Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Q

qwerty1234561

13. 6. 2010 4:33
hmm

prosimvás radši už nic nepište, pro vlastní blaho. ty články co píšete opravdu nejsou ani chytré ani moudré, zní to jak nářky další frustrované 30ky

0 0
možnosti
MH

Martin_H

23. 5. 2010 19:27
Vážená autorko

Můžete začít psát o tom, jak jste strčila ruku do ohně(jak slibujete v tomto blogu). :-) Zpráva o tom, že tučňák zemřel vinou teenagerů byla fáma.

0 0
možnosti
EK

Deleter

20. 5. 2010 14:25
Tak jsem zvědav,

jestli vás ta plamennost pustí, když teď vyšlo najevo, že to byla lež.

0 0
možnosti
PR

pan reditel

20. 5. 2010 13:52
Slečna spravedlivá

Malé děti, které ublížily zvířeti, z toho určitě vyrostou. Taky jsem jako malý kluk hodil párkrát kamenem po psovi. A dnes? Dnes nedokážu zabít ani kapra. Měl jsem ohromný štěstí, že jsem vás jako dítě nepotkal a neskončil spravedlivě ukamenovaný v sociálně slabém prostředí.

Co si mám myslet o člověku, který by kamenoval děti. Sice se po pár dnech zjistí, že to byly nevinní, ale co už? Aspoň se jim rozsvítilo v palici.

p.s. Jo a taky jsem ve třech letech pálil lupou mravence.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

15. 5. 2010 0:07
Když mé děti nastupovaly do školy,

vždycky jsem zašel za třídním učitelem a řekl mu, že pokud budou dělat problémy, má jim nafackovat a dát mi vědět a doma dostanou zbytek. Nikdy se to nestalo a dneska jsou z nich dospělí lidé, kteří studují na školách a nedělají problémy. Pokud by dneska dal učitel dítěti facku, byl by za to pranýřován a možná i vyhozen ze školy. Mladí dneska vědí, že jim projde všechno s bezohledně toho zneužívají. Provokují učitele, ponižují je, šikanují a zesměšňující videa beztrestně dávají na internet. A pokud udělají nějakou špatnost, poměrně často rodiče hledají vinu na učitelích, místo aby sami přiznali, že výchovu dítěte nezvládli. Proto mohli tito spratci vlastně beztrestně ubít nevinné zvíře a příště zabijí třeba člověka a zase jim to projde.

0 0
možnosti
VK

Vlkov

15. 5. 2010 0:04
Nemůžete ty holky pochopit

a při tom by vám nevadilo aby je taky ukamenovali ? V čem jste lepší ?

0 0
možnosti
C

Camino

15. 5. 2010 4:38
Re: Nemůžete ty holky pochopit

A Vy je chapete? Je to zvlcilost i kdyz to nema s vlky jako takovymi nic spolecnehoRv

0 0
možnosti
J

Jack777

14. 5. 2010 23:24
...

Já takové hova.o nikdy nebyl, proto to absolutně netoleruji..

0 0
možnosti
L

lesicatko

14. 5. 2010 22:44
Trochu menej pátosu a hystérie

K  tej zvrátenosti – oveĺa desivejšia a zvrátenejšia mi príde koncepcia banálneho zla, ako ju definovala Hannah Arendtová – kedy normálny, konformý a častokrat usporiadaný človek, čo by ani muche neublížil bez výčitiek svedomia pácha najhoršie zverstvá. Oveĺa perfídnejšia podoba zla

http://www.tyzden.sk/casopis/2009/32/banalne-a-ine-zlo.html

.

To, čo sa stalo s tými tučniakmi sú síce dosť brutálne a zavrhnutiahodné prípady, ale zase podĺa rozprávania našich starých otcov  oni robili ešte horšie kusy. / nalepovanie škrupiniek od orechov na labky mačky, takže sa zbláznila pri behu, hojdanie na kravských chvostoch a i/  Len sa to samozrejme nenatáčalo a vybavilio sa to vnútri rodiny. A po vybláznení z nich boli vzorní otcovia rodín...

Mimochodom, ako trpel ten tučniak z košickej ZOO, čo zožral ropuchu a jej výlučky mu rozožrali črevá ? Kto je za to zodpovedný ? Alebo žeby to už nebolo tak medialne výhodné napísať ?

0 0
možnosti
BS

banned star

15. 5. 2010 1:02
Re: Trochu menej pátosu a hystérie

A teď nám ještě povězte, jak váš starý otec sháněl Židy do koncentráku, taky zcela bez potsu a hysterie.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

14. 5. 2010 22:35
Nad mládeží se vždy pozastavovala generace starších

Já si pamatuji na "ideový" střet mezi milovníky dechovky a moderní hudby.Tento střet se týkal Východu i Západu. I tam byla generace poválečných budovatelů a ta nemohla pochopit bezcílnost mladých lidí, užívání drog apod.

Nebo o generaci dříve lze také vystopovat určitý generační střet, podle dobového tisku ze začátku 50.let mladá generace nadšeně budovala komunizmus a přitom narážela na "přežívající pozůstatky buržoázního myšlení" (např. náboženské přesvědčení, skepse ze změn..) starší generace.

Článek vlastně o generačním střetu není. Mladá autorka vnímá jako špatné to, co špatné je. Věřím, že její názory jsou mezi mladými běžné, nedovolil bych si zevšeobecňovat, že dnešní mladí jsou agresivnější, než generace před 35 lety. Sám jsem tenkrát na vlastní oči tenkrát viděl, jak parta mladíků utopila v pytli psa. Nebo ta šikana na vojně. A to mládež nebyla zblblá počítačovými střílečkami, krváky v kině a televizi téměř nebyly.

0 0
možnosti
L

lesicatko

14. 5. 2010 22:48
Re: Nad mládeží se vždy pozastavovala generace starších

Asi tak. Dobre napísané.

0 0
možnosti
M

MORHHO

14. 5. 2010 22:17
ZŠ z Luníku IX. na školním výletě...

Oni nejsou horší, jsou jiní !  Doplatil na to tučňák...[>-]

0 0
možnosti
KPOM

Krutá pravda od medvědice

14. 5. 2010 22:18
Re: ZŠ z Luníku IX. na školním výletě...

R^

0 0
možnosti