Diskuse

Tichá tsunami

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

zdeseny obcan

29. 4. 2008 10:28
Malthusianska past

Tam kde rust obyvatelstva predstihuje moznosti produkce dochazi k hladomorum nasledovanych epidemiemi a valkami. I kdyby Evropa tyhle regiony zacala zivit zcela zdarma tak stejne nasledny rust populace za kratky cas zpusobi navrat problemu, jen ve vetsim meritku.

0 0
možnosti
FO

Frank Open

27. 4. 2008 9:25
ekoterorismus ohrožuje svět

stejně jako nevzdělaní politici (Gross,Pa,Topol,..) a krize v potravinách je již zde. Přijde ještě větší krize v energetice.

Vodohospodářské stavby nejsou dále budovány a rozkolísání klimatických srážek je výrazně vyšší, bude nedostatek pitné vody, atd.

seznam ohrožení přibívá a nikdo není ochotný ani z normálních občanů nebezpečnému vývoji zabránit! Bylo podáno dokonce oznámení na tr.činy Obecné ohrožení na politiky a OSZ toto odložila - nechápe svoji odpovědnost z funkce. Zač platíme ze st. rozpočtu úředníky, co nic nedělají, nechají krizi světa dále prohloubit?!? To asi mají v plánu!!!

Naše lidská nezodpovědnost těch, kteří si již nebezpečný vývoj uvědomují, ale nejsou ochotni se za své přesvědčení i bít. Krize v potravinách přeroste v hluboký rozvrat regionů, miliony lidí se dají do pohybu za jídlem a Bursíci budou pořád světu lhát o BIO druhé generace? Co ten najatý zločinec chce lidu říct. Že má ty nejhorší cíle = šíření obec. ohrožení.Nebezpečné jednání je v ČR tolerováno!

0 0
možnosti
B

bullterrier

25. 4. 2008 11:45
Není to trochu jinak

Hlavní je, že evolučně selháváme. Živíme stále víc a víc nejrůznějších parazitů. Je nesmysl dodávat potraviny do zemí třetího světa. prostě musí zredukovat svůj počet hladomory o třetinu a zase bude vše v normálu. Si vemte jak se množí místní paraziti. Teď Mezinárodní potravinový fond chce zalepit problémy půl miliardou dolarů. Výsledek bude jeden, opět to zdraží potraviny a tak půl miliarda nebude stačit a již teď se hovoří, že budou vzápětí požadovat další peníze, které opakovaně zdraží potraviny, protože jich je málo. A tak stále dokola. Ja potřeba zavřít kohoutek a připravit se na válku. Prosté řešení a jiná cesta stejně není. Dnes parazituje na celém světě příliš mnoho zbytečných lidí a etnik a pokud se něco nebude s tímto problémem dělat, bude časem řešení mnohem horší.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

25. 4. 2008 11:19
Zelené Khméry je třeba okamžitě vypráskat z politiky

Al Gora a šéfy ekoteroristických stran ve všech zemích včetně Bursíka by bylo vhodné popravit.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

25. 4. 2008 11:07
za jakou rozumnou cenu?

za trzni cenu! evropa tu neni od toho aby zivila treti svet

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Amatérský astronom, historik, civilizátor ...