Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klasika: co nezvládne puška, to dokáže tužka.

1 0
možnosti

Problém opozice je(kromě již mnohokrát probíraných příčin, jako třeba roztříštěnost, pramenící z neschopnosti se dohodnout na společném programu - "antibabiš" není program, připadá mi u některých spíš jako čirá závist) v odtržení od reality a nepochopení priorit tzv. "většinového" voliče.

Je faktem, že když o něco jde, tak je vždycky košile bližší než kabát, a vzletné ideály narazí na realitu každodenního života.Navíc, dehonestace a osočování těch, co se mnou nesouhlasí, mi určitě jejich hlasy nepřinese, a ty nerozhodné pravděpodobně odradí rovněž.Opozice neovládá umění kompromisu a stále dokola prosazuje témata, která lidi, mírně řečeno, iritují.

1 0
možnosti
Foto

P52e42t41r 19B86a85u81e82r

17. 5. 2020 16:48

Souhlasím do posledního slova. Máte pravdu, já to nazývám až arogancí, mám x let usmrkaných pár procent preferencí, ale blbci jsou voliči, ne já. Nezměním nic, neudělám navíc nic. Pan Fiala dělá radši 8. místopředsedu Sněmovny (v uvozovkách), než aby v opozici dělal 4 roky intenzivní a kontaktní kampaň, kdy se neustále ukazuje, že to je ten nejlepší recept. Ať je to, jak chce, AB a dříve i MZ republiku objeli, kromě oslavování si na mnoha místech nechali, jak se říká, naplivat do obličeje, ale to k tomu také patří. A proto jsou teď tam, kde jsou, i když ten faktický a reálný obsah je šílený..

1 0
možnosti
Foto

Koukám, že jste všechno jen "cástečně".

Takže v šíření polopravd jste jako doma.

Vámi zmiňovaná Emma Smetana je na tom zcela jinak, než jak se "částečně" domníváte. Na to sis stačí dotyčnou nalistovat na Wikipedii.

"Má dvojí občanství, české a francouzské. V českých dokladech má příjmení „Smetanová“, ve francouzských se jmenuje po otci „Smetana“."

Takže, pane advokáte, ona vlastně používá francouzskou verzi příjmení díky českému občanství, ovšem de iure protiprávně.

Takže pro mne nejste částečný, ale úplný... povrchní patlal.

0 0
možnosti
Foto

P58e37t68r 17B77a42u21e20r

17. 5. 2020 16:42

Tak gratuluju vám k tomu, jak jste krásně trefil podstatu příspěvku. Ten byl přesně o příjmení Emmy Smetany :) A ta vaše hodně slabá ironie o tom, že právník neví, že to je protiprávní, máte pravdu, nevěděl jsem to, asi jako 99% veřejnosti, zjistil jsem to díky tomuhle. A vysvětlil jsem, že jako rozumnej právník jsem proti právní úpravě "blbostí", protože je to principiálně vždy na škodu. Podstata příspěvku byla o tom, že druhá nejsilnější strana naší scény přišla po 2 měsících balastu a x měsících až let dalšího balastu s legislativní vlajkovou lodí v podobě přechylování ženských příjmení. A to pak se AB opravdu musí smát, až se za břicho popadá, s takovými "soupeři"...

4 0
možnosti
PK

Pirátská strana mi připadá jako horší verze kdysi podobně populárních Zelených či VV.

Taková trochu sranda strana bez programu. Tedy s programem, který sice vypadá slušně na papíře, ale bez reálné šance tento program realizovat.

Takže jediné co tuto stranu drží nad vodou je naprostá nenávist voličů vůči všemu, co začíná na Babiš a AGRO. A pak také trochu naděje, že se fakt bude hulit tráva rekreačně.

No, ta voličská přízeň je zajímavě vysoká a má opodstatnění snad jen v tom, že v inteligentnějších a přirozeně kvalitnějších stranách se nacházejí osobnosti, které dalece převyšují v mediální známosti své stranické leadry, profesora Fialu a paní Pekarovou-Adamovou. Jejich jména snad psát nemusím, ale pro inteligentní voliče jsou tak naprosto nevolitelní, že ti poté nemají chuť těmto stranám svůj hlas dát.

13 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Advokacie, sport, ekonomika, společnost, politika. Částečně profesně, částečně osobně. Vždy ale konzervativně a racionálně. Dnešní pseudoliberální, iracionální, pirátský pohled na svět tady moc plusových bodů nenasbírá.

Seznam rubrik