Diskuse

Na houbách

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to hrozný stress, to pomyšlení, že není kam sbírat a támhle ten v mechu u pařezu, ten by uspěl i ve volbě mr. Hříbek :))

2 0
možnosti
Foto

Jo tak ono vám to v té diskusi u pana Pražáka nestačilo?!!!Vy mě musíte rozčílit i po ránu?;-O;-DR^ V

2 0
možnosti
PP

žiši, to se Vám hluboce omluvuju ;-D přiznám se ale, že mne to diskutování u pana Pražáka právě k tomuto blogu inspirovalo...:-)

1 0
možnosti
LS

Zdravim damy ,

 a priznam se , ze take trpim touhle nadhernou uchylkou . Bohuzel ,tady kde ted sem tomu okolnosti moc nepreji ,abych ji s potesenim provozoval . Jo a take si vzpominam, ze kdyz sem byl malej kluk  ,jak mne dokazalo vytocit ,kdyz sem nekoho videl pytlacit na mych mistech . A nebo nekdo z rodiny  nasbiral vic nez ja ....haha to sem mel dokonale  zkazeny den . ....Jo a mimochodem Petro, jak ze se jmenuje ta vesnice kde to  bydlis ?;-D;-D;-)

2 0
možnosti
LK

My jsme byli v pátek . Donesli jsme toho domů hafo . Jenže ... Pod tím nízkým mlázím je spousta mlaďoučkých suchohříbků , které jsme tam nechali . Teď jsem se rozhodla . Zítra si pro ně jedu . Nejspíš se ztratím , možná potkám kance , ale jedu pro ně a basta ;-D

1 0
možnosti
PP

jak jsem níže psala Kamile, pokud mi je někdo sebere a já ho tam potkám, tak bude mord - utluču ho košíkem ;-D

1 0
možnosti
KE

Já bych šla v noci s baterkou klidně, nenechala bych je tam :-)

2 0
možnosti
PP

Kamilo, vy mi berete myšlenky...já už před chvílí přemýšlela, že se pro ně vrátím třebas s petrolejkou...jak říkám, duševní porucha, nemůžu za to...musím počkat do zítřka...a jestli mi je tam někdo vysbírá, tak ho majznu po hlavě ;-D

2 0
možnosti