Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Někdy vážně přemýšlím, která z našich politických stran je vlastně opravdu pravicová.. Na druhou stranu fakt, že si opozice nehoní své politické body okopavaním kotníků v době pandemie, považuji naopak za projev politické slušnosti.

0 0
možnosti
JK

Ale na kritiku současných kroků vlády, přijde ten pravý čas za pár měsíců..

1 0
možnosti
Foto

A ještě dodám: z celého srdce přeji Babišovi vítězství v příštích parlamentních volbách, protože země bude v zuboženém stavu a on bude moct naplno projevit svoje geniální manažerské kvality. Mám ovšem takové tušení, že se díky svojí vrozené zbabělosti osobní účasti v příští vládě vyhne.

3 2
možnosti
SB

Z čeho usuzujete, že je osobně zbabělý?

4 0
možnosti
PK

Výrok roku předsedy ODS pana Fialy: ,,Snižovat platy poslancům, proboha proč? Komu to prospěje, je to hloupost".

Velice inspirativní....hodnotím jako výrok roku...;-D;-D;-D

7 0
možnosti
Foto

J37o72s35e26f 21B86á77r87t19a

20. 4. 2020 18:23

Zajímavé je stanovisko slovenského premiéra k této otázce:

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=537691510202103

0 0
možnosti
MK

Děláte účet bez hostinského. Zaprvé je do voleb ještě dost času a zadruhé podle současné situace těžko můžete něco predikovat.

Do médií se dnes dostává pouze vláda se svými tiskovými konferencemi. Opozice tam má dveře zavřené a může se zúčastnit nanejvýš nějakých diskusních pořadů. Za rok bude situace jiná. Virus bude minulostí a lidi bude docela dost zajímat, kdo způsobil jejich chudobu (nesrovnatelnou s okolními státy).

3 1
možnosti
TB

Virus bude minulostí a lidi bude docela dost zajímat, kdo způsobil jejich chudobu (nesrovnatelnou s okolními státy).

Na to jste přišel jak? ;-)

2 0
možnosti
RM

když ono je to těžké. Jsem pravicově založená. Nikdy jsem od státu nečekala žádnou pomoc, ač jsem sama byla samoživitelka. Spoléhala jsem se sama na sebe. AB jsem nikdy nevolila, protože to jak raketově vzniklo jeho hnutí mi bylo podezřelé. Zároveň ale odmítám volit někoho z tzv.demobloku. Jsem mzdová účetní, a tak vím jak se obalamutili lidi se superhrubou mzdou, když ji tehdy zaváděli. Před nějakou dobou jsem se ze zvědavosti dívala na program ODS, ale byly to jen plané fráze. Prostě dnes nevím koho volit. A bude to pro mne těžký oříšek.

7 0
možnosti
Foto

Českou pravici mohou spasit jedině pravicoví voliči, a ti prostě nejsou!! Po listopadu se považoval za pravičáka každý, kdo neměl rád komunisty, ale to byl velký omyl. Protože pak sice nevolili komunisty, ale chtěli vládu, která jim zajistí bezplatné školství, bezplatné zdravotnictví, sociální stát a další socialistické "výdobytky". To ale nejsou pravicoví voliči. A tak volili socany a nyní anofert.

3 3
možnosti
Foto

P58e30t86r 53B86a10u27e71r

20. 4. 2020 15:35

A jsme zase u toho. Kdyby Fiala nebo kdokoliv jinej měl charisma, byl osobnost, skutečně za ním něco bylo, tak by řadu voličů získal, a to je základ k dalším věcem. Nejsou voliči? Takže vlastně říkáte v tom svým komentáři, že za to zase můžou lidi, sice nemluvíte o vidlácích a důchodcích, ale o "líných socanech" ano. Za to, že politika nevolí lidi, může politik, ne lidi přece. Pravice se totálně zpronevěřila pravicové politice sama, dneska jsou to bohužel nedozírné následky.

7 0
možnosti
JS

Bohužel je to přesně tak, jak píšete. Stávající opoziční lídři mají postavené štafle ke stromu, z jehož koruny by chtěli shlížet na okolí, jenže v té koruně je uvelebená straka. Jejich štafle jsou krátké a oni už nejsou schopní si pořídit nové. Tak stojí na těch starých, nadávají na straku a jí je to celkem šuma fuk. Dokud oni nevymění štafle a nepustí na ně někoho, kdo nebude jen nadávat na straku, ale bude vědět, jak rozvinout korunu, budou pořád jen nadávat z rozhrkaných štaflí.

8 0
možnosti
JK

J71i25r27i 92K34u60c78e41r33a

20. 4. 2020 15:03

Velmi souhlasím s myšlenkou, že Babiš je premiérem ČR spíše díky nekvalitě nabídky u jeho politických soupeřů.

A bohužel zatím nevidím osobnost, která by dokázala AB porazit. :-/ Může to skončit tak, že opoziční strany užmoulají společné volební vítězství tzv. demobloku, který bude ale - toho bych se velmi obával - tak nesourodým slepencem v případné koalici, že to v konečném důsledku nepomůže nikomu.

5 0
možnosti
JF

J90i19ř74í 41F36o66g49e48l

20. 4. 2020 16:19

Obávám se, že někomu ano. Až by se ten nesourodý slepenec po roce a půl rozpadl, byl by to konec i pseudopravice na desetiletí a umetou cestu komunistům.

0 0
možnosti
JH

Ale ano, nicméně označovat dnešní ODS, topku,starosty ...za pravici je

poněkud šílené:-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Advokacie, sport, ekonomika, společnost, politika. Částečně profesně, částečně osobně. Vždy ale konzervativně a racionálně. Dnešní pseudoliberální, iracionální, pirátský pohled na svět tady moc plusových bodů nenasbírá.

Seznam rubrik