spravedlnost tak, že ti, kdo více platili do systému by možná neměli dostávat nic. Už si přece užili.

Také jste nám jasně vysvětlil, proč bojujete proti pojistným systémům: Tam by to vykrádání bohatých chudými nemohlo existovat.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

5. 9. 2010 11:45
Kde jste spal posledních půl roku???

Stanovisko, které připisujete panu Drábkovi je stanovisken Ústavního soudu. Výroku každého soudu (a ústavního zvlášť) se musí podrobit každý - rád, nerad, se vztekem.

Mimochodem: Samozřejmě, že je odpornou skutečnost, že někteří mají vyšší důchod, než byl jejich průměrný čistý příjem době kdy pracovali (pokud vůbec pracovali) a jiní mají sotva 25 %. Důchod nám nikdo "nedává" a tím méně "stát". 

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 9. 2010 3:13
zdůvodnit se dá všechno

a to zdůvodnění ukazuje čeho chceme dosáhnout. Neboli, má být důchod určitým stanoveným procentem z našeho předešlého příjmu? Pak se můžeme spolehnout na to že se naše ekonomická situace a způsob života nějak dramaticky nezmění a budem mít dejme tomu na náklady domu, auta, popřípadě lázní a léků.

No a nebo se řekne že důchod jen do nějaké hranice a co je nad ní už je neslušné a prostě se důchodcům nedá. A postupem času jak se bude škrtat tak tahle výše neslušného důchodu bude stále snižovat až všichni důchodci skončí na sociálních dávkách.Které ovšem dostanou až prodají auto, byt, přestanou

si kupovat zbytečně drahé léky, zbytečně jezdit do lázní...

0 0
možnosti
Q

qwerty1234561

5. 9. 2010 0:13
pěkné

pěkný a trefný článek, děkuji (jsem mladý člen čssd)

měl byste si ale uvědomit, že na idnes jste na nepřátelské zfanatiziované půdě, takže nic dobrého nečekejte..... většina diskutujících zde má nadprůměrné výdělky, nebo o nich alespoň sní a jsou z toho snění pomatení

0 0
možnosti
LH

acvil

5. 9. 2010 6:57
...jsem mladý člen čssd...

...nic si z toho nedělej, to se dá léčit...:-)

0 0
možnosti
J

jurneff

4. 9. 2010 23:22
Benda, Benda,

to je ten provozovatel nevěstinců na severu Čech? Pane jo, ten Kryl měl pravdu, vrah o morálce káže. Chce se mi blejt.

0 0
možnosti
SP

kiv

4. 9. 2010 23:01
Hluboce se mýlíte

Zkuste nastudovat Ústavu ... :-/ ¨

Ministr ať už čehokoli, není v principu "zastáncem práv" zájmů "svého" resortu, ale výkonným úředníkem jež plní zadání vlády, jež získala mandát ve volbách.

Tedy pomalu a pro Vás srozumitelně:

dostala-li  vláda důvěru zvoleným parlamentem, tak  dokud jí neztratí, je povinen činít cokoli pouze v souladu  s usnesením celé vlády. Ad absurdum: pokud dostane požehnání  hlasováním ve vládě své ministervo řeba i zrušit , má na to plné právo, resp.   povinnost tak učinit  ...:-)    

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

4. 9. 2010 22:13
Solidarita

Solidarita která není DOBROVOLNÁ (tedy že se někdo dobrovolně sám rozhodne být s někým solidární) není žádnou solidaritou ale prachsprostým vydíráním z té "potřebné" strany.

0 0
možnosti
SP

Skeptik Pavel

4. 9. 2010 22:40
Re: Solidarita

Něco o pravicových voličích a středních vrstvách:

http://www.czechfreepress.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1823:jan-keller-dva-druhy-pravicovych-voli&catid=81:politika&Itemid=486

 To nálepkování pravice levice střed mi je putna. Zneužívání sociálního státu je samozřejmě špatné a zvrácené, stejně špatný je ovšem i přístup úspěšných ve stylu "Homo homini lupus". Krachne-li sociální stát, bude v Evropě válka, a pokud ne přímo válka jistě chaos, který možná nakonec povede k totálnímu rozvratu států a jejich štěpení v menší celky.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

4. 9. 2010 21:46
Autor je trapný oranžový agitátor

Volby se blíží a podobných tlachalů z Lidového domu se opět vyrojí mračna.

;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
B

benbell

4. 9. 2010 22:18
Re: Autor je trapný oranžový agitátor

Třeba Lihový dům ještě do voleb stihne slíbit výplatu třinácté sociální dávky, stejný plat pro všechny a těm co se mají dobře, že chcípne koza...:-/:-P;-D

0 0
možnosti
BD

Black Dragon

4. 9. 2010 21:36
Benda káže o morálce

Dnešní největší idneský vtípek...R^R^R^R^

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

4. 9. 2010 21:30
a kdo rekl ...

ze VSICHNI maji zajem o nejaky ten "princip solidarity", pripadne "socialni smir" ? ja se bez obou uvedenych veci v klidu obejdu, a obavam se, ze moje penezenka take ...

0 0
možnosti
FT

fanfan tulipan

4. 9. 2010 21:32
Re: a kdo rekl ...

ano od studenta s nataženou rukou nelze víc čekat;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Narodil jsem se v roce 1971 v Teplicích. Jsem členem předsednictva ČSSD a předsedou KVV ČSSD Ústeckého kraje. Včetně funkcionaření a práce se snažím co nejvíce zbylého času věnovat svojí rodině - manželce a dvěma dětem a pokud mohu věnuji se sportu.

Seznam rubrik