Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Moše Dajan

8. 2. 2011 21:49
Je čas udělat pá pá

a šup do tepláků!

0 0
možnosti
JV

jafava

8. 2. 2011 11:32
Vám taky šlápl na kuří oko? To je jen dobře!

0 0
možnosti
DTZ

duchacek to zaridi

8. 2. 2011 10:24
Ten Bárta vám asi musí hodně vadit, co

jinak vám dávám RvRvRv

A přeji Ústeckému kraji mnoho štěstí, aby se mu podařilo vás zbavit

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 2. 2011 10:06
Jestli to, pane Bendo, nebude tím,

že jen nahlas pronesl to, to, co jsme si o vás dlouhodobě mysleli, ba o čem jsme byli a jsme přesvědčeni. (Jistě nebudete mít námitky, pokud ve vašem případě poslechneme vašeho patrona a budeme ctít u politika presumpci viny.)

Možná to bude i tím, že zvažujeme, kteří že kmotři vytáhli staré kauzy na světlo boží jen proto, že jim Bárta vadí. Tím zdaleka nemyslím jen kmotry Ústecké.

0 0
možnosti
MS

mleko strdi

8. 2. 2011 8:44
hrajete

s přecedou ve volném čase piškvorky ?

0 0
možnosti

vodní želva

8. 2. 2011 8:43
Já to říkal.

Když ta Bártova pseudoaférka začala, tak jsem napsal, že tohle ustojí s prstem v nose. Víte pane Bendo ono je to o něčem jiném. Bárta byl majitelem bezpečnostní firmy a ta firma dostala zakázku na sledování konkrétních osob. Dělala tedy to, co měla v předmětu podnikání. Že někomu ze zaměstnanců firmy (nebo extérním zaměstnancům) někdo z policie vynášel informace neznamená, že o tom  Bárta věděl, a jestli věděl, tak mu to nikdo nedokáže (a trestného činu by se dopouštěl hlavně ten policista).  Takže jediná věc je, že Bárta prokazatelně lhal, když tvrdil, že nikoho z té kauzy jeho firma nesledovala. Pane Bendo, řekněte mi jednoho politika v Čechách, který by prokazatelně národu nelhal. Na každého Vám najdu něco. Tohle není v ČR důvod k odvolání nebo odstoupení z funkce. Tady se odstupuje až ve chvíli, kdy se zjistí, že někdo prošustroval pár miliard a to se Bártovi ještě nepovedlo. A nemáte pravdu, že ten nátlak je jenom na ČSSD. Nebo snad Barták, Drobil nebo Vondra jsou z ČSSD?.  

0 0
možnosti
PV

Pytlík

8. 2. 2011 8:23
Ten Bárta...

Ten Bárta, ten musí někomu ale hóóódně šlapat na kuří oka, že se vede proti němu taková kampaň!

0 0
možnosti
MP

Martin V2

8. 2. 2011 8:26
Re: Ten Bárta...

Naopak, všichni jistě oceňují, že se konečně do vlády přes VV dostaly komunisté.

0 0
možnosti
OU

8. 2. 2011 8:12
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JS

Bobo

8. 2. 2011 7:58
no

soudruhu, ubulenej socánku, odstřihnutí od moci asi moooc bolí co.

škoda, že nemáme více bártů.!!!!!!

0 0
možnosti
C

chill

8. 2. 2011 7:21
Hospodaření v kraji

Pane Bendo, možná, že máte pravdu, že si novináři někoho oblíbí více a někoho méně, nicméně pokud jde konkrétně o Vás a Váš kraj, tak tam je nutné této vládě a potažmo Vítu Bártovi jenom poděkovat. Hospodaření s veřejnými penězi v tomto kraji, ať už na provoz nemocnic, nákupy zařízení, nebo např. na výstavbu silnic mělo a má velice zvláštní charakter! Jen houšť a další kontroly s vyvozením konkrétních odpovědných osob a jejich trestním stíháním!

Při vzpomínce na to, jak Vás a např. poslance Šulce marně naháněla redaktorka ČT ohledně relevantních dotazů na hospodaření např. Krajské zdravotní, se musím smát ještě dnes! Takoví lidé jsou placeni z veřejných prostředků!

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1497x
Narodil jsem se v roce 1971 v Teplicích. Jsem členem předsednictva ČSSD a předsedou KVV ČSSD Ústeckého kraje. Včetně funkcionaření a práce se snažím co nejvíce zbylého času věnovat svojí rodině - manželce a dvěma dětem a pokud mohu věnuji se sportu.

Seznam rubrik