A kterýho youtubera sleduješ ty?

Youtubeři, fenomén dnešní doby. Pro mě něco naprosto nepochopitelnýho. I ti Pokémoni jsou mi sympatičtější.

Tzv. youtubeři mě přivádějí k šílenství. Nesleduji je, ale stejně mě neuvěřitelně vytáčí. Moje mladší ségra měla období, kdy s těmahle lidma snídala i usínala. Kdykoliv jsem přišla k ní do pokojíku, tak tam někdo z nich žvanil. Našěstí si našla chlapce, takže na tyhle hovadiny už nemá čas.

Viděla jsem jen pár videí, která sledovala ségra, a to mi úplně stačilo. Jako typická holka „jela“ v kosmetických youtuberkách. To jsou slečny, které mají vždycky perfektní make-up, nakupujou spousty serepetiček a pak o tom vypráví. Záživné jako nic jiného.

Někteří natáčí tzv. vlogy. Točí se, jak jdou ven a dovnitř, jak vstávají, snídají, sedí, leží, jezdí autem. Famózní jsou taky taková ta videa, kde dotyční ukazují, co nosí v tašce, co mají v telefonu a tak. Nejvíc mě pobavilo video od jedné slečny, která konečně vyměnila svůj nechutně starý iPhone 5 za iPhone 6s. Po pár minutách jsem to vypínala s pocitem, že slečna je minimálně po lobotomii mozku.

Úplně top jsou videa od matek youtuberek. Ženský, neustále ukazující svoje děti, které z toho logicky nemají rozum. Dalo by se čekat, že ten rozum budou mít teda jejich mamky. Jo aha, ony jsou youtuberky, tak to nic. Docela by mě zajímalo, jestli někdy uvažovaly o tom, jak na to budou ty dětičky za pár let reagovat?

Těmhle youtuberům fakt nezávidím, akorát by mě zajímalo, kdo se kruci na všechna tahle videa dívá? Proč ti lidi nejdou radši někam na víno? Jak je možný, že někoho baví sledovat životy jiných a vůbec to tomu dotyčnému nepřijde divný?

Jestli budu mít někdy děti, tak pevně doufám v to, že to nebudou youtubeři. Fakt budu radši, když si zajdou do hospody, než aby točily videa. A já si jdu dát to víno, čau.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petra Šmídová | středa 3.8.2016 20:11 | karma článku: 27,18 | přečteno: 1443x
  • Další články autora

Petra Šmídová

Za štěstím do Vídně

17.10.2018 v 17:22 | Karma: 15,76

Petra Šmídová

Naučme se říkat ne!

26.2.2017 v 18:46 | Karma: 22,62

Petra Šmídová

O smrti

28.1.2017 v 22:57 | Karma: 17,61