Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Žlababa

29. 3. 2011 13:00
Benda

Pan Benda je poctivý člověk, kterému leží na srdci blaho obyčejných lidí. ;-D A příště si povíme tu o Smolíčkovi...

0 0
možnosti
PH

petrph

14. 3. 2011 8:43
přesněji řečeno,

Jsme teprve v bodu -1. Teprve teď se začne s projednáváním podrobností  té skutečné důchodové reformy. Jenom tak z voleje. O kolik méně budou brát ti co se přihlásí do soukromých fondů, na státem vypláceném důchodu|? Aby se pak nestalo  že budou i s důchodem od fondu brát méně než ti co zůstali u státu a nespořili si. Jak to bude u těchto důchodců s valorizacemi.

Jaké procento si budou smět tyto soukromé fondy strhávat z vybraného pojištění pro svojí správu.

Jak to bude s daněním odvodů..Mimochodem, jak pan Kalousek slíbil, čekají nás ohromné změny v systému daní, takže vůbec není jasné z čeho se ta procenta vůbec budou vypočítávat.  Otázky které už diskutovány byly-dejme tomu možnosti výplaty celkové sumy najednou, dědění, atd..Sice bylo veřejnosti slíbeno že to půjde, ale lobbing  fondů bude silný, protože pro ně to bud nevýhodné,takže bude snaha to v zákonu vypustit.

Každý tento bod bude při potřebné medializaci stejně třaskavý jako nynější boj o DPH.

,

0 0
možnosti
OU

14. 3. 2011 8:18
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Narodil jsem se v roce 1971 v Teplicích. Jsem členem předsednictva ČSSD a předsedou KVV ČSSD Ústeckého kraje. Včetně funkcionaření a práce se snažím co nejvíce zbylého času věnovat svojí rodině - manželce a dvěma dětem a pokud mohu věnuji se sportu.

Seznam rubrik