Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě zajímají hlavně hry, takže sleduju hlavně youtubery tohoto zaměření a jsem spokojený. Někteří jsou opravdoví profíci. Pokud vás youtube neoslovuje, tak vám nemohu poradit nic jiného než ji nesledovat.

0 0
možnosti
TT

Hm, tak to já se zase přiznám, že trubku sleduju. Chce to umět anglicky, ale najdou se tam výborný stránky s populárně-vědeckým až opravdu vědeckým obsahem. Matematika, chemie, fyzika, antropologie, no prostě co člověka napadne. Najdou se mezi tím i přednášky. Druhá zajímavá oblast je humor, napadá mě třeba George Carlin, toho prostě člověk musí znát! A potom jsou ještě zajímaví lidi, co žijou někde v exotickým zahraničí a dokážou o té zemi dělat lepší reportáže než veškerý televizní kanály. Atd. Ochutnávání čokolád může člověk ignorovat. :-)

2 0
možnosti
MS

Nejde jen o sledování youtuberů. Dnešní pubescenti hledí všichni do těch svých smartphonů jako uhranutí. Obávám se, že to je generace, která je odsouzena k úplnému zblbnutí. Oni si snad bez mobilu ani nevrznou ... :-)

0 1
možnosti
KS

A to si představte, že tam jsou i hodinová videa o tom, jak někdo rozbaluje hory kinder vajíček. A mají statisíce shlédnutí.

0 0
možnosti

Takovou představivost asi nemám...

1 0
možnosti
DK

Moje děti (8 a 10) jsou též postižené touto nemocí. A úplně nejvíc je koukat na youtubera, jak hraje Minecraft...

1 0
možnosti
Foto

Těžko říct, mě je 44 a youtubery sleduji víc než televizi. Proti křečovité snaze televize naházet maximum žluči za co nejkratší dobu je prostě super kouknout se na nějaký replay z minecraftu, kde banda "už ne dětí" bojuje o postele/vajíčka, krotí dinosaury v ARKu, putují světem jako zaklínači apod.

Prostě trochu tolerance, každému se líbí něco jiného. To že Vám se nelíbí co ségře je přece normální, šílet kvůli tomu? Proč jako?

Mě třeba vadí příspěvky na blogu "Nenávidím", "Nesnáším", "Vytáčí mě", "Zakázala bych". Tak je nečtu. A nedávám u nich zbytečné komentáře :-)

0 0
možnosti

Však já taky nevyzývám k tomu, aby to někdo zakázal. Jen vyjadřuju svůj údiv. Takže asi tak.

2 0
možnosti
PH

P70e94t43r 13H95o72r91á91k

4. 8. 2016 12:14

Nevidím moc rozdílu mezi youtuberem a blogerem, snad jenom ta forma projevu. Tak asi tak. ;-D

2 0
možnosti

Čekala jsem, kdo s tím přijde :) Máte bod, jste první :)

0 0
možnosti
PH

Pro lidi ve věku 14-17 je to něco peckového, lidi kolem 20 ale toto nesledují R^

0 0
možnosti
Foto

Já žádného,ale dcera Hoggyho:-/ (Petr Lexa). Jen jsem to párkrát slyšela a mám dost:-)

0 0
možnosti

Jakmile přestanete chápat "dnešní mládež", je to vynikající znamení, že jste krok nad hrobem

Já už v něm skoro ležím čumákem;-)

0 0
možnosti