Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

16. 5. 2011 10:49
... pěkná ukázka, jak lze nepochopit varovný signál...

... vzestup extrémismu je jistě varující, ale správně na něj reagovat znamená pochopit jeho příčinu - tou je dlouhodobě neřešená (respektive řešená špatným způsobem) otázka integrace menšin...

... je to hlavně vaše strana, která se opírá o nepřizpůsobivé a uplácí je kde může... "pravice" se pak omezí jen na moralizování a osočování všech, kterým se to nelíbí, z rasismu... když lidé nenajdou zastání ani nalevo ani napravo, začnou se poohlížet po někom jiném...

... ostatně tento trend je jinde v EU daleko markantnější, protože tam nechali stejný problém vyhnívat ještě dýl a ještě intenzivněji - multikulturalismu se najednou stává sprostým slovem....

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

16. 5. 2011 10:25
Typická socialistická demagogie.

0 0
možnosti
D

ddannnn

16. 5. 2011 10:20
Pane srandisto z Teplic,

co to tu na nás zkoušíte? Bydlel jsem v Bílině na Teplicku, a co za ty roky, co je radnice oranžovo rudá, dokázali zastupitelé z tohoto lázeňského města udělat, to je na pár facek! Ano, cikánů tam bylo vždycky až moc, ale nyní jsou zaplavována už všechna sídliště, ceny bytů jsou na úrovni cen garáží v normálních regionech (100tisíc za 2+1 úplně v pohodě!). Prostě to tam bude za pár let na stejné úrovni jako je Janov, Krupka a nikdo tomu nezabrání!

A k tomu, jak se ČSSD stará o lidi, tak můžu říct jedno, dva zastupitelé za ČSSD, kteří měli (možná ještě mají klub FK na náměstí, spojený s Černým koněm celá léta zaměstnávají servírky a pingly načerno, s tím, že kolem roku 2003 dostávala taková servírka 250,-kč na den, když se to rozpočítalo na hodiny, dělalo to někdy naprosto úžasných 16korun 70halířů na hodinu! (to když pracovala 15hodin denně - což nebylo výjimkou). A nějaké odvody - zdravotní, sociální,atd? Ani náhodou! A když si to nějaké nelíbilo? Vzali prostě jinou!

0 0
možnosti
D

ddannnn

16. 5. 2011 10:31
Re: Pane srandisto z Teplic,

...a když už to pány oranžové podnikatele přestalo bavit, tak tento klub pro mladé, který byl denně plný, pronajali Vietnamcům, kteří udělali z klubu pračku peněz a postupně vyštvali všechny zákazníky, protože o ně jim rozhodně nešlo. Páni radní totálně zabili jedno z nejzavedenějších míst, přímo v centru Bíliny!

 A když už jsme u toho...pana bývalého (doufám) poslance Aubrechta znáte, že? Co myslíte, je to extrémista, když on i jeho žena svorně říkají, že by cikány (ano cikány, ne žádné "romy") s chutí vystřílel,a že má čím, protože ten jeho arzenál je ukázkový, vždy rád předvede samopal v akci na nějaké té oslavě.

Proč si mám myslet, že by zbytek ČSSD měl být jiný? Může snad vláda za to, co vyvádí oranžovo-rudé radnice? Ty jejich špinavé kšefty, mafiánské praktiky, zamořování měst nepřizpůsobivými, jen pro vlastní kapsy?

 Ty vaše růže jsou ale pěkně smrdutá odrůda, to Vám tedy řeknuRv

0 0
možnosti
N

Nika.meil

16. 5. 2011 8:30
Ano...

Škoda,že s tím vláda ČSSD za celá léta u vlády absolutně nic neudělala. Za její vlády se zneužívalo dávek a nemocenské v největší míře. Ale po boji je každý generál,že? Od vás tyto výtky opravdu sedí....pane mafiózo.

0 0
možnosti
FS

aroneček

16. 5. 2011 9:21
Re: Ano...

Niko.meile,jak jste přišel k tomu přesvědčení,že za vlády soc.dem. se nejvíce zneužívalo soc.dávek?

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

16. 5. 2011 7:59
extremistou je ten kdo krade

a ne ten ktery si troufa rici ze cisar je nahy.

0 0
možnosti