Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

captain cook

10. 11. 2011 7:42
takova podobna sadistka

byla nase skolni zubni lekarka.RvRvRv

0 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

9. 11. 2011 22:15
Díky za reakce!

Všem děkuji za názory, i ty kritické. Místo jednotlivých odpovědí jsem nakonec napsala celý blog a jsem zvědavá, co na to řeknete :-)

0 0
možnosti
ZN

tymiánka

9. 11. 2011 18:17
protože to tak obvykle je

Už jako mladá holka jsem se snažila dostat k doktorovi a ne k doktorce, a souhlasím s popisem paní doktorky z Brna, do poradny jsem k ní přišla jen jednou, pak jsem raději přeorganizovala přednášky a cvika a jezdila domů ke svému doktorovi (Ale bylo to v roce 1985, tak nevím, jestli je to ta stejná nebo na studentky vybírali stejné typy. Ale souhlasím, že to asi není pravidlo, vím o 2 doktorkách, které si u nás jejich pacientky chválí. Mně samotné ale vadí, že by se mě měla dotýkat ženská, příjde mi to prostě divné. Ale to si asi každá z nás musí najít to, co jí vyhovuje, dnes naštěstí nikdo nemusí chodit k doktorovi, který mu nesedí, jen je třeba hledat.

0 0
možnosti
RK

rubiq

9. 11. 2011 14:22
Obsah

Fakt mi prijde, ze nekteri prispevatele si precetli pouze nadpis clanku, nikoli jeho obsah - pisou uplne mimo misu. Nejde tam o to, jestli je clovek, pracujici v pohostinstvi cisnice nebo servir, jde o chovani k pacientce. Ja se tim blogem docela pobavil, a i kdyz me zadny gynekolog ani gynekolozka nikd ynevysetrovali (a asi ani nebudou), mam na blog jediny nazor -* R^

1 0
možnosti
JV

Valdrová

9. 11. 2011 11:16
Nedá mi to: proč je novinář lepší než novinářka?

Zeptejte se kolem sebe: je lepší novinář nebo novinářka? Podle těch vašich myšlenkových schémat asi dostanete jasnou dopověď. A pak bych na Vašem místě šla dělat nějakou "typicky ženskou profesi".

0 0
možnosti
JV

Valdrová

9. 11. 2011 10:44
Tak jste se doufejme z příspěvků poučila...

... a možná si příště rozmyslíte hodnotit výkony a přístup k profesi podle pohlaví. Jsou dobří a špatní gynekologové i gynekoložky, a stejně tak je to u jiných profesí, u řidiček a řidičů atd. Záleží na osobnosti, na zkušenosti, délce praxe, někdy i na momentální situaci - můžu zmatkovat nebo někoho seřvat proto, že mě chvilku předtím někdo vytočil a ještě nejsem v normálu. Zamyslete se nad Vaší profesí - nejste náhodou podle Vaší logiky taky horší než by byl leckterý chlap? Proč Vás nepropustí a nehledají muže?

0 0
možnosti
L

lajika

9. 11. 2011 8:09
jejda

nebyla to ta gynekoložka co ordinovala na Zahradníkové? Ta co jsme jí s kamarádkou říkaly "doktorka Mengelekrávajednaplešatá" ? Jestli jo, tak tu znám. Byla to doktorka Mengele, krávajedna. Plešatá tak úplně nebyla, ale jako by se stalo.....

0 0
možnosti
TH

Gmurr

7. 11. 2011 18:53
ja jsem hovorila s jednim citlivym gynekologem

ay ten tvrdl. ze nikdo si tak lehce nevydelava prachy jako zensky. Proste otehotnet a porodit dite, ktere u porodu umre a za to dostanou fantasticky porodny.

Hned porom nam sdelil, ze museljednu rodicku na sale profackovat.

0 0
možnosti
M

motylek_02

7. 11. 2011 17:28
myslim ze cely Vas clanek je postaveny na hlavu

mate spatnou zkusenost s jednou gynekolozkou a proto jsou vsechny ostatni Belzebubky pekelne? Mozna mate spis problem s zenskyma jako takovyma, nez s jednou gynekolozkou. Jinak mi nedava smysl, proc jste tak zaujata, kdyz i gynekolog s Vami zrovna setrne nezachazel, a tomu to u Vas "proslo".

2 0
možnosti
P

PreplnimeZaveryXV.Sjezdu

9. 11. 2011 18:23
Re: myslim ze cely Vas clanek je postaveny na hlavu

Naucte se cist, autorka tohoto blogu nic takoveho nepsala. Psala o jedne gynekolozce a pak si dovolila rict svuj nazor a svoji zkusenost, ze gynekolozky, porodnice apod. k ni pristupovaly mene citlive nez gynekologove. Jeste na tom neco nechapete ? Nebo je problem pouze v tom, že neumíte číst ?;-)Rv

0 0
možnosti
HD

plavuň

7. 11. 2011 16:11
Nedá se to tak striktně říct,

narazila jsem na řezníka i řeznici i na jemnocitu a jemnocitku. Pohlavím to nebude.

Někdy se zdravotničtí stavové skutečně chovají výstředně. Za sociku - u závodního gynekologa - jeho sestra ctila pravidlo, že má být přítomna u vyšetření . Její stanoviště bylo na židli předně v ose vašich rozhozených nožek a svačila u toho chleba se sádlem. Paní měla vzhled a chování dozorkyně-gestapačky. Príma pocit . ;-D

0 0
možnosti