Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

RexT

5. 1. 2012 23:52
Moc výstižné.

R^ a karma.

1 0
možnosti
PP

echo.3.

5. 1. 2012 21:41
Právě u něho vznikl pojem "Havránkoviny"

a proto ho nechejme klidně tvořit, on se bez diskuse

vyrajcuje v poklidu svým spisováním určitě sám.

              :o))

Kdo mu sází karmy nevím, možná i jeho kuchyňský robot.

6 0
možnosti
MK

Miska Kvakin

5. 1. 2012 21:18
Tak on Havroš

míval původně diskuze otevřené, ale protože se mu do nich nastěhovala jakési trapné smetí, které nikdy nediskutovalo, alébrž jej toliko trapně uráželo a vysmívalo se mu, rozhodl se náš Lumpoš diskuze uzavřít, v čemž jej plně chápu. To nebylo ze strachu, že by nesvedl odpovídat svým oponentům - prokázal, že to umí - ale jednoduše proto, že pouhým posměváčkům se odpovídat jednoduše nedá. A pokud nemohl ten plevel ze své  zahrádky jednoduše vytrhat, udělal jedinou rozumnou věc. Když Vám, paní Kišová, začnou létat do pokoje komáři, dáte si do okna jednoduše síť. Jistě byste užasla nad tím, kdyby Vám někdo vyčetl, že se bojíte komárů. A to je přesně tento případ.

1 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

5. 1. 2012 21:30
Re: Tak on Havroš

Něco takového jsem tušila - viz můj příspěvek níže - ale stejně to jako vysvětlení trvalého uzavření diskuzí neberu. To přece není otázka schopnosti či neschopnosti odpovídat, ale rovných šancí. Autor má svobodu vyjádřit se, ale čtenářům ji upírá. A o komárech mi nemluvte, stačí se namazat repelentem (trochu se obrnit a ztlumit ješitnost) a ono se i s těmi komáry dá žít (jednoduše posměváčky ignorovat). Víte, pokud chce někdo zůstat v pokoji, kde může zavřít dveře a do okna natáhnou sítě, tak ať si píše do šuplíku. Ale blog je spíš o tom vyjít na vzduch a vydržet nějaké to ofouknutí.

Zopakuji, co jsem tady už jednou napsala. Vidím to tak, že jako autor mám právo napsat cokoli, ale ostatní zase mají právo se k tomu vyjádřit - a já mám následně právo na jejich poznámky nereagovat.

0 0
možnosti
IH

ivahut

5. 1. 2012 19:15
KARMA!!!

Páně Havránkovy blogy taky nečtu. Obvykle mě znechutí už názvy. R^

2 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

5. 1. 2012 19:54
Re: KARMA!!!

Děkuji:-) Já si jeho blogy občas přečtu, i když většinou opravdu uhádnete obsah už z názvu a ani nemáte chuť číst. Nicméně někdy mě název zaujme a přečtu si jeho text ráda, protože panu Havránkovi nelze upřít tah na branku a schopnost vyjádřit se ve zkratce, což je na blogu celkem vzácnost. Takže jeho čtení nezabere moc času a občas se člověk potěší dobrou pointou. Ale co mi opravdu vadí, jsou ty zavřené diskuze, taky proto jeho články nikdy nekarmuji (sorry, ale to už je taková moje zásada a platí pro všechny). Ale protože se tady nevyskytuji zase tak dlouho, nevylučuji, že mi něco uniklo a pan Havránek má k uzavření diskuzí nějaký pádný důvod - na který se ho ovšem nemohu zeptat, protože nemá diskuzi. Takže tak činím teď: pane Havránku, pokud si toto přečtete, budu Vám vděčná za odpověď.

0 0
možnosti
O

oldbear

5. 1. 2012 18:25
Co by bylo lepsi

A co vy, vy by jste to nezmackla?Ty vase kukadla v marnici by uz tak nezarila o diteti nemluve.

1 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

5. 1. 2012 18:38
Re: Co by bylo lepsi

Co už mám do té editace napsat, abyste pochopil, že článek není o tom jestli zmáčknout nebo nezmáčknout?? (A mimochodem - nezmáčkla bych to, protože žádné to doma nemám.)

0 0
možnosti
JM

jmitas

5. 1. 2012 17:17
Vážená Petro,

plně s Vámi souhlasím.R^ A blogery, kteří nemají otevřenou diskuzi nečtu. Takže ani p. Havránka. Stejně nedělá nic jiného, než reaguje na každou blbinu, kterou mu stejně sdělí každé médium. Zdravím. kolega JiříV

1 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

5. 1. 2012 20:37
Re: Vážená Petro,

Moc děkujiV Mě ta zavřená diskuze pokaždé zarazí a u některých blogerů i překvapí. Třebaže do diskuzí moc nepřispívám, vadí mi, když ani nemám tu možnost - a hlavně když si nemůžu přečíst názor někoho jiného, který o tom ví víc než já a možná i víc než autor. Diskuzní hulváti mi samozřejmě nechybí, ale s tím už se bloger musí vyrovnat. Vidím to tak, že jako autor mám právo napsat cokoli, ale ostatní zase mají právo se k tomu vyjádřit - a já mám následně právo na jejich poznámky nereagovat.

0 0
možnosti

Bára33

5. 1. 2012 16:57
Ano, bylo by to jinak

Ano, u nás by se ten příběh opravdu stal jinak: Žena by zavolala telefonem o pomoc. Operátor by ji ujistil, že tam posílá hlídku, ať je v klidu a nic nedělá, hlavně se nebrání... Až by po 15 minutách dorazila hlídka, našla by mrtvé dítě a nejdřív znásilněnou, pak zabitou ženu... Protože by žena ještě po telefonu stačila říct, že se jedná o dva mladíky snědé pleti, zločin by s velkou pravděpodobností byl  po roce marného pátrání odložen  a dotyční by dál žili milováni svou matkou, otcem a veškerým početným příbuzenstvem...U nás jsme na tom přece líp než v té zlé Americe...

5 0
možnosti
ZZ

hasmen

5. 1. 2012 16:53
Ten pán si reakce ani nezaslouží...

Člověk jeho charakteru diskutovat ani nechce,co kdyby se zjistilo,že lže?

0 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

5. 1. 2012 16:51
Možná máte částečně pravdu,

ale jak říká staré přísloví, je lepší být posuzován dvanácti muži, než být nesen šesti.

2 0
možnosti
B

Bucharovic

5. 1. 2012 16:31
.

Maminky tříměsíčních dětí, vlastnící doma zbraň jsou divné... Hmmm. A od kolika měsíců věku dítěte by Vám přišlo vlastnictví zbraně v normě?

3 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

5. 1. 2012 16:38
Re: .

Nepsala jsem, že jsou divné, ale že u nás střelnou zbraň běžně doma nemívají (myšleno rozhodně ne tak běžně jako v USA). A navíc byl ten článek o něčem trochu jiném...

0 0
možnosti